Mainos: Transmeri
Mainos | Transmeri Hohdokasta kotoilua

Avaa ovet kotiisi ja voit voittaa vuoden siivoustuotteet!

Esittelemme Hohdokasta kotoilua -sivustolla erilaisia koteja vuoden 2021 aikana. Ilmoita oma kotisi mukaan ja voit voittaa vuoden siivoustuotteet.

Teksti:
Transmeri
Teksti:
Transmeri

Esittelemme Hohdokasta kotoilua -sivustolla erilaisia koteja vuoden 2021 aikana. Ilmoita oma kotisi mukaan ja voit voittaa vuoden siivoustuotteet.

Jokainen koti on asukkaansa näköinen mutta aina yhtä ihana ja tärkeä. Suomi on täynnä suurella sydämellä sisustettuja ja remontoituja koteja, joista on ilo kertoa myös muille.

Etsimme erilaisia koteja, joissa on hulluttelevia, hillittyjä, värikkäitä tai tyylikkäitä ratkaisuja. Jokainen koti on yhtä arvokas, joten kaikenlaiset kodit ovat tervetulleita mukaan.

Löytyykö sinun kodistasi poikkeuksellinen parketti tai muu lattiaratkaisu? Haluaisitko esitellä tunnelmallisen saunasi tai eteerisen kylpyhuoneen? Onko keittiössäsi persoonallinen väritys, laatoitus ja muu ratkaisu? Miten olet sisustanut makuuhuoneesi?

Uskomme, että jokaisessa kodissa on jotain esittelemisen arvoista. Kyseessä voi olla suurempi kokonaisuus tai yksityiskohta. Ilmoita kotisi mukaan alla olevalla kaavakkeella.

Ohjeet ilmoittautumiseen

Esittelemme Hohdokasta kotoilua -sivustolla seitsemän kotia vuoden 2021 aikana.

Valittujen kotien ilmoittajat haastatellaan ja he pääsevät kertomaan artikkelissa kodistaan. Artikkeli kuvitetaan ilmoittajan omilla kuvilla.

Osa valituista pääsee testaamaan Transmerin kodin siivoustuotteita kuten Suomalainen Tehopesu, Duck, Glade ja Mr Muscle.

Kiitokseksi annamme 50 euron lahjakortin Finnish Design Shop -kauppaan niille kodeille, jotka esitellään tällä Hohdokasta kotoilua -sivustolla. 

Vuoden lopussa järjestämme kodeista kuluttajaäänestyksen, jonka voittanut koti saa palkinnoksi vuoden siivoustuotteet.

Ilmoita kotisi mukaan alla olevalla kaavakkeella. Lisää mukaan kuva kohteesta/kodista.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 15 MB.

    Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

    X