havaintoja parisuhteesta

”Se että me uskallettiin toisillemme ketoa mitä me halutaan ja myöntää mitä meidän suhteessa on mennyt pieleen toi meidät takaisin yhteen”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Me ollaan huippu perhe, kolme lasta, josta vielä viimeinen kotona. Reilut 40 -vuotiaita, oltu yhdessä 25 vuotta ja naimisissa 22-v.
Alkuun ihanan rakastuneita ja eteenkin seksi sujui hyvin. Nuorena katsottiin joka kevät leijonien mm -kisoja ja rakasteltiin joka erätauoilla.
Vuosien varrella arki ja väsymys tuli meidänkin parisuhteeseen. Kivaa oli aina lomilla tai sovituilla ajoilla, mutta arki oli kiukuttelua ja turhautumista.

Minä olin se joka oletin että arjessa pitää tehdä sitä sun tätä. Koti pitää olla siisti ja ruuat terkkarin ohjeistamia.
Parisuhteemme oli siinä pisteessä, että usein ajattelin eroa. Unelmoin siitä kun asun omassa asunnossa ilman miestäni.
Tammikuussa mieheni ehdotti avointa suhdetta. Hänellä oli kaveri jonka kanssa voisi harrastaa seksiä joka ei meillä ollut sujunut pitkään aikaan.
Pienen harkinta-ajan jälkeen suostuin asiaan, pari viikkoa jumpattiin pelisääntöjä meidän suhteeseen. Kas siinä samalla kipinä syttyi myös meidän välillä ja pitkään kadoksissa ollut kommunikaatio löytyi.

Meillä on ollut ihan mahtavaa siitä lähtien. On seksiä, läheisyyttä, hellyyttä ja eteenkin sitä kommunikaatiota. Kaikesta puhutaan. Mun mies käy ehkä kerran kuukaudessa oman reissun ja minäkin löysin pariskunnan jossa käyn kolmantena pyöränä pyörähtämässä toisinaan. Noiden reissujen jälkeen ja ehkä sitä ennenkin on ihanaa painautua tuttua ihoa vasten ja imeä sitä onnea ja turvallisuutta, mutta myös odottaa niitä mahtavia juttuja, jota voi vielä tässä elämässä kokea.

Kiitos sinulle että pidät tätä sivustoa, kiitos siitä että annat äänen myös parisuhteille jotka eivät noudata perinteistä kaavaa. Harmittelen sitä, että olen niin älyttömän onnellinen ja en voi sitä monellekaan kertoa, koska edelleenkin yhteiskunta on rakennettu niin, että meitä pidettäisiin jotenkin epänormaaleina. Se että me uskallettiin toisillemme ketoa mitä me halutaan ja myöntää mitä meidän suhteessa on mennyt pieleen toi meidät takaisin yhteen. Nyt sitä kivaa on arjessa, ei pelkästään sovituissa vapaissa.”

Lue myös

X