Havaintoja parisuhteesta

Suomalainen nainen on pilalla!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Heti alkuun sanottakoon, että otsikko on lainaus erään suomalaisen miehen puheesta. Minulle suomalainen nainen on ihana.

Otsikon lauseen on sanonut mies, jolta kysyttiin, että miksi hän on hakenut itselleen vaimon Thaimaasta? Miehen mukaan Suomesta ei löydy enää hyviä vaimoja. Suomalaiset naiset ovat menneet pilalle. Eivät pysy roolissaan.

Mikä tuo rooli on? Pikkuvaimo, joka tekee herralleen ruokaa, silittää vaatteet ja antaa säännöllisesti seksiä, antavana osapuolena. Vaimo on siis miehelle omaisuutta. Miten sen nyt sanoisi selkeästi. Sellainen kotiorja.

Thaimaassa naiset ovat vielä naisia. He tunnustavat miehen arvon. Näinkin modernisti puhui toinen suomalainen mies naisista. Suomessa feminismi on pilannut kaiken. Naisista on tullut hankalia. Ei heitä kukaan täysijärkinen mies halua. Hän tulee jatkaneeksi.

Annetaanpa ääni eräälle Thaimaasta vaimoksi suomalaiselle miehelle tulleelle. Nainen on onneksi eronnut.

”Sinun pitää olla kiitollinen että olet päässyt hyvään elintasoon. Ilmaiseksi se ei tule. Sinun pitää olla hyvä vaimo.

Niin minua neuvottiin tullessani Suomeen vaimoksi. Hyvän vaimon ominaisuuksiin kuuluu nöyryys, uskollisuus ja tottelevaisuus ”omistajaa” kohtaan. Minun piti toimia ensisijaisesti kodinhoitajana ja sen lisäksi seksuaalisten tarpeiden tyydyttäjänä. Niin kauan kuin pysyin ruodussa niin kaikki meni hyvin ja sain palkinnoksi muun muassa ravintolaillallisia mieheni kanssa.

En halua kertoa enempää, mutta kuin että lopulta en kai ollut tarpeeksi hyvä vaimo ja mieheni pahoinpiteli minut.”

Onneksi tämä tapa ajatella on marginaalissa. Toivottavasti tämä tapa ajatella on marginaalissa. Yhä kuulee parisuhteista, joissa puolisoa kohdellaan kuin omaisuutta, joka onkin niin sanotun perinteisen parisuhteen mustimpia riippakiviä, mutta onneksi suhteet ovat muuttumassa vapaammiksi.

Lopuksi todettakoon, että jos nainen menee pilalle siitä, että hänellä on itsenäisyys ja täydellinen vapaus, niin rakastan pilalle menneitä naisia.

Lue myös

X