Havaintoja parisuhteesta

”Sulta varmaan saa, kun oot niin ruma”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

 

Kirjoitin tekstin siitä, kuinka jotkut ihmiset solvaavat oman puolisonsa ulkonäköä. Syystä tai toisesta ihmiset alkoivat kommentoimaan baarissa tuntemattomilta kuulemiaan solvauksia. Kooste kommenteista ja viesteistä seuraavana.

”Minä ja kaveri istuttiin baarissa ja pöytään tulee mieshenkilö kutsumatta. Katsoo minuun ja sanoo: hyi helvetti, sä olet läski, katsoo hoikkaa kaveriani ja kysyy, et lähdetäänks panemaan.”

”Yksi mieleenjäänyt kommentti parinkymmenen vuoden takaa ravintolasta poistuessa täysin tuntemattomalta mieheltä:

Mies : Mites ois? Saiskos pesää?
Minä: Houkuttelevaa, mutta ei kiitos.
Mies: V#### läski ämmä… Mä luulin, että sulta sais helposti, kun oot niin ruma läski.

Älysi lähteä siitä kyllä liukkaasti..
Jännittävää, miten hän kuvitteli tuon kaiken olevan reitti hehkeälle loppuyölle.”

”Multa yks jätkä kysy U2:n keikalla, että ostitko kaks lippuu ku viet niin s****nasti tilaa ja luuletko jaksavas seisoo koko keikan? Sitten huuteli viel lisää, että eihän kukaan nää mun takaa mitään ja tönäs mut kumoon ku lähti tunkemaan eturiviä kohti.”

”Mulle sanottiin baarissa pari vuotta sitten että olen harvinaisen sairaan näköinen. Se sanoja oli mies, naiselta olen kuullut ettei hänen imagoon sopisi seurustella näin laihan kanssa.”

”Joskus vuosia sitten baarissa tuli joku äijä sanomaan,että ” Oot varmaan syönyt paljon pullaa kun oot noin läski ”.
Vastasin,että ”Sulla on varmaan pieni muna,että suksippa V***uun”.
Katto suu auki ja läksi pois.”

”Muutama kesä sitten poikkesin lähikauppaan hävyttömän lyhyet shortsit ja toppi päällä. Pari moponvirittäjä-ikäistä poikaa katsoi varpaista ylös ja toinen niistä silmiin katsoen totesi että: ”hyi vittu”. Menin niin hämilleni etten osannut sanoa mitään. Jäi pysyvästi mieleen tämä kohtaaminen.”

”Mulle joskus vuosia sitten tuli joku nainen baarissa sanomaan että näytän ihan rekkalesbolta , jäätiin kavereiden kanssa ihmettelee että mitä tapahtuu. noh oli sit pakko käydä veskin peilistä katsomassa et miltä se rekkalesbo näyttää.”

”Yks miesoletettu meinas kerran baarissa käydä mun päälle, sitä otti hermoon se kun näytin liian lesbolta. Kuulemma ei ollut mitään homoja ja muita vastaan, mutta ei sitä tarvisi niin provosoivasti tuoda esiin.

Mulla oli siis lyhyet hiukset.”

”Olin parikymppisenä baarissa selvinpäin ja kuskina kavereille kun eräs herrasmies konjamiinilasi kädessään tuli kysymään jotta ”myytkö sinä ittees? ” Päälläni oli pitkähihainen ja pitkä farkkupaita, leveälahkeiset pellavahousut ja tennarit enkä ollut meikannut. Kerroin olevani kuskina ja hän koki vielä oikeudekseen epäillä ikääni. Kun sekään ei onnistunut niin alkoi moralisoida kun olin naimattomana ja lapsettomana ilman miestäni baarissa. Että semmonen sovinisti.”

”Sä kun näytät niin rumalta, niin sut saa varmasti helposti mukaansa pantavaksi, kun harva varmasti pyytää. Näin puhui minulle keski-ikäinen mies hotellin yökerhossa sormus sormessaan noin kymmenen vuotta sitten.”

”Olen ollut hieman ylipainoinen koko elämäni ja pahinta mitä olen tuntemattoman miehen suusta kuullut on kun noin viisikymppinen mies ( itse olin tuolloin alle 30) tuli baarissa sanomaan, että haluanko kokeilla välillä suomalaista munaa, kun lihavana saat nee…. ltä varmaski, kun läskeistä tykkäävät. Sovinisti, rasisti ja naisvihaaja samassa paketissa. Kumma kun kukaan ei lämmennyt.”

Ajatelkaa. Tällaisia ovat itseään aikuiseksi kutsuvat.

 

 

 

 

Lue myös

X