Mainos: Kaupallinen yhteistyö Glade
Mainos | Kaupallinen yhteistyö Glade Hohdokasta kotoilua

Nauti syksystä kynttilöiden kanssa: Näin niiden tuoksut parantavat mielialaasi

Tuoksujen psykologisia sekä tunnelmaa kohottavia vaikutuksia ei kannata aliarvioida, sillä hajuaistimme toimii uskomattoman voimakkaalla tavalla. Ilmianna ystäväsi, joka tuo valoa elämääsi – yllätämme hänet tuoksukynttilällä!

Tuoksujen psykologisia sekä tunnelmaa kohottavia vaikutuksia ei kannata aliarvioida, sillä hajuaistimme toimii uskomattoman voimakkaalla tavalla. Ilmianna ystäväsi, joka tuo valoa elämääsi – yllätämme hänet tuoksukynttilällä!

Kynttilöillä saa loihdittua persoonallisuutta sekä viihtyisyyttä kaikkiin kodin huoneisiin. Kauniit kynttilät luovat positiivista tunnelmaa pelkästään hienostuneella ulkonäöllään, ja niiden luonnollinen liekki valaisee syysillassa pimenevän kodin.

Erityisesti pimeänä vuodenaikana on kuitenkin hyvä muistaa, että tuoksukynttilästä lähtevää ihanaa aromia voi myös hyödyntää mielialan sekä yleisen hyvinvoinnin nostamisessa. Tuoksut vaikuttavat keskushermoston kautta kokonaisvaltaisesti mielialaan, motivaatioon ja tunnetilojen syntymiseen. Niiden avulla on mahdollista harmonisoida olotilaa ja korostaa tiettyjä tunteita.

Kodin tuoksut kannattaakin valita sen mukaan, millaista tunnelmaa sinne haluaa luoda. Tietyt aromit voivat tehdä ihmeitä sekä mielelle että keholle.

Kohota mielialaa aromaattisilla tuoksuilla

Ilmianna ystäväsi ja yllätä hänet

Tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä, että tuoksuilla voi olla aromaterapeuttisia sekä mielialaa kohottavia vaikutuksia. Omenan tuoksun on esimerkiksi havaittu helpottavan ahdistusta, ja kaneliin yhdistettynä sen tuoksu myös kirkastaa ja virkistää mielen.

Herkällä vaniljalla puolestaan saa luotua vaikkapa makuuhuoneeseen romanttista sekä mielialaa nostattavaa tunnelmaa, joka myös saa rentoutumaan rankan työpäivän jälkeen. Raikkaat merelliset tuoksut virkistävät esimerkiksi kylpyhuoneessa. Pionin tai jasmiinin kauniin kukkaisilla aromeilla puolestaan on tutkittu olevan onnellisuuden tunnetta kohottavia vaikutuksia.

Loihdi kotiisi tunnelmaa monipuolisten sekä esteettisten Glade-tuoksukynttilöiden avulla, ja ylläty niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.

Ilmianna ystävä, joka tuo valoa elämääsi!

Ihanat ystävät tuovat valoa pimeään syksyyn. Kuka piristää sinun päivääsi ja antaa arkeesi ilonaiheita? Ratkaise muistipeli ja ilmianna ystävä, joka tuo valoa elämääsi. Ystäväsi voi saada ihanan Glade-tuoksukynttilän.

Toimi näin:

  1. Ratkaise Glade-muistipeli
  2. Ilmoita ystäväsi mukaan Glade-kilpailuun ja kerro, miksi juuri hän tuo valoa elämääsi.
  3. Arvomme marraskuussa 50 voittajaa. Mikäli ystäväsi voittaa, postitamme Glade-tuokukynttilän hänelle tervehdyksen kera.
  4. Osallistu arvontaan ilmoittamalla ystäväsi yhteystiedot ja oma nimesi. Jos ystäväsi voittaa kynttilän, se postitetaan ystäväsi kotiin ja sinut merkitään sen lähettäjäksi.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA ARVONTA ON SUORITETTU. ONNEA VOITTAJILLE!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X