Havaintoja parisuhteesta

”Toivon että jokainen nainen katsoisi peiliin huomaten, että itsehän tuon kelvottoman miehen olen valinnut”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”En enää ihmettele postauksia, joissa suurimmassa osassa naiset kertovat tarinaa täysin epäonnistuneista liitoista täysin väärien ihmisten kanssa. Tästä voisi päätellä, että sitä saa mitä tilaa.

Miksi ihmisillä on niin epärealisteja kuvitelmia, että itsekäs omaa napaa tuijottaja, jota ei kiinnosta, kun tuijottaa omaa napaansa, yhtäkkiä muuttuu vastuulliseksi perheen isäksi, kun lapsia alkaa tulla?

En tarkoita nyt sitä että se on näille miehille mikään oikeutus, tai että vastuuta ei voisi opetella, aikuisia kun ollaan.

Jokainen on tehnyt sen valinnan itse, siinä vaiheessa, kun on lapsia useita ja ollaan tilanteessa, että suhde on täysin kriisissä.Toivon jokaisen katsovan siinä vaiheessa peiliin, että tuon minä otin ja valitsin lasteni isäksi, sellainen se on, kun on alusta asti ollut, minä vaan luulin, että kyllä se siitä muuttuu. Eipä muuttunut.

Älä tee samaa virhettä toiste, äläkä ainakaan jää siihen valittamaan ja haukkumaan valintaasi, sinähän sen teit. Ruoho on todellakin vihreämpää aidan toisella puolella, vapauta se valitsemasi yksilö vapaille markkinoille, etsi itsellesi hyvä ja vastuullisempi mies, kyllä se ex yksilö tulee aina löytämään jonkun kaltaisesi, joka sen huolii, niinhän sinäkin hänet aikoinasi olet huolinut.”

X