Havaintoja parisuhteesta

Seksin ylistys.

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Kuulehan sitä väitettävän, että seksitön parisuhdekin toimii. Ehkä niin, mutta seksitön parisuhde on kuin alkoholiton viini, että kyllähän sitä on, mutta ei siinä mitään järkeä ole. Hyvä seksi on kuin suunnittelematta alkanut nousuhumala, tyhjään vatsaan iltapäivällä nautittu kolme lasia viiniä. Nopea nousu ja vielä nopeampi lasku, mutta sen nousun takia se kannattaa tehdä.

Seksi on parisuhteen liima. Ei mikään muu yhteinen harrastus yhdistä paria toisiinsa niin hyvin kuin seksi. Voihan sitä välillä kokeilla yhteistä kutomista tai lautapelejä, mutta ei niistä seksin korvikkeeksi ole. Eikä siihen välttämättä sitä parisuhdetta aina tarvitse. Jos parisuhdetta ei jossakin kohdassa ole, niin seksin avulla pääsee lähelle toisen ihmisen ihoa. Jokainen ihminen kaipaa ja tarvitsee kosketusta. Eikä sen tarvitse aina olla mitään kaipuuta toisen lähelle. Seksiä voi harrastaa ilman mitään yleviä tarkoitusperiä tai ajatelmia. Ihan vain siksi, että seksi on vain niin kivaa. Vähän niin kuin viinin kanssa. Voi sitä välillä siemailla, vaikka ei olisikaan vappu tai illallinen maisemana ympärillä.

Seksi on hyvä parisuhteen intohimon ja luovuuden mittari. Enkä sano tätä sillä, että seksin pitäisi joka kerta olla jotain mieltä ja maata mullistavaa. Välillä ihan sellainen tavallinen ylös alas saako samalla käydä Facebookissa-seksi on suotavaa ja sallittua. Huolissaan pitää olla siinä vaiheessa, kun seksi ei ole mitään muuta kuin edellä mainittua pakkoliiketoistoa tai että sen aloittaminen tuntuu kostolta.

Seksi on parhaillaan kuin virkistävä iltapäiväkahvi. Kahvejakin on hyvä kokeilla erilaisia. Enkä tarkoita tällä sitä, että seksiä pitäisi harrastaa monen kumppanin kanssa, vaan tarkoitan tällä sitä, että seksiä voi harrastaa monella eri tavalla. Välillä voi juoda nopeasti mustana, välillä lirauttaa joukkoon vähän maitoa ja jos on oikein ruhtinaallisesti aikaa, niin voi vaikka vaahdottaa maitoa kahvin pinnalle ja välillä hifistellä ihan viimeisen päälle ja tehdä sellaiset erikoiskahvit, että siitä nautinnosta lähtee järki.

Sain inspiraation tähän tekstiin kävelemällä tänään kahden kaupungin läpi. Toivottakaamme kesä tervetulleeksi. Voiko parempaa ihminen enää päivältä toivoa. Aurinko oli tänään häpeilemättömän rietas. Se flirttaili jokaiselle sen alla aikaansa viettäneelle ihmiselle ja toivottavasti mahdollisimman monet vastasivat flirttiin omalla panoksellaan. Minä annoin auringon rakastella itseni läpikotaisin ja sen se tekikin. Aurinko kirjoitti minuun nämä sanat, jotka nyt vain valutan sormenpäistäni ulos. Tänään jos koskaan sormenpääni hehkuvat rakkaudesta, koska kesä on alkanut. Enkä minä halua sitä rakkautta itselläni pitää. Jaan pois kuleksimasta.

Tehkää rakkautta, kutoa voi sitten taas lokakuussa. 

Lue myös

X