havaintoja parisuhteesta

”Tämä on kauneinta parisuhderakkautta mitä olen koskaan kokenut”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tuo oli kauneinta,seksikkäintä ja upeinta mitä mä olen nähnyt” Näin sanoi mieheni minulle kun sain orgasmin.

” Sä olet niin kaunis” Sanoo mieheni minulle monena aamuna kun herään.
”Sä olet upea” Mieheni sanoo minulle lähes päivittäin.
”Sä olet seksikäs” Mieheni sanoi minulle kun pestiin mattoja meidän pyykkituvassa, ja otti minusta kuvan (siinä samaisessa pyykkituvassa ollaan rakasteltu pyykkivuoren keskellä).
”Minä rakastan sinua ” Mieheni sanoo minulle joka päivä.

Käymme mieheni kanssa parisuhde-ja perheneuvonnassa. Emme siksi,että suhde pitäisi jotenkin pelastaa. Vaan siksi että uusperhe tuo omat haasteensa, ja haluamme saada työkaluja toimia paremmin vanhempina ja kumppaneina niiden haasteiden kanssa. Ja koska minun masennukseni tuo myös niitä haasteita. Miehelleni tuohon lähteminen ei ollut helppoa. Puhuminen vieraalle meidän asioista. Hän joutui menemään mukavuusalueensa ulkopuolelle , mutta hän teki sen. Rakkaudesta minuun ja meidän perheeseen. Ja meidän molempien mielestä siitä on ollut apua.

”Soita mulle kun haluat kotiin,voin hakea sut” Mieheni sanoo minulle kun lähden viettämään iltaa ystävieni kanssa.

” Jos et osaa päättää kumpaa viiniä haluat, ota molemmat” Sanoo mieheni minulle kun jahkailen juomahyllyllä.

Tässä on vain osa siitä, millä tavoin mieheni osoittaa sanoin ja teoin rakkauttaan minuun.
Ja nämä kaikki voisi kääntää toisin päin, niin että minä sanon ja teen ne hänelle. Myös minä kerron miehelleni päivittäin että rakastan ja haluan häntä. Kerron hänelle että hän on upea ja seksikäs. Tuon hänelle pyytämättä karkkia kaupasta. Hoidan myös hänen lapsiaan jotta hän pääsee harrastusreissuille. Puristan häntä takapuolesta kun ollaan kaupassa.

Välillä me myös tapellaan ja ollaan eri mieltä asioista. Mutta yritämme aina ajatella että ne ristiriidat ovat mielipide-eroja,asiat riitelee,ei ihmiset. Ja aina ne kaikki on saatu selväksi.

Välillä, kun olemme yhdessä jossain, saatan miehelleni sanoa ”onpas tuolla kaunis takapuoli” ja se takapuoli saattaa kuulua myös naiselle. Katsomme sitä yhdessä ja yleensä mieheni toteaa ” On juu , mutta sulla on parempi ” . Enkä tällä todellakaan millään tavalla testaa miestäni . Minulla ei ole meidän suhteen ja avioliiton aikana ollut tarvetta mustasukkaisuuteen kertaakaan. Itse kun pidän sekä miehistä että naisista.

Tämä on kauneinta parisuhderakkautta mitä minä olen kokenut.

Rakastan sinua, mieheni, kumppanini , ystäväni .

Lue myös

X