Havaintoja parisuhteesta

”Tänään on taas se päivä, kun mun pitää päästää sut kotiin, sen toisen luo”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Löysin blogin vasta vähän aikaa sitten ja olen lukenut sitä innolla. Paljon yhtymäkohtia omaan nykyiseen elämääni. Tekstien innoittamana kirjoitin tekstin, joka lähetin rakastamalleni ihmiselle.

”Se hetki aamulla, kun ollaan lähekkäin sängyssä vasta heränneinä. Silmät kiinni. Unisina. Tänään on taas se päivä kun mun pitää päästää sut kotiin, sen toisen luo. Tunnelma on hieman vaisu, mutta yritän olla välittämättä siitä. Sä oot kuitenkin vielä siinä mun vieressä, se riittää nyt. Rakastan sitä kun saan tunnustella, silitellä ja hipsutella sua. Olla sun lähellä, pitää kiinni. Nähdä miten nautit kosketuksesta. Se tunne kun voin kirjoitella sun selkään ihania asioita, sydämiä, ihana, rakas mitä kaikkea mieleen on tullutkaan. Ihanaa kun pyydät, että voitko hipsutella mua. Haluan olla just tossa hetkessä, enkä missään muualla. Samalla mietin, että voi kun voisit olla aina siinä ja saisin herätä sun vierestä joka aamu. Ihan parasta.

Silittää sun hiuksia, hipsutella sun vartaloa, tunnustella sua päästä varpaisiin, koskettaa herkkiä paikkoja ja saada sut huokailemaan. Musiikkia mun korvilleni. Haluun sua, tarviin sua, rakastan sua enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Rakkaudella sun Iris”.

X