Mainos: Kaupallinen yhteistyö Duck
Mainos | Kaupallinen yhteistyö Duck Hohdokasta kotoilua

Liisan niksillä siivoat keittiön pinnat kiiltävän puhtaiksi

Helpolla vinkillä kiillotat keittiön ruostumattomat teräspinnat uutta vastaaviksi.

Mr Muscle -tuoteperheestä löytyy keittiön tehopuhdistajat. Kätevä keittiösuihke poistaa pinnoilta rasvan ja lian sekä tuoksuu sitruunalta. Viemärin tukokset avaa Kodin putkimies ja Viemärigeeli. Uunin- ja grillin puhdistaja tehoaa pinttyneeseen likaan.

Helpolla vinkillä kiillotat keittiön ruostumattomat teräspinnat uutta vastaaviksi.

Meistä useimmat pyyhkivät keittiön ruostumattomat teräspinnat puhtaiksi kostutettua keittiösientä tai tiskirättiä apuna käyttäen. Kevätauringon paistessa ikkunoista sisään on kuitenkin aika kiillottaa pinnat niin säihkyviksi, että seuraavan kerran keittiössä puuhastellessasi joudut lähestulkoon suojautumaan aurinkolasein.

Lappeenrantalaisen Liisan nerokasta oliiviöljyniksiä käyttämällä saat kiillotettua pinnat luonnollisesti sekä vähällä vaivalla lähes uutta vastaavaan näköisiksi. Liisan niksiin tarvitset vain keittiönpintojen puhdistusainetta, joita löytyy Mr. Muscle -tuoteperheestä ja oliiviöljyä, jolla viimeistellään kiilto.

Oletko valmis yllättymään oman keittiösi upeasta loistosta?

Voita siivoustuotteet koko kesäksi!

Jätä yhteystietosi ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan ihana tuotepaketti, joka sisältää laajan kattauksen siivoustuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa.

Voit osallistua kilpailuun 4.6.-9.6.2019 välisenä aikana.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X