Havaintoja parisuhteesta

”Sinä olet kuitenkin ainoa,joka saa minut tuntemaan itseni naiselliseksi ja kauniiksi”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta
”Laitan kahvikupit pöytään ja sanon lapsille,että aamupala on valmis. Herätän sinut kömpimällä kainaloosi sängyssä. Eilen oli kivaa,niin kivaa,etten huomannut pitäväni niin kovaa meteliä,että lapset olivat vaarassa herätä. Sanoit,ettei se haitannut,kiihotut siitä entistä enemmän. Kiepautat minut päällesi ja mietin miltä se taas näyttää lapsista kun makoilen päälläsi.
Olet isä,tavallisen näköinen mies ja kuitenkin se,jonka tietty hymy saa minut unohtamaan kaiken ympäriltä. Työnnät kätesi paitani alle kun lapset eivät huomaa ja kuiskit rivouksia korvaani. Olet kiltti ja huomaavainen kaikille ja minulle lähetät kesken työpäivän viestejä kuinka ankarasti panettaa. Odotamme iltaa ja kun lapset vihdoin nukahtavat hukkuu järki ja vaatteet samalla kertaa.
Työnnät sormesi omieni lomaan ja kysyt otetaanko uusinta illalla. Hymyilen ja sanon,että katotaan,olen jo tottunut siihen,että lapsiperheessä asiat ovat jatkuvassa muutoksessa. Arki on välillä todella raskasta ja sitten on hetkiä kun unohdan äitiyden,arjen ja työn. Olen nainen,joka pärjää omillaan enkä käytä sinua hyvinvointini tukikeppinä. Sinä olet kuitenkin ainoa,joka saa minut tuntemaan itseni naiselliseksi ja kauniiksi.
Olet puolisoni,lasteni isä ja kaikin puolin säntillinen ihminen. Minä tunnen vielä sen yhden puolen. Sen,joka vuosienkin jälkeen osaa pistää pääni pyörälle,koskettaa niin,etten pysty olemaan hiljaa. Kiitos,että olet kumppanini ja rakastajani.”
X