havaintoja parisuhteesta

”Seksin ei tarvitse olla orgasmikeskeistä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”En kehtaa julkisesti postata, mutta tuo että saa orgasmin, kun toinen on poissa… Minulle tuli mieleen, että keskustelu voitaisiin käydä ihan hyvässäkin parisuhteessa, jossa vain orgasmin saaminen naiselle on syystä tai toisesta vaikeaa.

Olen lukenut, että on paljon naisia, jotka eivät saa yhdynnässä orgasmia ja silti nauttivat seksistä. Ja itsekin tosi harvoin saan, mutta minua vaan alkaa ahdistamaan, jos mies yrittämällä yrittää saada minulle orgasmin keinolla millä hyvänsä. Silloin seksistä tulee suoritusta.

Se nyt vaan on yksin ollessa helpompaa, vaikka en nyt sen takia toista ala kotoa pois ajamaan.

Joka tapauksessa, jos minulta kysyttäisi sama kysymys, että miten saat helpoiten orgasmin, niin täysin rehellisesti vastatessani voisin vastata täsmälleen samoin, eli yksin ollessani. Enkä haluaisi toisen ottavan sitä loukkauksena, koska minkä minä sille voin.

Parisuhteen tai seksinkään ei tarvitse omasta puolestani olla orgasmikeskeistä. Mutta siinäkään ei pitäisi olla mitään väärää, jos joku päivä yksin ollessani harrastan seksiä itseni kanssa ja saan silloin orgasmin. Voi jopa olla, että se onnistuisi parin kanssa helpommin, jos ensin saan olla yksin itseni kanssa.

Tykkään kuitenkin seksistä muutenkin, mutta jos orgasmin saamisesta tehdään kynnyskysymys, tai toisaalta siitä, jos nautin joskus omasta seurastani enemmän kuin toisen, niin silloin parisuhdeseksi ei enää tunnu yhtä kivalta.

Joskus miehen pakkomielle saada naiselle orgasmi vaikuttaa enemmän tekopyhältä pätemisen pakkomielteeltä kuin aidolta haluta auttaa toista nauttimaan seksistä. Varsinkin, kun juuri se pakonomainen orgaaninen hakeminen pilaa koko seksin.”

Lue myös

X