Mainos: Transmeri
Mainos | Transmeri Hohdokasta kotoilua

Idan koti koki täydellisen muodonmuutoksen – pieni kotikylpylä on unelmien täyttymys

More is more -filosofialla sisustava Ida Renqvist sai remontin myötä kylpyhuoneeseensa kauniin tassukylpyammeen.

Teksti:
Transmeri
Teksti:
Transmeri

More is more -filosofialla sisustava Ida Renqvist sai remontin myötä kylpyhuoneeseensa kauniin tassukylpyammeen.

Helsinkiläinen Ida Renqvist muutti viime syksynä uuteen kotiin Helsingin Etu-Töölöön. Renqvist asuu 72-neliöisessä kolmiossa yhdessä miehensä ja parin kolmevuotiaan tyttären kanssa.

– Näytön jälkeen totesimme mieheni kanssa, että tämä se on. Asunnossa oli potentiaalia ja hyvä pohja. Uskoimme heti, että saamme murjittua siitä omannäköisen, Renqvist sanoo.

Kaupat tehtiin ja sen jälkeen asunto koki täydellisen muodonmuutoksen.

– Remppasimme asunnon lattiasta katoon. Siirsimme keittiön paikkaa, jolloin saimme asuntoon yhden ylimääräisen makuuhuoneen.

Yhdeksi kotinsa lempipaikaksi Renqvist nimeää kylpyhuoneen. Se ei ole kovin suuri, mutta Renqvistin unelma kylpyammeesta toteutettiin silti. Remontin lopputuloksena syntyi kaunis kotispa vihreine seinälaattoineen ja messinkisine yksityiskohtineen.

– Kylpyamme tuo eniten iloa minulle ja tyttärellemme.

Ida Renqvistin unelma kylpyammeesta toteutui uuden asunnon myötä.

Renqvist sisustaa mielellään ja bongailee inspiraatiota joka puolelta ympäriltään. Monia uuden kodin ratkaisuja hän on miettinyt vuosia, ja nyt ne oli mahdollisuus toteuttaa.

– Remontissa tuli vastaan kaikenlaisia yllätyksiä ja kylpyhuoneen uudistamisessakin oli omat haasteensa. 1920-luvulla rakennetussa talossa ei ole suoria seiniä, joten remontti vaati paljon tasoittamista. Mutta kaikki työ oli sen arvoista ja olemme todella tyytyväisiä, Renqvist summaa.

Kylpyhuone koki melkoisen muodonmuutoksen. Renqvist sisustaa visuaalisuus edellä eikä stressaa siivouksesta.

Runsautta ja koristeellisuutta

Renqvistin sisustustyyli on runsas, koristeellinen ja boheemi.

– Filosofiani on more is more, Renqvist nauraa.

– Tykkään yhdistää vanhaa ja uutta. Meillä on paljon tavaraa, mutta kaikilla on jokin funktio ja oma paikkansa.

Kylpyhuoneen sisustuskaan ei ole varsinaisesti siivousystävällinen.

– Sisustan visuaalisuus edellä enkä ajattele, millaiset materiaalit olisi helpointa pitää puhtaina. Valitsimme kyllä kylpyhuoneeseen helmenharmaat saumat valkoisten sijaan, jotta niihin kertyvä lika ei pistä niin pahasti silmään.

Perusteellisemman kylppärin siivouksen hän tekee Mr Muscle Kylpyhuone -pesuaineella Raikkautta toilettitiloihin puolestaan tuovat Renqvistin suosimat raikastinsuihkeet.

– Pidän Duck-tuotteista, ne ovat toimivia ja tuovat raikasta tuoksua.

Uusi ilme kylpyhuoneeseen
Kylpyhuoneessa on messinkiset hanat ja muitakin samansävyisiä yksityiskohtia. Mahtipontinen peili on Anthropologie-nettikaupasta, mutta sen reunukset on kullattu vielä erikseen kultasepänliikkeessä. Renqvist tekee usein sisustuslöytöjä myös antiikkiliike Fasaanista.

 

KILPAILU PÄÄTTYNYT!

Kerro, miten pidät huolta keittiön siisteydestä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi Ticket To The Moon Original Hammock -riippumatto(arvo noin 60 e).

Osallistumisaikaa on 27.4. saakka

 

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

 

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X