havaintoja parisuhteesta

”Sovimme, että tämä juttu jatkuu kunnes sen haluamme lopettaa tai toinen meistä löytää elämänsä seuraavan rakkauden”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olen kolmissakymmenissä oleva, juuri avioliitosta eronnut nuori nainen. Kun muutin omaan asuntoon, kerroin asiasta mm yhdelle pitkäaikaiselle miespuoliselle tutulle (ollut jo vuosia sinkku) , jonka kanssa olemme nähneet silloin tällöin harrastusten parissa. Mitään ihastusta ei meillä ole ollut, pidetty vain hauskaa. Niitä näitä sitten juteltiin ja päätettiin nähdä hänen lempiharrastuksensa, moottoripyöräilyn merkeissä. Ajelin hänen luokseen ilman pienintäkään jännitystä, vaikka olin ekaa kertaa menossa vieraan miehen luo. Hän käveli minua vastaan parkkipaikalle ja halasi, kantoi reppuni ja juttu luisti heti yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Kävimme motoilemassa ja syömässä ja juttelimme kaikesta. Motoilun jälkeen menin hänen luonaan suihkuun enkä edes laittanut ovea lukkoon. Olin aivan 100% varma ettei hän änkeä mukaan. Ja olin oikeassa. Ilta päättyi hänen kohteliaaseen pyyntöönsä saada halata, sitten suudella ja lopulta viedä makkariin. Lupa myönnetty ja ihana ilta jatkui myöhään yöhön..

Olemme tavanneet muutaman kerran ja aina meillä on todella hauskaa, rentoa ja ennen kaikkea intohimoista aikuisten aikaa. Kumpikin olemme olleet vuosia ilman seksiä, ilman hellyyttä, ilman lempeitä kosketuksia ja sanoja. Nyt saamme antaa niitä toisillemme niin paljon kuin vain tapaamisillamme ehdimme.

Koko ajan mulla säilyy fiilis että voin olla oma itseni, sanoa mitä haluan, laulaa, tanssia, nauraa ja vaikka itkeäkin jos siltä tuntuu, eikä minua silti ignoorata tai paheksuta. Hän on todellinen herrasmies, avaa minulle auton oven, laittaa ja tarjoilee ruuat, tiskaa, koskettaa, lohduttaa, halaa, suutelee kunnolla, suukottelee joka puolelle vartaloani, haluaa minua koko ajan, koskettaa jalallaan jalkaani kun syödään, kehuu jatkuvasti, viestittelee päivittäin, tanssittaa, haluaa tehdä kanssani asioita sisällä ja ulkona.

Intohimo välillämme on jotain aivan uskomatonta, en ole koskaan kokenut vastaavaa! Saatamme rakastella viidesti kolmen tunnin aikana ja silti tahtoisimme lisää! Seksi on todella ihanaa ja tyydyttävää ja kuinka kiihottaakaan nähdä kuinka toinen nauttii ja kertoo sen myös ääneen. Hän puhuu tuhmia ja haluaa nähdä ja kuulla minun nauttivan. Hänen kanssaan olen ensimmäistä kertaa elämässäni täysin sinut vartaloni kanssa. Tunnen oloni prinsessaksi hänen seurassaan.

Suuri syy siihen, miksi kuitenkin olemme vain ystäviä eduilla, on ikäeromme. Hän on minua 27 vuotta vanhempi, isäni ikäinen. Toinen syy on, etten halua lähteä heti uuteen suhteeseen. Haluan olla vapaa. Ja nyt vihdoinkin olen. Vapaa menemään ja tulemaan. Vapaa antautumaan ventovieraan komistuksen tulisille suudelmille baarissa. Vapaa nauttimaan seksistä ja ihastumisen tunteesta ystäväni kanssa. Olemme sopineet säännöt jutullemme ja molemmille ne ovat juuri sopivat. Tähän meidät on tarkoitettu, tuottamaan nautintoa ja iloa toisillemme. Sovimme, että tämä juttu jatkuu kunnes sen haluamme lopettaa tai toinen meistä löytää elämänsä seuraavan rakkauden. Juuri nyt minulla on kaikki mitä elämääni tarvitsen. Olen onnellinen ja sen näkevät myös ystäväni ja he ovat iloisia puolestani. Vihdoinkin voin elää omannäköistä elämää. Kiitos sinun, ystäväni eduilla.”

Lue myös

X