Mainos: Yhteistyössä Mr Muscle, Glade ja Duck
Mainos | Yhteistyössä Mr Muscle, Glade ja Duck Hohdokasta kotoilua

Sano ei riitelylle ja kyllä pussailuvaihteelle! Näillä konsteilla onnistut

Miten käy, kun kerätään joukko pariskuntia, annetaan testiin laatikollinen siivoustuotteita ja kehotetaan pistämään yhdessä hihat heilumaan? No, ihan hyvin. Transmerin ja Otavamedian kuluttajatestiryhmän kommenttien mukaan yhdessä siivoaminen lisäsi yhteenkuuluvuuden tunnetta ja antoi aihetta lisäpusuihin.

Miten käy, kun kerätään joukko pariskuntia, annetaan testiin laatikollinen siivoustuotteita ja kehotetaan pistämään yhdessä hihat heilumaan? No, ihan hyvin. Transmerin ja Otavamedian kuluttajatestiryhmän kommenttien mukaan yhdessä siivoaminen lisäsi yhteenkuuluvuuden tunnetta ja antoi aihetta lisäpusuihin.

Onko siivoamisesta mahdollista tehdä pariskuntien yhteistä laatuaikaa? Näyttäisi siltä, että kyllä on. Kaksikymmentä pariskuntaa, iältään 27–50-vuotiaita, sai kehotuksen testata uusia siivoustuotteita ja -tuoksuja yhdessä. Testiryhmä testasi Mr Musclen, Gladen ja Duck-tuotteita. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että yhdessä siivoaminen teki hyvää parisuhteelle. Pienen alkukankeuden jälkeen juttu meni jopa vitsailun puolelle.

”Kun kerroin miehelle asiasta, hän totesi pilke silmäkulmassa, että hän voi katsoa, kun siivoan ja lisäsi vielä, että vähissä vaatteissa. Flirttailu piristää parisuhdetta.”

Kun alkujännitys oli ylitetty, alkoi tulosta syntyä, ja hyvää mieltä myös.

”Sain miehenkin pesemään vessaa, mitä ei koskaan ole aiemmin tapahtunut ja siitähän riitti sitten kerrottavaa jälkipolvillekin. Yhdessä siivoamisessa oli myös hyvä huomata, että näin jäi enemmän yhteistä aikaa urheiluharrastuksille.”

”Yhdessä siivoaminen tuntui melkein luksukselta, kun sai viettää aikaa yhdessä ja saimme jotain näkyvää aikaiseksi.”

Välillä se on välineurheilua

Paremmilla välineillä ja hyvillä aineilla siivous sujuu mukavammin. Useampi pariskunta havahtui siihen, miten testattavat uudet tuotteet vaikuttivat siivousintoon ja mielenkiintoon positiivisella tavalla.

”Yhteinen nauru saatiin WC-pyttypistoolista. Insinöörimieheni varsinkin innostui tuotteesta.”

”Kätevät pakkaukset, suihkeet ynnä muut saivat homman sujumaan sutjakasti ja innoittivat muun muassa pyyhkimään myös somisteita, jotka ovat melkoisia pölynkerääjiä.”

”Olin unohtanut, että miehet on välineurheilijoita, eli jatkossa panostettava näihin!”

Sano ei riitelylle ja kyllä pussailuvaihteelle!

Rakkaus on tekoja

Yllättävän moni pariskunta kehui siivoamisen lisänneen yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyvää mieltä toista kohtaan. Tämä näkyi lisääntyneenä pussailuna ja me-henkenä.

”Posket punehtuivat ja suukot vaihtuivat!”

”Kun molemmat tekevät kaikkensa ja tavoite on yhteinen, yhdessä siivoaminen vain lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja rakkautta toisiamme kohtaan.”

”Yhteiset siivoushetket ovat mukavia, jopa terapeuttisia. Kunpa kaikki pariskunnat ja perheet siivoaisivat yhdessä! Olisi enemmän onnellisia ja hyväntuulisia, tasapainoisia ihmisiä.”

Kilpailu on päättynyt!

Mihin luulet, että yhdessä siivoaminen päättyisi teillä? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa 50 euron arvoisen siivoussetin. Kilpailu päättyy 14.11.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X