Havaintoja parisuhteesta

”Seksi on suhteen liima, enkä sillä tarkoita pikaliimaa, vaan hitaasti kuivuvaa erikeeperiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Ensimmäisen pitkän parisuhteen seksin hautajaisia vietettiin, kun aloin odottaa yhteistä lastamme, ja tuleva isä näki ultrassa kananmunan kokoisen olion. Miehen seksihalut lakkasi siihen hetkeen, ja niin lakkasi meidän seksitön suhdekin 1,5vuoden kuluttua.

Seuraava suhde kesti vuosia, mutta puoliso oli työnarkomaani, eikä aikaa seksille meinannyt löytyä. Hänen kanssaan kuitenkin saimme kaksi ihanaa lasta, vaikkakin toista lasta yrittäessämme kolmannen seksipäivän jälkeen mies sanoi, ettei panohommat enää kiinnosta, vaikka lapsen haluaakin.

Onneksi kuitenkin lapsi sai alkunsa, ja itselläni riitti hommia kotona lasten kanssa, kun mies teki töitä aina. Lopulta kuitenkin suhde muuttui vain kaverilliseksi, eikä kipinää enää saanut syttymään, vaikka sitä yhdessä yritettiin. Nykyään hän onkin yksi parhaita ystäviäni, ja siinä hommassa hän on täydellinen.

Näiden suhteiden jälkeen elin muutaman vuoden ”villiä” sinkkuelämää, jonka jälkeen tapasin nykyisen mieheni.
Ja voi pojat, tämän yksilön pidän aina ja ikuisesti, vaikka hänkin tekee paljon töitä, ja käyttää sukkia sandaalien kanssa. Kaikki erimielisyydet, epäilyt, ärsytykset ja pikkuharmit katoavat sillä samalla sekunnilla, kun kaadumme sänkyyn (sohvalle, pöydälle, lattialle, pihakeinuun…) ja olemme siinä hetkessä vain toisiamme varten.

Suhteen alkuajoista seksi on hiukan vähentynyt parin vuoden jälkeen, mutta se on nykyään paljon antoisampaa, eikä loppua näy yhteisellä polulla.

Seksi on suhteen liima, enkä sillä tarkoita pikaliimaa (joka lopulta irtoaa), vaan hitaasti kuivuvaa erikeeperiä, joka lopulta pitää palaset tiukasti yhdessä, kunhan on saanut rauhassa hankkia kunnon tartuntapinnan.”

Lue myös

X