Havaintoja parisuhteesta

Sinä olet rakkauden supersankari

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Rakkauden supersankari pukeutuu rakkauden punaiseen viittaan ja ratsastaa rakkauden ratsulla pitkin kevään valaisimia maisemia. Se maistaa maailman viekoittelevasti raollaan olevia huulia. Rakkauden supersankari painaa huulensa niitä vasten ja suutelee niin pitkään, että synkkä aika muuttuu ihan muuksi. Rakkauden supersankari haluaa maailman vartalon alastomana eteensä. Se liikuttaa sormiansa pitkin vartalon polkuja, niin pitkään, että pääsee perille. Se haluaa löytää aina vain enemmän. Rakkauden yliannostus ei tapa, se on nautinto. Rakkauden yliannostus on orgasmi tai kolme kaunista sanaa. Kolme merkityksellistä sanaa kuiskattuna korvaan.

Rakkauden luku on parillinen. Jokaiselle parittomalle pitää löytää pari. Se on rakkauden supersankarin tehtävä numero yksi. Tehdä parittomuudesta parillinen. Kukaan ei saa jäädä yksin, sillä rakkaus on ehtymätön voima, josta riittää kaikille. Rakkaus ei käyttämällä kulu, vaan vahvistuu. Rakkautta ei ole vain se kaikki, mitä parisuhteeksi kutsutaan. Rakkaus ei rakenna rajoja ympärilleen, vaan se rikkoo niitä. Se on rakkauden tehtävä.

Rakkauden supersankarin maisemaa on arki. Rakkauden supersankari tulee esiin arjessa, kun meikit on pesty pois kasvoilta ja kauluspaita lojuu ryppyisenä tuolin selkänojalla. Rakkauden supersankari istuu sohvalla ja hieroo rakastettunsa jalkoja. Rakkauden supersankari herää aamulla ja sanoo rakastetulleen kauniita sanoja ja keittää hänelle kahvin. Rakkauden supersankari vetää iltaisin koneesta tulleita ryppyisiä lakanoita. Rakkauden supersankari kantaa käsivarsillaan öisin vauvaa, joka ei tahdo nukkua. Rakkauden supersankari muistaa sanoa, että rakastaa silloinkin, kun kaikki on paskaa.

Te olette tänään rakkauden supersankareita. Pukeutukaa rakkauden punaiseen viittaan ja julistakaa rakkauden sanomaa. Teidän ei tarvitse rakastaa Berliinin tai Pariisin taivaan alla, vaan te voitte istua rakastetun kanssa sohvalla ja katsoa romanttista komediaa. Vaikka rakkauden supersankari pitää päällänsä rakkauden punaista viittaa, niin kaiken sen sankariuden alla on ihminen täynnä heikkoutta ja arpia. Supersankarin viitta on vain peitto, jonka alla alaston ihminen toista kaipaa. Rakkauden supersankari on laastaroitu pieni ihminen, joka kaipaa lohtua ja turvaa. Antakaa toisillenne lohtua ja turvaa. Olkaa ihminen ihmiselle.

Tämä on rakkauden supersankarin aikaa.

Lue myös

X