Havaintoja parisuhteesta

Sun ei tarvitse tehdä mitään velvollisuudentunteesta

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Maailma on täynnä ihmisiä, jotka vievät kaiken tilan ja hapen ympäriltään. Ihmisiä jotka kuvittelevat omaavansa oikeuden kertoa mielipiteensä silloinkin, kun sitä ei kysytä ja sellaisissakin asioissa, jotka eivät heille kuulu. Jokainen teistä on törmännyt sellaisiin ihmisiin. He ovat rasittavia ihmisiä joista on syytä päästä eroon.

Elämässä on rajallinen määrä aikaa. Jokainen eletty vuosi ja aikaa on entistä rajallisempi määrä. Pitää tehdä valintoja, että mitä ajalla tehdä ja ennen kaikkea, kenelle sitä antaa. Pitää osata priorisoida, tehdä valintoja. Kaikkea ei voi saada ja jokaisen kanssa ei ehdi olemaan.

Valinnan pitäisi ihmisten suhteen olla hämmentävän helppo. Maailmassa on paljon ihania ihmisiä. Ihmisiä jotka kannustaa, välittää ja rakastaa. Heitä jotka tuo elämään iloa ja valoa. Joiden seurassa on helppo olla ja hengittää.

Mä oon 47. Mä en hengaile enää sekuntiakaan itselle epäsuotuisten ihmisten seurassa. En ole velkaa kenellekään sellaista ja olen luopunut velvollisuudentunteesta. Koska kuten aiemmin sanoin, niin aika on rajallista, joten miksi antaa sitä heille, jotka eivät osaa olla. Heille jotka haluavat hyvän sijaan pahaa.

Maailmassa on paljon ihania ihmisiä. Valitsen heidät. Vahva kannustus samaan kaikille teillekin.

Valitkaa ihmiset jotka rakastaa. Te ette ole muille mitään velkaa.

X