Havaintoja parisuhteesta

”Siksi emme ole eronneet, koska meillä on hyvää seksiä ja meillä on yhdessä hauskaa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Me olemme olleet vaimoni kanssa kaksikymmentä vuotta yhdessä. Aloitimme kaksikymppisinä ja nyt olemme nelikymppisiä. Peruskuviossa lapset, arkikiiret ja asuntolainat

Olemme hyvä pari. Meillä on hyvä seksuaalinen kemia, samanlaiset arvot ja ennen kaikkea huumorintaju. Meillä on hauskaa yhdessä.

Siksi emme ole eronneet, koska meillä on hyvää seksiä ja meillä on yhdessä hauskaa.

Osin huvittuneena olen lukenut ihmisten pettämisistä. Miten niin moni siitä niin skitsoilee. Luuleeko joku oikeasti, että pitkässä suhteessa ei tekisi välillä mieli muutakin kuin omaa puolisoa? Se on ihan luonnollista että tekee.

Meilläkin on tehnyt, vaikka olemme onnellisia ja meillä on hyvä yhteinen seksielämä.

Mennään ajassa taaksepäin. Sain sivukautta tietooni että vaimoni oli mennyt vieraan miehen kanssa samaan hotellihuoneeseen eräällä vaimon matkalla. Tästä on aikaa kymmenisen vuotta. Kysyin miksi asiasta minulle kertonut haluaa minulle siitä sanoa. Hän ei osannut vastata.

En edes kysynyt vaimoltani asiasta mitään moneen vuoteen. Asia ei häirinnyt minua millään tavalla. Eikä syy ollut se, että olisin itse harrastanut muualla seksiä. Syy oli se, että niin tulee ennen pitkää molemmille käymään ja jos meillä on silti kaikki hyvin, niin miksi asiasta skitsoilla.

Muutama vuosi tuosta juttelimme vaimoni kanssa seksistä. Päätimme että jos joskus ajaudumme tilanteeseen, jossa löydämme itsemme vieraasta sängystä niin meidän ei tarvitse tuntea siitä syyllisyyttä.

Eikä kertoa jos ei halua.

Emme siis aloittaneet varsinaista vapaata suhdetta, mutta sanoimme ääneen sen, minkä moni jättää sanomatta. Pitkässä suhteessa tulee eteen tilanteita joissa astuu sivulle ja se ei ole vaarallista.

Samana iltana vaimoni sanoi että on jo ajatutunut sellaiseen hetkeen. Sanoin hänelle että olen sen tiennyt. Jos vain mahdollista, vaimoni rakastui minuun tuona iltana vielä enemmän.

Minä en tiedä, että onko vaimollani sen jälkeen ollut mitään. Mahdollisuksia ja tilaisuuksia on varmasti ollut. Niin kuin meillä kaikilla. Itselläni on ollut kerran suhteen ulkopuolista seksiä. Naimisissa tahollaan olevan naisen kanssa. En ole siitä sanonut, mutta jos ja kun vaimoni lukee tämän tekstin, niin hän saattaa yhdistää meidät tähän.

Meillä on ihana suhde. Minulla on maailman ihanin vaimo. Ei meidän suhdettamme mikään ulkopuolinen uhkaa. Itse me tämän sössimme jos sössimme. Se ei ole lähellekään siinä pisteessä. Me emme jaksa tuhlata energiaamme mihinkään mustasukkaisuuteen tai muihin naurettavuuksiin.

Olen realisti ja romantikko. En usko satuihin, mutta uskon rakkauteen. Miehenä kiitän sinua blogista joka ei ole liiallisella kermalla kuorrutettu.

Anna koirien haukkua, sinä kuljetat karavaania.”

X