Havaintoja parisuhteesta

Siivoava mies saa enemmän seksiä kuin mies, joka ei siivoa

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tämänkin ovat menneet tutkimaan. Kuinka ollakaan tutkimustulos on osoittanut, että kotityöhön osallistuvat miehet ovat naispuolisten puolisoidensa silmissä niin kuumaa kamaa, että seksiäkin tulee ovista ja ikkunoista. Varsinkin miehen pesemistä ikkunoista.

Olisikin ollut mielenkiintoinen tutkimustulos, joka olisikin kertonut, että sohvalla lojuvat ja kaljaa illat pitkät ryystävä miehet saavat huomattavasti enemmän seksiä kuin miehet, jotka osallistuvat yhteiseen arkeen. Kuinka onkaan käynyt niin satumainen flaksi, että on saanut sohvallensa moisen seksiä tihkuvan alfauroksen, joka on laittanut naisen asemaan, joka on naiselle tuttu eli kotiapulaiseksi.

Sitä minä tässä ihmettelen, että miksi tämä tutkimus on tehty niin päin, että on tutkittu siivoavien miehien seksinsaantimahdollisuutta. Saako vastaavasti siivoava nainenkin enemmän seksiä kuin nainen, joka ei siivoa? Vai onko se oletusarvo, että tottahan se nyt nainen kotona siivoaa, että mikä nainen se sellainen nainen on, joka ei kotitöihin osallistu. Kun taas mies nostetaan jalustalle siitä, että mies tekee vain osuutensa yhteisessä arjessa. Eikä pelkkä jalusta riitä, vaan jalustalla mies harrastaa runsasta seksiä, joka on palkinto siitä, että mies osallistuu arkeen.

Missä viipyy tutkimukset, että mitä naisten pitää tehdä enemmän, jotta saavat enemmän seksiä? Ihan miehenä tätä olen kysymässä. Olen kysymässä siksi, että suosituin aihe, josta minun pyydetään kirjoittavan tekstejä, on miehen haluttomuus koskea naistansa. Onko siis niin, että jos siivoava mies saa enemmän seksiä, niin esimerkiksi poraava nainen saa enemmän seksiä kuin nainen, joka ei poraa? Onko tästä tehty kattavaa tutkimista? Vai mikä helvetti tässä siivoamisasiassa oli nyt agendana?

Minusta mies, tai nainen, joka ei osallistu yhteiseen arkeen tai yhteisiin kotitöihin voisi jäädä seksin lisäksi vaille ihan sitä yhteistä kattoa. Hotellit ovat sitä varten, jos haluaa olla tekemättä mitään kotitöitä ja haluaa saada kaiken eteensä ilmaiseksi. Kotioloissa se toinen henkilö ei ole kuin huonepalvelu, jolle voi soittaa ruokatilauksen tai joka petaa aamulla petin nukkumisen jäljiltä.

Palatakseni vielä tuohon tutkimukseen, joka maailmankuvaa mullistavasti päätyi lopputulemaan, että kotitöihin osallistuva mies saa herkemmin seksiä, niin miksipä se ei niin olisi. Katsokaas, jos parisuhteessa vain toinen kokee tekevänsä ihan kaiken yhteisessä arjessa, niin se alkaa hiljalleen vituttaa ja sellainen kroonistunut vitutus ei ole esileikkinä se jouhevin ja toimivin esileikki, joka johdattaa pariskunnan mitä syntisimpiin seksuaalisakrobaattisiin toimintoihin. Tunnetta kyllä löytyy, mutta harvoin, jos koskaan, tuo tunne ilmenee valuvana kiimana sitä sohvalla röhnöttävää puolisoa kohtaan.

Tekstini loppuun haluan lähettää miespuolisen sinkkututtavani terveiset liittyen aiheeseen, jossa siivoava mies saa enemmän seksiä kuin siivoamaton mies. Hän halusi ihan ilman mitään taka-ajatuksia vain sanoa, että siivosi lähes koko viikonlopun. Ihan siis ilman mitään taka-ajatuksia tai tarkoitusperiä hän haluaa sanoa ihan vain sanomisen ilosta, että huhhuh kuinka paljon onkaan tullut elämänsä aikana siivonneeksi, että jos sen muuttaisi seksiksi, niin loppuelämä menisikin ilman housuja.

Lue myös

X