Havaintoja parisuhteesta

”Varattujen avoimesti salaseksiä hakevien miesten määrä on todella suuri”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Pitkä parisuhde, naimisissa, 2 lasta, talo, auto, tili. Jaamme myös sängyn, mutta lähes ainoastaan nukkumiseen. Seksi on tylsää ja aina samanlaista, mies ejakuloi alle minuutissa eikä huolehdi minusta. Olen ehdotellut leluja, roolileikkejä, sidontaa, ihan mitä muuta vaan kuin sitä samaa. Olen ehdottanut myös eroa tai vapaata parisuhdetta. Mikään ei käy.

Romantiikasta pidin kynsiin hampain kiinni niin kauan kuin pystyin, yksipuolisesti. Kävimme syksyllä pariterapiassa, mutta keskustelut junnaavat paikallaan. Arki on ihan kivaa välillä, mutta todella uuvuttavaa. Mieheni lapsuudenmalli on se, että nainen tekee kaiken kodin sisällä ja mies ulkona. Minun ei. Kunnioitan valitsemaani kumppania. Hän on kiltti, fiksu, hauska, vastuullinen, hyvä isä ja luotettava puoliso. Rakkaus ja intohimo on kuitenkin kuollut ja viime vuoden lopussa tunsin olevani täysin umpikujassa.

Tämän vuoden alussa latasin Tinderin elämäni ensimmäistä kertaa, löysin tuhmien juttelun kiihotuksen sekä opettelin ottamaan alastonkuvia. Voihan pojat niitä kehuja ja ihania kuumia miehiä, jotka tuhansin eri tavoin sanoittavat kuinka paljon haluavat minua! Ja kuinka valmiita ovat kokeilemaan kaikkea hyvältä tuntuvaa. En ole vuosiin kokenut olevani näin haluttu. Hehkun. Ja suosittelen tekstiflirttailua sekä kuvien vaihtoa ihan kaikille kiinnostuneille, vaikkei suorittamisen tasolle ryhtyisikään. Se boosti puolin ja toisin lausutuista kehuista tuo huomattavasti energiaa molemmille osapuolille.

Pari olen salaa tavannut ja nauttinut niin kuin en ole koskaan elämässäni parisuhteen varjossa nauttinut. Olen mennyt kohtaamiseen vain omana kiimaisena itsenäni ilman mitään yrittämistä ja tulokset puhuvat puolestaan. Voin olla niin rietas kuin haluan ja puhua suuni puhtaaksi siitä mitä haluan ja toinen innolla kuuntelee ja toteuttaa. Ja sama tosin päin. Huh.

Tällä hetkellä hehkun ja seikkailen salaa (kuten osa tuhmailukavereistanikin, varattujen avoimesti salaseksiä hakevien miesten määrä on todella suuri), turvallisesti ja terveydestä huolta pitäen . En tiedä kuinka kauan tätä voi jatkua, mutta voi luoja kun tuntuu hyvältä sekä seksi että se täydellinen rehellisyys, josta ei ole mitään syytä tinkiä!

Jos jollain on vinkkejä miehen mielen avaamiseen lukitun perinteisen parisuhteen loukosta niin otan niitä mielelläni vastaan. En mitenkään nauti salailusta ja haluaisikin mieluiten joko erota tai keskustella vapaasta suhteesta. Nämä aiheet ovat tällä hetkellä täysin tabuja. Koen olevani täydessä umpikujassa ja kehitin sotkuni itse, mutta toiveena on päästä eteenpäin joskus ja lopettaa salailu. Seikkailut ei lopu koskaan.”

Lue myös

X