Havaintoja parisuhteesta

Seksiä ilman parisuhteen tuomia paineita

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kolmen vuoden syrjähyppy tekstiin liittyen. Haluaisin kovin kommentoida, että näitä tarinoita on paljon. En vain uskalla omalla nimellä, koska en halua, että päälleni hyökätään.

Asiaan, itse olen ollut (tai olen edelleen) se toinen nainen. Minulla vain näitä miehiä on kolme. Säännöllisen epäsäännöllisesti näen heistä jokaista. Yhdelle olen samalla tapaamisella ”psykiatri” seksin lisäksi, yhdelle ihan vain nautitaan toistemme kanssa seksistä ja läheisyydestä, kolmannelle kaikkea tuota.

Kukaan heistä ei (omien puheiden mukaan) saa seksiä ja läheisyyttä kotona, asioista ei pystytä keskustelemaan kun menee riitelyksi. Mutta kukapa sen tietää varmaksi? He vain omissa suhteessaan.

Minulle riittää tämä, nautin kun saan seksiä ja joskus sitä läheisyyttä, ilman parisuhteen tuomia paineita. Vuosia sitten kävin psykiatrilla ja hoitajalla keskustelemassa omassa liitossani tapahtuneesta pettämisestä.

Kumpikin heistä oli reilusti yli 60v. He kumpikin sanoivat että pettämistä tapahtunut iät ajat, älä suotta soimaa itseäsi; ”se mitä toinen ei tiedä, ei voi satuttaa.”

Se oli jotenkin absurdia siinä vaiheessa, mutta kyllä mä sen nyt ymmärrän. Oon vuoden ollut nyt sinkkuna ja elän elämäni parhainta aikaa.”

Lue myös

X