Havaintoja parisuhteesta

”Tässä suhteessa olen seksuaalisesti kotona, ehjä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Elin usean vuoden parisuhteessa mikä laantui jo alkuvuosiin. Sitä vaan tottui siihen. Aluksi oli läheisyyttä ja seksiä, muttei omiin tarpeisiin siltikään tarpeeksi. Puhuimme asioista ja selvitimme tilannetta parhaamme mukaan. Siltikään mikään ei oikeastaan muuttunut.

Tuntui raastavalta, kun halusin voimakkaasti kosketusta, seksiä sekä hekumaa, mutta sain vain pyytämällä tai itse tekemällä toiselle. Oikeastaan koskaan hän ei tehnyt alotteita tai halannut spontaanisti ilman syytä.

Viimeisen kolmen vuoden aikana harrastimme seksiä vähän reilu 10 kertaa. Toki tähän kuului myös paljon elämänmuutoksia, mutta koin ne vain elämäksi. Läheisyys katosi ja olin helpottunut, kun hän siirtyi nukkumaan sohvalle.

Hän ei koskaan nähnyt vaivaa opetellakseen miten toimin, miten minut saa syttymään. Ihmetteli joskus ihan ääneen, että muiden kanssa nämä jutut ovat kyllä toimineet.

Haluttomuus ei vaivannut minua, mutta huomasin etten halua enää häntä. Halusin muita ja pakenin omiin maailmoihini. Minusta ei ollut pettäjäksi.

Olin pettynyt, surullinen, vihainen ja tunteeton. Ihoni kaipasi niin kosketusta, että siihen ihan särki ja kehoni jumiutui. Tuntui, ettei minusta ollut enää mihinkään. Kyseenalaistin kehoni toimivuutta seksuaalisesti ja tuntui siltä, etten pääse siitä asiasta yli. Vartaloni, sydämeni ja mieleni tuntui vieraalta, rikkinäiseltä.

Erosimme, onneksi. Se oli helpotus kummallekin. Yhden kerran yritin keskustella entisestä suhteestamme, mutten saanut vastakaikua (taaskaan) niin luovutin ja päästin täysin irti.

Tapasin uuden jonkun ajan päästä ja maailmani muuttui. Löysin kuin löysinkin hänet, sen ihmisen, joka saa syttymään pelkästä katseesta. Ihmisen, kenen kanssa kaikki on luonnollista ja samalla taivaallista. Ihmisen, joka hyväksyy minut täysin ja vastaavasti minä hyväksyn hänet täysin.

Voin kerrankin sanoa saaneeni. Saan niin paljon kuin haluan ja hän myös. Viikossa sain seksiä (ja orgasmeja) enemmän kuin kolmessa vuodessa. Seksi on helppoa ja vapauttavaa. Rajua, hellää, kuumaa, kiihkeää, rauhallista, rohkeaa, kiusaavaa, intohimoista, äärettömän tyydyttävää. Kemiamme on aivan uskomaton.

Rohkeasti keskustelemme kaikista asioista tai toiveista ja toteutamme niitä aina parhaamme mukaan. Kumpikin on oppinut luontevasti miten toinen toimii. Hän kuunteli, kun kerroin, etten tykkää juurikaan esileikeistä ja tykkään, kun toinen kiihottuu. Hän luotti siihen mitä sanoin. Hän sai minut roihuamaan ja se kipinä ei ole sammunut kuukausiin.

Laitamme jatkuvasti kiemurtelevan härskejä viestejä ja puhumme näitä myös kasvotusten. Teen hänelle asioita, mitkä saa hänet syttymään. Koskettelen paljon, hellästi ja voimakkaasti. Seuraan miten hänen kehonsa ottaa kaiken vastaan ja rakastan sitä.

Koskettelemme runsaasti myös ilman seksuaalista tarkoitusta. Halaukset, suudelmat, silitykset, iho ihoa vasten, alasti, ovat yksi parhaimpia asioita mitä tiedämme. Se on upeaa. Kumpikin kyllä tietää saavansa seksiä ihan milloin vaan ja siksi joskus pelkkä oleminen riittää.

Joskus taas saatan innostua kesken automatkan seksuaalisiin tekoihin hänelle. Joskus, kun pesen käsiäni, hän kiusaa suutelemalla kaulaani ja pitämällä lantiosta voimakkaasti kiinni. Joskus kaupassa kuiskaan hänen korvaan jotain, minkä tiedän aiheuttavan veren pakkautumista ja kosketan hieman liian läheltä. Joskus hän kysyy suoraan. Joskus työnnän hänet seinää vasten ja hivutan käden housun kauluksesta sisään. Joskus riittää vain tuhmat käsimerkit. Joskus pelkkä katse.

Nyt kehoni on kunnossa ja toimii normaalisti, niin seksuaalisesti kuin liikkuessa. Mieleni on rauhoittunut.

Olen kotona. Olen ehjä.”

Lue myös

X