havaintoja parisuhteesta

”Sinua ei syrjitä koska olet valkoinen heteromies”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Oon seurannut sua pitkään Facessa ja lukenut tekstejäsi, ja jopa lähestynyt sua yksityisviestein, koska en ole halunnut/uskaltanut esiintyä omalla nimelläni julkisesti.
Noh, tänään on se päivä, kun laitan julkisen kommentin. Olkoon se Pride-viikon kunniaksi, vaikka miksikäs meitä sairaita perverssejä nostetaan jatkuvasti jalustalle, kun eihän heteroillakaan ole Pridea, eikä varsinkaan valkoinen heteromies ole ikinä tässä ihmishistoriamme aikana saanut ääntään kuuluville ja heitähän se on sorrettu kautta aikojen. Että sori nyt tästä homorummutuksesta, mut sanon silti.
Oon tällä hetkellä Kreikassa lomailemassa avopuolisoni (joka nyt sattuu olemaan samaa sukupuolta kuin minä) kanssa. Ja haluaisin kysyä tältä valkoiselta heteromieheltä, että kun hän on lomalla, niin joutuuko hän miettimään missä ja milloin uskaltaa osoittaa hellyyttä ja rakkautta elämänsä ihmiselle? Pitääkö hän vaan hetken rakastaan kiinni kädestä ja päästää irti, kun alkaa ahdistamaan toisten paheksuvat katseet? Kun haluaa suudella, muttei voi, koska pelkää ihmisten reaktioita? Tarviiko hänen esitellä rakkaansa pelkkänä ystävänä että välttyy mahdolliselta paskanpuhumiselta?
Sama pätee Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Nyt joku sanoisi – ja itsekin sen totean – että Suomessa meillä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä – on asiat paljon paremmin kuin joissakin valtioissa. Totta, mutta ei läheskään niin hyvin kuin pitäisi.
Joten valkoiselle heteromiehelle, sua ei ole haukuttu, sorrettu, syrjitty, halveksittu, pahoinpidelty, tapettu tai pistetty vankilaan/mielisairaalaan vaan sen takia koska olet valkoinen heteromies. Ja tää lista jatkuisi loputtomiin, mut ehkä pointti tuli selväksi. SUA EI SYRJITÄ KOSKA OLET VALKOINEN HETEROMIES, järkevät ihmiset ehkä välttelee sua koska oot tietämätön, epäkunnioittava paskiainen! (Sori capslockit, mut vituttaa).”

Lue myös

X