Mainos Hohdokasta kotoilua

Liisan niksillä siivoat keittiön pinnat kiiltävän puhtaiksi

Helpolla vinkillä kiillotat keittiön ruostumattomat teräspinnat uutta vastaaviksi. Onko sinulla arjen pelastava siivousniksi? Jaa se, ja voit voittaa 200 euron lahjakortin. 

Meistä useimmat pyyhkivät keittiön ruostumattomat teräspinnat puhtaiksi kostutettua keittiösientä tai tiskirättiä apuna käyttäen. Kevätauringon paistessa ikkunoista sisään on kuitenkin aika kiillottaa pinnat niin säihkyviksi, että seuraavan kerran keittiössä puuhastellessasi joudut lähestulkoon suojautumaan aurinkolasein.

Lappeenrantalaisen Liisan nerokasta oliiviöljyniksiä käyttämällä saat kiillotettua pinnat luonnollisesti sekä vähällä vaivalla lähes uutta vastaavaan näköisiksi. Liisan niksiin tarvitset vain keittiönpintojen puhdistusainetta, joita löytyy Mr. Muscle -tuoteperheestä ja oliiviöljyä, jolla viimeistellään kiilto.

Oletko valmis yllättymään oman keittiösi upeasta loistosta?

Näin puhdistat teräspinnat

  1. Pyyhkäise irtolika sekä esimerkiksi kahvinpurut pois käsiteltäviltä pinnoilta.
  2. Suihkuta Mr. Musclen keittiönpinnoille tarkoitettua puhdistusainetta. Muista hangata tasoa pituussuunnassa.
  3. Huuhtele pinta ja pyyhi puhdistusaine pois huolellisesti kostealla tiskirätillä.
  4. Kuivaa pinta huolellisesti esimerkiksi talouspaperilla tai mikrokuituliinalla, jälleen pituussuuntaan pyyhkimällä.
  5. Kostuta tiskipaperi tai siivousliina pienellä määrällä oliiviöljyä, pyyhi tasoa pituussuunnassa ja kuivaa pois ylimääräinen öljy. Näin saat pinnasta erityisen kiiltävän, ja pidät sormenjäljet kauemmin pois näköpiiristä.
  6. Onnea, keittiösi ruostumattomat teräspinnat ovat nyt ihanan kiiltävät!

Mr. Mucsle -perheen kodin putkimies avaa keittiöviemärin tutkokset.

Kerro siivousniksisi ja voita palkinto!

Onko sinulla superniksi jaettavaksi? Hyödynnätkö kodin puhdistamiseen esimerkiksi sukkahousuja, hammasharjaa tai muuta poikkeuksellista välinettä? Oletko antanut muovipulloille uuden elämän tai miten hyödynnät siivousrättien erilaisia värejä?

Hohdokasta kotoilua etsii arjen pelastavia, kekseliäitä, hauskoja tai puhtaan nerokkaita kodin siivousniksejä. Etukäteisraati valitsee parhaat vinkit, jotka julkaistaan Hohdokasta kotoilua -sivustolla. Tämän jälkeen lukijat pääsevät äänestämään suosikkiaan syksyllä  2019 sivustolla.

Lukijoiden suosikkiniksi voittaa muhkean 200 euron hemmottelulahjakortin. Lisäksi arvomme 10 kappaletta WC Duck -kylmälaukkuja, joka myös toimii tarvittaessa istuimena (arvo 50 €).

Voit osallistua kilpailuun 13.5.-2.6.2019 välisenä aikana.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa