Mainos: Kaupallinen yhteistyö Transmeri
Mainos Hohdokasta kotoilua

Mikä nokkelista siivousnikseistä on paras? Äänestä ja voita

Hohdokas kotoilu -sivuston lukijat jakoivat toimiviksi todistamiaan siivousvinkkejä. Mikä näistä on oma suosikkisi?
Laita lempimusiikkisi soimaan, ja siivous sujuu kuin tanssi!

 

Keräsimme toukokuussa Hohdokas kotoilu –sivuston lukijoilta persoonallisia siivousniksejä ja niitä tuli yhteensä yli 300 kappaletta! Raatimme valitsi vinkkien joukosta 12 parasta, jotka testasimme käytännössä.

Opimme, ettei siivoamisen tarvitse olla turhan vakavaa! Risaisille sukkahousuille ja vanhoille hammasharjoille löytyykin käyttöä siivouspäivänä. Mielikuvituksen käyttäminen on sallittua ja itseään kannattaa kiittää hyvästä työstä.

 

Äänestys on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

1. Syö hyvin ennen moppiin tarttumista. Hyvällä mielellä ja täydellä vatsalla siivoaminen sujuu sulavammin.
2. Siivousrättien värikoodaus kannattaa! Eri väreillä on selkeästi oma käyttötarkoitus: punainen on pölyille, sininen vessanpesuun, keltainen peileille…
3. Koirankarvat ja pölyt saa nopeasti kasaan, kun pyöräyttää vanhat sukkahousut siivouslastaan ja pyyhkäisee niillä lattiat.
4. Vanhoille sukkahousuille on muutakin käyttöä. Niillä saa myös nahkakengät kiiltämään! Levitä kenkiin ensin lankkia ja hankaa kenkiä sitten sukkahousuilla.
5. Älä heitä parhaat päivänsä nähnyttä hammasharjaa roskiin. Sitä voi hyödyntää hankalasti puhdistettavien paikkojen siivouksessa. Esimerkiksi hana puhdistuu sillä näppärästi!
6. Vanhoja sukkiakaan ei kannata heittää suoraa tietä roskiin. Niillä voi pyyhkiä vaikka lattialistat ja ikkunanpuitteet.
7. Laadi siivouslista! Siihen on merkitty kaikki viikoittaiset siivousaskareet. Kun niistä on suorittanut yhden, sen saa kuitata listalta. Eniten kohtia suorittanut perheenjäsen saa päättää perheen yhteisen viikonloppuaktiviteetin.
8. Laita lempimusiikkisi soimaan, ja siivous sujuu kuin tanssi!
9. Ota perheen pikkuväkikin mukaan siivoustalkoisiin. Pienetkin lapset osaavat ja haluavat auttaa kodin askareissa.
10. Tiskiharjalla puhdistuvat paitsi astiat myös muut kodin likaiset pinnat. Säilytä alkuperäisestä käytöstä poistettu tiskiharja vaikka WC:n siivousta varten.
11. Siivous tuntuu melkein luksukselta korkokengät jalassa. Samalla ajat uudet korkkarit sisään ennen juhlia.
12. Houkuttele itsesi kotihommiin lupaamalla itsellesi vaikka pullakahvit yhden tekemättömän askareen hoitamisesta. Kummasti alkavat arkisetkin askareet maistumaan, kun palkinto odottaa!

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X