havaintoja parisuhteesta

”Silloin kun silität minua ja kerrot että olen turvassa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kun seksi ei aina onnistu, eikä se haittaa. Kun voin halutessa keskeyttää, eikä suututa. Kun uskallan kertoa ja puhua omista haluista, tavoista joilla haluan tulla kosketuksi, ja ne otetaan vastaan pilke silmäkulmassa.

Usein seksi on meidän välillä ihanaa. Mulla on kuitenkin taustalla seksuaalista väkivaltaa, mikä toisinaan mutkistaa seksiä. Kaikkein korjaavimpia seksihetkiä ovat ne, jotka muiden mielestä ehkä ovat epäonnistuneita. Ne hetket, kun tunnen, että mieli mustenee traumoista ja triggeröinneistä. Ne hetket kun ulvon suihkun alla täristen ja itseäni raapien, kun sun kosketustapa laukaisi ikävän muiston, joka tulvii mieleen kuvina, ääninä, hajuina, makuina, tuntoina keholla. Siinä hetkessä se, että teet kaikkesi parantaaksesi, lohduttaaksesi ja osoittaaksesi, että kohtelet mua paremmin kuin muut. Kun silität mun hiuksia. Kun kerrot, että olen turvassa. Kun kerrot, miten maadoittaa itseni ja hengittää, etten pyörry paniikkikohtauksessa. Kun molemmat tiedämme ensi kerralla, että teemme asiat toisin. Koska en aina tiedä/muista/osaa kertoa, mistä paha olo laukeaa, ennen kuin se iskee.
Vaikka ne hetket ovat raastavia, ovat ne tärkeitä. Tiedän toipuvani. Viimeksi eilen hivutin hengitellessä varpaani koskemaan sinun varvastasi. En ole ennen halunnut koskettaa/kosketusta paniikkikohtauksen aikana. Se on askel. Parempaan.
Ja saan tehdä sen sinun kanssasi.”

Lue myös

X