Havaintoja parisuhteesta

Tyttöjen puolella

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Hellekesä on aluillaan. Viime kesäkuu alkoi mielipidekirjoituksella, jossa tamperelainen äiti kirjoitti kokemuksestaan. Hän oli kävelemässä 14-vuotiaan tyttönsä kanssa Tampereen keskustassa. Molemmat olivat laittaneet itsensä kauniiksi, kauniisiin vaatteisiin, koska olivat menossa juhliin. Terassin ohi kävellessään terassilta kantautui suomalaisen keski-ikäisen pöhöttyneen miehen huuto: ”Isohuora ja pikkuhuora, paljonko maksaa, jos haluaa molemmat”.

Suora leikkaus tähän päivään. Eilen saimme kuulla, että olimme veromaksajina päässeet auttamaan uuden kirjan syntymistä. Kyseessä oli eduskuntapuolueen  ”ajatus”pajan Perustan julkaisema ”tieteellinen”pamfletti. Tai niin he itse asiansa ilmoittivat. Oikeasti kyseessä oli yksi Suomen historian kuvottavimmista teoksista. Teos täynnä naisvihaa, rasismia, fasismia ja kaikkea sellaista, jota ei pitäisi nykyajassa enää olla olemassa.

Tässä osuuksia kirjan annista:

Raiskauksista vaahtomainen on tekopyhää ja moralistista, sillä väkisinmakaamisen käsitteen rakenteesta johtuen koko ilmiö on mahdollinen vain kieltäytymisen ja seksuaalisuuden pois pidättämisen kautta. Kukaan ei ole kuitenkaan pystynyt perustelemaan miksi seksin kieltäminen olisi moraalisesti oikeutetumpaa kuin seksin tavoittelu.”

”Kolmetoistavuotiaat tytöt ja heidän kaltaisensa homopojat kuuntelevat Lady Gagan, Madonnan ja Lana Del Reyn luentoja, joissa opetetaan, miten näytetään ja kuulostetaan huorilta.”

Näiden prostituutiota ihannoivien pyhimyskuvien varjossa naisliike tekee tytöistä lutkanarsistisia pissiksiä, jotka kieltävät seksiä itseltään ja muilta ja jotka sen vuoksi elävät jatkuvassa sadomasokistisessa itsensä ja toisten ihmisten kiusaamistilanteessa. Koska ongelma on ideologinen, siihen ei auta viiltely eikä sukupuolielinten silpominen, jota kutsutaan transsukupuolisuudeksi.”

”Sugardaddy-, sokerideittailu ja groomaus -ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta

”Tosiasiassa täysi-ikäisyyden kynnyksellä olevat tai sen saavuttaneet lukioneidit muistuttivat draamakuningattaria, joiden ilkeydeltä ja omahyväisyydeltä toivoisi suojeltavan ensisijaisesti aikuisia. Nuorten naisten ja diktaattorien despottisuutta erottaakin lähinnä se, että hirmuhallitsijoiden rumuus ja rokonarpisuus ovat opettaneet heille suhteellisuudentajua, jota narsismista kärsivillä tyttösillä ei ole”.

Tällaista tuotosta suolletaan Suomessa vuonna 2020. Opus on saanut onneksi osakseen valtavan vastustuksen ja jos suomalainen oikeusvaltio on vielä olemassa, niin Perustalle myönnetty valtion tuki peritään takaisin. Uskomatonta, mutta totta, myös teoksen kuvattovuutta vähätteleviä lauseita on kantautunut korviimme. Yleisin vähättely koskee asiaa, että kyseessä oli vain yhden ihmisen mielipide. Niinhän ei tietenkään ollut. Yhtäkään kirjaa ei julkaista ennen kuin sen on julkaiseva taho lukenut läpi.

Mietin asiaa muiden asioiden lisäksi siltä kannalta, että olen itse 13 -vuotiaan teinitytön isä. Se, että tässä ajassa on olemassa voima, ihmisiä, ajatuspaja, joka julkaisee näin räikeää ja oksettavaa tekstiä kertoo ajastamme jotain sellaista, jota en haluaisi kuulla. Yksikin liike, joka ajattelee ylläolevan kaltaisesti pitää kitkeä Suomesta pois. Minä en halua, että minun Suomessani, jossa kasvatan kahta tyttölasta, on liike, jonka käyttövoimana on rasismi ja naisviha.

Koska kaikki paska valuu ylhäältä alaspäin. Niin tässäkin tapauksessa. Jos verovaroin julkaistussa teoksessa puhutaan naisesta kuin halvasta esineestä tai jos meillä on kansanedustajina ihmisiä, joiden puheet ovat rasistisia, niin kyllä kannattajansa mallia siitä nopeasti ottaa, koska olettama on, että se on sallittua. Siitä ei olekaan sitten pitkä matka siihen hetkeen, jossa äiti ja tytär saa kadulla kävellessään kuulla olevansa huoria.

Raivostuttavan tekopyhää tästä kaikesta tekee se, että samaan aikaan kuin meidän omat oman elämänsä näyttöpäätesankarit kirjoittavat ja julkaisevat mitä kuvottavinta ja naisvihaista tekstiänsä, niin ollaan niin kamalan huolissaan muualta Suomeen tulleiden kulttuurien tekemisistä. Ehkä olisi ensin syytä kitkeä omat Isiksemme pois yhteiskunnastamme, ennen kuin meillä on varaa osoittaa huoltamme toisaalle. Ja jos joku pahastuu käyttämästäni nimityksestä, niin sanottakoon, että päädyin vaihtoehdoista miedoimpaan.

Meidän jokaisen on nyt lopetettava hiljaisuus. Jotain se kertoo yhteiskunnastamme, että tuollainen naisvihaa täynnä oleva kirja on edes kirjoitettu. Yhteiskuntamme on juuri niin terve kuin sen heikoin lenkki on ja heikoimmat lenkit ovat tällä hetkellä niin syvällä naisvihan ja rasismin paskakaivossa, että yleisarvosanaksi ei tule kovin kummoista.

Joka ikinen kerta, kun törmäämme tapahtumiin, jossa kadulla kävelevä nainen tai tyttö saa osakseen seksististä huutelua tai joka ikinen kerta, kun törmäämme tapahtumiin, jossa ihmistä kohdellaan rasistisesti, niin meidän pitää puuttua. Me emme voi olla hiljaa. Hilaisuus on yksi syy siihen, että miksi Suomessa jouduttiin tilanteeseen, että eduskuntapuolueen niin sanottu ajatuspaja julkaisi kirjan, jossa alaikäisiä tyttöjä nimitellään huoriksi ja jossa avioliitossa suoritetusta raiskauksesta tehdään sallittua. Jos tästä eteenpäinkin olemme hiljaa, niin en edes uskalla ajatella, että mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ihmisarvon, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta,

Rakkaudella, Sami.

Lue myös

X