Mainos: Transmeri
Mainos | Transmeri Hohdokasta kotoilua

Miian kotona ei siivota hampaat irvessä – helppo mutta tehokas puhdistusaine auttaa arjessa

Vaikuttaja Miia Metson kotona siivotaan usein muttei pilkuntarkasti. Suurperheen kodinhoidossa auttavat rento asenne ja tehokkaat tuotteet.

Vaikuttaja Miia Metso suhtautuu rennosti siivoamiseen. Hän testasi Suomalainen Desinfioiva Tehopesu -suihketta.

Vaikuttaja Miia Metson kotona siivotaan usein muttei pilkuntarkasti. Suurperheen kodinhoidossa auttavat rento asenne ja tehokkaat tuotteet.

Vaikuttaja Miia Metson kauniissa omakotitalossa Liedossa käy kuhina. Kotona temmeltävät kolme alle kouluikäistä lasta ja kaksi koiraa. Pyykki- ja tiskikone pauhaavat lähes taukoamatta, ja siivottavaa olisi koko ajan.

– Aina ohi kävellessä tulee siistittyä paikkoja ja poimittua tavaroita sieltä täältä, Miia kuvailee.

– Ovenpielissä ja kaapin ovissa on pikku tahmanäppien jälkiä. Kun yhden paikan saa järjestykseen, lapset ovat räjäyttäneet seuraavan, hän naurahtaa.

Miia korostaa kuitenkin, että hektisessä pikkulapsiarjessa epäjärjestykseen on täytynyt tottua. Muuten saisi olla koko ajan tekemässä suursiivoa.

– Kodissamme on paljon lasi- ja peilipintaa enkä edes yritä pitää niitä jatkuvasti puhtaina.

Pesukoneet sijaitsevat vaaleassa kodinhoitohuoneessa. Kodinhoitohuoneen sijainti on keskeinen, joten siellä on helppo ja nopea piipahtaa.  Miia halusi huoneeseen paljon kaappitilaa ja saarekkeen, jonka päällä on helppo lajitella pyykit.

Metsojen perheessä siivotaan muutenkin vähän kerrallaan: isompia viikkosiivouksia ei pidetä.

– Meillä ei mieheni kanssa ole kiireisessä arjessa sellaista rakoa, että pidemmän yhteisen viikkosiivouksen ehtisi järjestää. Jos meillä on yhteistä aikaa, kulutamme sen mieluummin muuhun kuin siivoamiseen. Meillä on myös sanaton sopimus, että minä huolehdin vessojen siisteydestä ja hän hoitaa kierrätysjätteen kuljettamisen ekopisteelle, Miia avaa pariskunnan työnjakoa.

Tumma keittiö on tunnelmallinen, mutta mustien kaappien pinnassa näkyvät helposti sormen jäljet. Miia ei stressaa niistä. Tarvittaessa pinnat puhdistetaan desinfioivalla suihkeella.
Keittiö sijaitsee lähellä eteistä, joten ruokaostokset helppo laittaa kaappeihin, kun niitä ei tarvitse kantaa pitkälle. Seinän kokoisesta ikkunasta avautuu takapiha.
Miia on aina haaveillut aamiaiskaapista, jonne saa piiloon kodinkoneet.

Raikkautta desinfioivasta puhdistussuihkeesta

Miia arvostaa siivoustuotteissaan paitsi kotimaisuutta myös helppoutta. Suosikiksi on noussut uusi Suomalainen Desinfioiva Tehopesu -suihke.

– Tykkään siitä, että tuote on heti valmis käytettäväksi ilman blandaamista. Pullo on aina esillä ja käden ulottuvilla, ja silloin siihen tulee myös tartuttua useammin.

Desinfioivalle puhdistusaineelle on Metsojen kodissa erityisesti tarvetta, sillä perheeseen kuuluu yksi vaippaikäinen, jonka peppua pestään lavuaarissa.

– Desinfioiva Tehopesu puhdistaa ja raikastaa lavuaarit ja kodinhoitohuoneen pinnat. Suihkutan tuotetta pinnoille, annan sen vaikuttaa viisi minuuttia ja huuhtelen. Tykkään tuotteen ihanan puhtaasta, sitrusmaisesta tuoksusta.

Miia käyttää Desinfioivaa Tehopesua niin ikään WC:n puhdistamisessa ja mainitsee sen toimivan mainiosti myös koiratalouden puhtaanapidossa.

– Suosin suomalaisia tuotteita aina kun mahdollista, joten tuotteen kotimaisuus on ehdottomasti plussaa.

Desinfioiva Tehopesu puhdistaa kätevästi myös ovenkahvat. Erityisesti flunssakauden ollessa päällä pintojen puhdistaminen on tärkeää.

Miia vinkit helpompaan kodinhoitoon

Kolmen pienen lapsen perheessä on ollut pakko keksiä arkea helpottavia toimintatapoja, muuten esimerkiksi pyykkihuolto voisi käydä liiankin kuormittavaksi. Tästä syystä Metsojen kotona vaatteita säilytetään kodinhoitohuoneen yhteydessä.

– Se, että pestyt vaatteet voi siirtää metrin päähän kaappeihin, helpottaa pyykkihuoltoa valtavasti. Ei tarvitse kuskata vaatteita eri makuuhuoneisiin.

Miian arjessa aikaa ei kulu pyykkien viikkaamiseenkaan.

– Säilytän lasten vaatteita huolettomasti koreissa.

Kolmas Miian pyykkihuoltoa helpottava vinkki on yksinkertainen mutta varsin nerokas. Metsojen perheessä ei nimittäin kulu kallista aikaa monenkirjavien sukkien parittamiseen.

– Meillä on jokaisella perheenjäsenellä vain yhdenlaista sukkaa. Toiselle tytöistä hankittiin kymmenen paria valkoisia sukkia ja pojalle sinisiä. Aiemmin puolet sukista oli aina hukassa, nyt jokaisen omat sukat käyvät kaikki yhteen.

Miia Metso arvostaa siivoustuotteissa helppoutta ja kotimaisuutta. Sen vuoksi suihkutettava pesuaine sopii hänelle.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X