Havaintoja parisuhteesta

”Tiedän että tällainen ratkaisu ei sovi kaikille, mutta meille se on tehnyt hyvää”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Kadotin seksuaalisen mielenkiintoni miestäni kohtaan useaksi vuodeksi. Mies olisi halunnut, minä en. En kuitenkaan kyennyt puhumaan asiasta. Oli vaikea sanoa suoraan, etten halua häntä. Oli myös vaikea tietää, miten korjata tilanne. Jos ei halua, ei halua. Ellei ole nälkä, ei halua väkisin syödä. Haluttomuuteni aiheutti jonkin verran mielipahaa ja riitoja, mutta ei kohtuuttomasti. Muuten elämä sujui hyvin, vietimme aikaa yhdessä, teimme asioita yhdessä. Mieheni ei koskaan lakannut suutelemasta minua.

Tapahtui kuitenkin niin, että ihastuin toiseen mieheen, mikä herätti taas seksuaalisen haluni, lähinnä tätä toista miestä kohtaan, mutta samalla myös omaa miestäni kohtaan. Tunnustin tämän ihastukseni omalle miehelleni. Tunnustukseni ei kuitenkaan aiheuttanut kriisiä, vaan paransi tilanteemme. Sain mieheltäni luvan tapailla tätä toista miestä (jostain syystä hän kokee kiihottavaksi sen, että tapailisin jotain toistakin miestä) ja päätimmekin avata suhteemme.

Siitä toisesta ei lopulta syntynyt mitään suhdetta, mutta mieheni ja minun suhde parani huomattavasti, ja jatkamme edelleen avoimessa suhteessa. Tosin toistaiseksi ilman muita osapuolia tai kumppaneita, koska sopivia ei nyt ole tullut vastaan emmekä kumpikaan etsimällä etsi ketään. Annamme kuitenkin toisillemme mahdollisuuden avioliiton ulkopuolisiin ihastuksiin ja suhteisiin. Se vaikuttaa myönteisesti meidän väliseen suhteeseen.
Tiedän että tällainen ratkaisu ei sovi kaikille, mutta meille se on tehnyt hyvää.

X