Mainos: Glade
Mainos | Glade Hohdokasta kotoilua

Pidä WC raikkaana ja kylpyhuone siistinä – viisi kysymystä ja vastausta siivoamisesta

Kuinka kalkki irtoaa kylppärin seinältä ja miten sauna kannattaisi pestä? Lukijat lähettivät kysymyksiä siivouspulmiinsa. Vastasimme viiteen kinkkiseen kysymykseen.

Raikasta ja puhdasta kylpyhuonetta on miellyttävä käyttää.

Kuinka kalkki irtoaa kylppärin seinältä ja miten sauna kannattaisi pestä? Lukijat lähettivät kysymyksiä siivouspulmiinsa. Vastasimme viiteen kinkkiseen kysymykseen.

Kylpyhuoneessa ja likaa, kalkkia ja pesuaineroiskeita. Miten saan lattia- ja seinälaatat puhtaiksi?

Vastaus: Kuivaa aina suihkun jälkeen lattia- ja seinäpinnat, jotta kalkki ja saippuajäämät eivät ehdi jämähtää.

Suihku on hyvä pestä viikkosiivouksen yhteydessä. Mr Muscle Kylpyhuone -pesuaineella pinttyneemmänkin lian saa irtoamaan helposti. Tuotetta suihkutetaan haluttuun paikkaan, hangataan kylpyhuonesienellä ja huuhdellaan pois.

 

Miten WC-pönttö kannattaa puhdistaa, jotta se pysyisi mahdollisimman siistinä ja raikkaana?

Vastaus: Pönttö kannattaa puhdistaa säännöllisesti myös viikkosiivousten välissä. Käytä puhdistuksessa Duck-tuotteita. Duck WC-puhdistusaineen avulla lika irtoaa helposti, ja purkkia voi säilyttää pöntön vieressä, jolloin jokainen käyttäjä voi tilanteen tullen varmistaa käyntinsä jälkeen, että WC-pönttö on siisti seuraavalle tulijalle.

Pönttöön voi laittaa myös Duck Fresh Discs -raikastimen, joita löytyy eri tuoksuisina. Se on geeliruusuke, joka kiinnitetään pöntön sisäpintaan. Se raikastaa ja puhdistaa tehokkaasti jokaisella huuhtelulla ja estää myös kalkkikertymien muodostumista.

Duck Active Clean WC-raikastin (vas.) raikastaa veden jokaisella huuhtelulla. Duck Fresh Discs -raikastimen geeliruusuke kiinnitetään asettimella pönttöön. Tuotteet ehkäisevät myös kalkkisaostumien muodostumista.

Miten päästä eroon ikävistä hajuista WC-käynnin jälkeen?

Vastaus: Glade-tuoteperheestä löytyy erilaisia vaihtoehtoja hajujen karkottamiseen. Tuotteita löytyy monissa eri tuoksuissa, joista voi valita mieleisen.

WC-tilaan sopii esimerkiksi seinään kiinnitettävä Glade Touch & Fresh -ilmanraikastin, joka raikastaa huoneilman yhdellä painalluksella. Glade-ilmanraikastinaerosolia taas voi suihkuttaa halutessaan huonetilaan ja poistaa näin epämiellyttäviä hajuja.

Gladen valikoimista löytyy myös sähköisiä raikastimia. Glade Liquid Electric on pistorasiaan kiinnitettävä huomaamaton ilmanraikastin, joka tuo tilaan automaattisesti miellyttävää tuoksua. Glade Sense&Spray on paristokäyttöinen ilmanraikastin, joka suihkauttaa tuoksua vain liikkeestä. Ainutlaatuinen sensori “hiljenee” 20 minuutiksi suihkautuksen jälkeen ja aktivoituu taas sen jälkeen liikkeen havaittuaan. Sensorin ansiosta laite ei suihkauta huoneeseen tuoksua liian usein tai turhaan huoneen ollessa tyhjänä.

Kylpyhuoneeseen tunnelmaa ja ihania tuoksuja voi tuoda Gladen kynttilöillä ja hyytelöillä. Näistäkin löytyy useita erilaisia tuoksuvaihtoehtoja.

Glade ilmanraikastinaerosolit poistavat hajuja ja raikastavat pitkäkestoisesti. Uuden korkin ansiosta partikkelit ovat pienempiä ja suihke tuntuu kuivemmalta. Muista ravistaa!

Vessan lavuaarin viemäri alkaa aina välillä haista, vaikka hajulukossa ei ole puhdistettavaa. Vaikuttaa siltä, että putken pinta likaantuu ja alkaa löyhkätä. Mikä neuvoksi?

Vastaus: MrMuscle Kodin Putkimies sopii erityisesti hitaasti vetäviin ongelmaviemäreihin tukosten ennaltaehkäisyyn ja ylläpitämään putkiston toimivuutta. Ainetta kaadetaan putkistoon, annetaan vaikuttaa ja lopuksi viemäriin lasketaan lämmintä vettä.

Mr Muscle Viemärigeeli avaa tukkeutuneen viemärin nopeasti. Aineen annetaan vaikuttaa viemärissä viisitoista minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan laskemalla hanasta kuumaa vettä viemäriin. Viemärigeeli tehoaa erityisesti hiusten aiheuttamiin tukoksiin ja avaa viemärin seisovan veden läpi.

Jos hajut eivät poistu viemärituotteilla ja puhdistamalla, on syytä ottaa ammattilaiseen yhteyttä.

Viemärit voi käsitellä ennaltaehkäisevästi Mr. Muscle Kodin Putkimiehellä, joka irrottaa putkistoon jo kertynyttä rasvaa sekä saippuajäämiä. Mr Muscle Viemärigeeli tehoaa kylpyhuoneen viemäreissä oleviin hiuksiin.

Kuinka usein saunan lauteet tulisi pestä, ja miten se onnistuu tehokkaasti?

Vastaus: Suurin osa pesee saunan maksimissaan kahdesti vuodessa: jouluksi ja juhannukseksi. Sauna saattaa kuitenkin kaivata pesua useamminkin, varsinkin jos sitä käytetään paljon. Saunan pesu on helpompaa, kun sen puhtaudesta huolehditaan säännöllisesti – näin vältytään suurelta tuntuvalta urakalta.

Saunan pesu kannattaa aloittaa aukaisemalla lauteiden huokoset lämminvesihuuhtelulla. Pese sitten sauna lämpimään veteen sekoitetulla, hiukan emäksisellä Suomalainen Saunan Tehopesu -puhdistusaineella. Saunaa ei saa pestä kloriittipitoisella pesuaineella.

Harjaa Saunan Tehopesua lauteisiin pehmeällä harjalla puun syiden mukaisesti ja muista myös lauteiden raot, etupinnat ja alaosat.

Viimeistele pesu kylmällä vedellä, joka sulkee lauteiden huokoset.

Pese myös saunan lattiat ja seinät sekä puhdista tulipesä, kiuas, löylykauha ja -kulho.

Suomalainen Saunan Tehopesu on raikas mentholin ja eukalyptuksen tuoksuinen puhdistusaine.

 

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X