havaintoja parisuhteesta

”Sun orgasmi on kaunis”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Sun orgasmi on kaunis”, sanoi hän pidellessään minua sylissään samalla kuin oma kehoni keinui vielä jälkituntemusten aalloilla. Hän on minun panokaverini, fwb-suhteeni, kuvattoman Tinder-ilmoituksen deitti – miten häntä nyt haluaakin kutsua. Itse kutsun häntä seuralaiseksi.

Pitkän suhteen jälkeen en ole syystä tai toisesta löytänyt elämänkumppania itselleni. Olen hyvin fyysinen ihminen ja kosketus sekä seksi ovat minulle tärkeitä. Ihon ikävä on välillä ollut todella kova eikä ole olemassa mitään millä toisen ihmisen läheisyyden voisi korvata. Pitkään tuskailin sen asian kanssa, että ilman kumppania elämästäni puuttuisi myös tiettyjä asioita sillä koin, etteivät seksiin painottuvat kuviot olleet minua varten.

Korona-aika on saanut minut muuttamaan mieltäni. Korona on merkinnyt paljon yksinoloa ja eristäytymistä. Sen kaiken keskellä syntyi ajatus siitä, että mitä jos kuitenkin kokeilisi? Mitä jos kuitenkin voisi löytää hyvää oloa sen sijaan että vain tuntisi lakastuvansa kosketuksen puutteessa? Ja minä kokeilin ja löysin.

Minulla on ihminen jonka sylissä voin olla ja jolle voin olla syli. Ihminen, jonka ihon voin tuntea omaani vasten. Ihminen, jonka keho puhuu kehoni kanssa samanlaista kieltä. Paria meistä ei kuitenkaan koskaan tule. Hänellä on muita kumppaneita ja itse harkitsen vastaavani myöntävästi avoimessa suhteessa elävälle ystävälleni, joka haluaisi tapailla minua. (Kyllä: myös hänen vaimonsa on ystäväni. Ja kyllä: vaimo tietää tästä ehdotuksesta ja se on hänelle ok.)

Näin nelikymppisenä olen sinut itseni ja oman seksuaalisuuteni kanssa. Seksistä nauttiminen edellyttää kontrollin luovutusta mieleltä keholle. Kun annan kehon reagoida kuten keho haluaa, koen olevani tilanteessa läsnä aidosti omana itsenäni.

”Sun orgasmi on kaunis”, on luultavasti kauneinta mitä minulle on sanottu pitkään aikaan.”

Lue myös

X