Havaintoja parisuhteesta

Sinun pitää vain oppia tyytymään ja sopeutua!

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Parisuhteen toinen osapuoli ei halua koskettaa, ei tulla lähelle, eikä varsinkaan seksi kiinnosta. Toinen osapuoli kaipaa kosketusta, syliin pääsemistä ja varsinkin seksiä.

Hän kirjoittaa siitä tarinansa ja antaa luvan julkaisuun.

Hän alkaa saada neuvoja. Erota ei saa, koska pienistä syistä ei kannata erota ja ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella.

Suhteen ulkopuolinen seksi on ehdoton ei ei, niin luvan kanssa kuin luvatta. Varsinkin jälkimmäinen on monelle kuolemaakin pahempi.

”Sinun pitää vain oppia tyytymään ja sopeutua.” Kertoo enemmän kuin yksi hänelle rivienvälistä ja suoraan. Heidän tavastaan kirjoittaa huokuu katkeruus, suru ja ennen kaikkea jyrkkyyteen puettu piilotettu aggressiivisuus, joka varmasti purkautuu jollain tavalla läheisten kestettäväksi.

Parisuhteesta on aivan liian monen ihmisen elämässä tehty itseisarvo. Sitä arvotetaan jopa niin korkealle että oma hyvinvointikin jää kakkoseksi. Vaikka käynnissä oleva parisuhde ei anna yhtään mitään, niin siinä pitää vain olla ja omaa saamattomuutta puretaan siihen että neuvotaan muitakin jäämään tyhjiin suhteisiinsa. Sillä aina kun joku tekeekin jonkin muun ratkaisun niin se on kuin puukon isku iholle, koska oma saamattomuus ja suhteen tyhjyys tulee alleviivatuksi. Pahimmillaan siitä kumpuava katkeruus kirjoitetaan lauseisiin jotka halveksivat ihmisiä jotka eivät tyydy eivätkä sopeudu.

Surullista.

Jokainen saa elää sellaista rakkauselämää kuin itselle sopii. Ulkopuolisille se ei kuulu millään tavalla. Suhde voi olla muodoltaan mikä ikinä jos molemmilla tai kaikilla siinä muodossa elävillä on siinä ihana olla. Sillä muu ei riitä ja muuhun ei pidä tyytyä ja sopeutua. Vaan ongelma on että niin moni tyytyy ja sopeutuu. Tyytyy ja sopeutuu. Tyytyy ja sopeutuu. Ja se näkyy ja kuuluu kauas. Sillä onnellinen ja tasapainoinen ihminen ei tule lähteneeksi kommenttikentälle solvaamaan muita aggressiiviseksi. Ei, vaan he ovat heitä jotka ovat totelleet neuvoa jossa on käsketty sopeutumaan.

Tämä elämä tässä on ainutkertainen kokemus. Sinun elämäsi, sinun valintasi.

Älä siis sopeudu, vaan ole sopeutumatta. Älä tyydy, vaan vaadi. Vaadi ennen kaikkea itseltäsi. Unohda kaikki mitä sinulle on sanottu ja puhu itse itsellesi. Sinun elämääsi sinä elät etkä kenenkään muun. Jos sinä haluat enemmän niin pyri enempään. Saa enemmän. Miksi sinä annat elämän valua sormiesi välistä? Kenelle sinä yrität todistaa? Kysyn uudestaan, kenelle sinä yrität todistaa? Ketä sinä miellytyt itseäsi enemmän?

Lopeta se. Sinun elämäsi. Sinun elämäsi.

Tänään on sinun elämäsi ensimmäinen päivä, joten lopeta tyytyminen. Olet paljon enemmän.

 

X