Havaintoja parisuhteesta

”Taasko pitää panna?”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tarina 1.

”Mä olen 37 -vuotias nainen.
Olen aloittanut seksin 15 vuotiaana, sitä ennen kyllä useamman vuoden olin kiinnostunut ja masturboin säännöllisesti.

Olen aina ollut tosi aktiivinen seksin suhteen ja on ollut nuorempana useita pelkkään seksin perustuvia suhteita meiningillä pannaan kun nähdään.

Oon myös tosi avoin, kokeilunhaluinen ja utelias seksin suhteen. Olen nykyisessä suhteessa yksiavioinen ja uskollinen. Olen myös tosi tarvitseva, ihanne olis jos seksiä olisi useamman kerran viikossa, mutta harvemmin ihan niin usein on.

Asia, mitä olen usein saanut kuulla nuoruudessani on, kuinka olen huora, lutka, lumppu ja vain koska nautin seksistä. Koskaan en ole siitä kuitenkaan rahaa saanut.

Miksi yhä edelleen nainen ei saa suhtautua seksiin niin kuin miehet? Jos miehellä on ollut useita kumppaneita on hän suurinpiirtein sankari, kova jätkä ja uskomaton panokone, mutta jos naisella on useita kumppaneita on huora.

Jotenkin ihan uskomatonta, että näin on vieläkin. Useasti olen myös saanut parisuhteissa kuulla, että taasko sua pitää panna, nainen ei saisi haluta miestä enemmän.”

Tarina 2.

”Olen nelikymppinen nainen. Eronnut. Erosin, koska seksi oli tylsää ja puuduttavaa. Olen siis kuuluisa vääristä syistä eronnut. Minulle seksi on tärkeää. Jopa niin tärkeää, että ei riitä, että kaikki muu on suhteessa hyvin.

Kaipaan seksiin muutakin kuin panemista. Kaksi edellistä miestäni ei ole suostunut antamaan minulle suuseksiä, joka on ainoa tapani saada miehen kanssa orgasmi. On kuulemma ällöttävää ja aikaa vievää. Suuttuivat tosin sitten, kun en heille suostunut myöskään antamaan, kun en itse saanut.

Olen menettänyt toivon, että olisi olemassa miehiä, jotka ajattelisivat myös naisen nautintoa. Varmasti heitä on, mutta minä en ole sellaisiin törmännyt. Siksi olen ajatellut, että voisiko seksi naisen kanssa olla antoisampaa.

Tämän lisäksi olen paljon haluava. Voisin harrastaa seksiä vaikka joka ilta. Pitääkö aina panna, kysyi edellinen mieheni, jolle kerran kahdessa viikossa oli liikaa. Hän mielummin pelasi tietokonepelejä kuin minua.

Jos vielä löytyy seksiä rakastava ihminen, niin tulee saamaan minusta aktiivisen seksikumppanin.”

 

Lue myös

X