Havaintoja parisuhteesta

Tänä aamuna minä rakastan sinua

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Ihana aamu. Saan herätä sen sun kanssa. Onko meidän pakko lähteä? Eikö voitaisi vain jäädä tähän sänkyyn? Pidettäisiin toisistamme kiinni ja rakastettaisiin toisiamme koko päivä. Sun alaston iho mun ihoa vasten ja vartaloittemme lämpö hehkuisi välillämme kuin loputon kesäyö.

Ihanaa että sinä heräät mun viereltä. Ihanaa että sinä olet. En haluaisi herätä kenenkään muun viereltä kuin sinun.

Tehdään jotain villiä. Tänään on tiistai. Kuulostaako se jotenkin arkiselta päivältä? Tehdäänkö siitä vähemmän arkista? Rakastele mua! Rakasta mua! Rakastele mua!

Jos meillä on lapsia, niin eivät ole vielä heränneet. Jos ei ole, niin mikään ei meitä estä. Sä et tarvii tänään meikkiä, sillä saanut ihminen näyttää kauniilta. Käytetään meikkausaika siihen, että sä saat.

Mä rakastan sua. Sä näytät helvetin kauniilta heränneenä. Kai sä ymmärrät että mun on vaikea nousta tästä sun viereltä pois? Kai sä ymmärrät, että tähän sun lämpöön voisi jäädä asumaan?

Mä tahtoisin vetää sut ihan mun lähelle. Kertoa ilman sanoja, että mä rakastan sua ja tätä hetkeä. Hetkeä ennen kuin sä lähdet ja hetkeä kun sä tulet. Siinä välissä jotain, mutta silti siinä välissä sinä ja minä, meidän rakkaus.

Sun iho tuoksuu sulta. Se on maailman paras tuoksu. Mä voisin vain olla tässä sun lähellä ja tuoksuttaa sua. Mä tiedän että sun pitää mennä ja että mun pitää mennä. Mutta mä tiedän myös sen, että sen jälkeen sä palaat ja mä palaan ja pääsemme yhteiseen syliin.

Tämä aamu, tämä hetki. Ehkä olen tehnyt jotain oikein saadakseni tämän. Sinä olet ihana. En saa sinusta koskaan tarpeekseni. Haluaisin pitää sinua tässä koko päivän. Vuoroin hellästi, vuoroin rajusti. Ihan miten haluaisit. Kunhan olisit siinä ja minä tässä.

Onneksi sinä olet. Vaikka me molemmat tästä lähdemme, niin myöhemmin me tähän palaamme. Siinä välissä jotain, sen jälkeen sinä ja minä.

Kiitos että heräsit tänä aamuna viereltäni. En tiedä voiko enempää edes elämältä pyytää.

Ollaan tässä vielä hetki ennen kuin avaamme verhot maailmaan. Tässä hetkessä sinä rakastat minua ja minä rakastan sinua.

Tänä aamuna minä rakastan sinua.

X