Mainos: Kaupallinen yhteistyö Glade
Mainos | Kaupallinen yhteistyö Glade Hohdokasta kotoilua

Tämän lempituoksusi kertoo sinusta

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Avain sielun saloihin saattaa piillä silmien sijaan myös aivan muualla – nimittäin lempituoksussasi. Tämän se kertoo sinusta.

Viimeistele kahvihetken tunnelma lempituoksullasi. Glade -tuoksutuotesarjasta löytyy ihania tuoksuja kodin joka tilaan.

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Avain sielun saloihin saattaa piillä silmien sijaan myös aivan muualla – nimittäin lempituoksussasi. Tämän se kertoo sinusta.

Hajuaisti on yksi alkukantaisimmista aisteistamme, ja tuoksuilla on elämässämme yllättävän suuri rooli. Vaikka tuoksut eivät olekaan varsinaisia lääkkeitä, ne voivat tutkitusti helpottaa vaikkapa oppimista tai muistamista. Niillä voi myös olla rauhoittava, piristäviä, energisoivia sekä stressiä hillitseviä vaikutuksia, ja siksi itselle sopiva tuoksu voikin parhaimmillaan tehdä arjesta ainakin ripauksen verran juhlavampaa.

Vaikka meistä jokainen hengittää samaa ilmaa ja nuuhkii samoja tuoksuja, reagoimme niihin omalla tavallamme. Kun tuoksuja sekä niiden vaikutuksia oppii ymmärtämään, niistä voi saada irti enemmän: toiset inspiroituvat sitruunaruohon tuoksusta, toiset taas tuntevat olonsa kotoisaksi puhtaan puuvillaisessa tuoksussa.

Tuoksumieltymykset voivat myös kertoa persoonasta. (Näin kertoo myös lähes 20 000 ihmiselle tehty tutkimus, johon osallistuneiden persoonasta sekä lempituoksuista löytyi yllättävän paljon yhteistä.)

Tunnistatko itsesi lempituoksuusi liittyvästä kuvauksesta?

Glade 5in1 -ilmanraikastinaerosolit poistavat hajuja ja raikastavat pitkäkestoisesti.

Sähäkkä sitrus

Virkistävistä ja raikkaista sitrustuoksuista pitävät ovat voimakastahtoisia ja kunnianhimoisia johtajatyyppejä. Nämä henkiöt pursuavat ideoita, ja siksi onkin täysin ymmärrettävää, että energiset tuoksut miellyttävät sähäköiden tarmonpesien neniä.

Vinkki! Glade 5in1 -sarjaan kuuluu muun muassa raikkaan energinen sitrustuoksu Fresh Lemon, joka sopii sähäköille tyypeille.

Luotettava laventeli

Rauhoittavista laventelin, jasmiinin tai valkoisten kukkien tuoksuista nauttivalla on usein suuri, rakkaista ystävistä sekä perheenjäsenistä koostuva lähipiiri. Heidän kerrotaan olevan ajattelevaisia, myötätuntoisia ja luotettavia ihmisiä, jotka panostavat heille tärkeisiin ihmissuhteisiin.

Vinkki! Kokeile Gladen tuoksusarjoista löytyvää Relaxing Zen -tuoksua, jonka tuoksuyhdistelmä on valkoiset kukat ja mehukkaat hedelmät.

Hauska hedelmäinen

Sanavalmiit, nokkelat sekä toisinaan myös ehkäpä hieman sarkastiset henkilöt viihtyvät hedelmäisten tai marjaisten tuoksujen äärellä. Kirpeän kirsikkaiset, makean granaattiomenaiset tai karpalon kepeät tuoksut miellyttävät tätä tyyppiä, jonka seurassa ei takuuvarmasti tule tylsää.

Vinkki! Mikäli tunnistat itsesi, sinulle sopii Glade 5in1 -sarjan raikas ja hedelmäinen kukkaistuoksu Lively Floral Garden.

 

Glade Touch & Fresh on monikäyttöinen ilmanraikastin, joka sopii moneen tilaan kotona.

Kaunistautunut kookos

Eksoottisesta kookoksesta nauttivan tunnistaa lähes poikkeuksetta tyylitajusta. Nämä pistämättömät pukeutujat rakastavat kaikkea kaunista ja viihtyvät viimeisen päälle mietityssä lookissaan huomion keskipisteenä.

Vinkki! Kokeile Glade Touch & Fresh -minisprayn tuoksua Volcanic Coconut Coast, joka on lämmin ja eksoottinen tuoksu kookoksella taitettuna.

Valoisa vanilja

Lämpimän vaniljaisiin tuoksuihin ihastuvat ovat luonteeltaan kaukana vaaleasta vaniljasta: he ovat energisiä, eloisia ja valaisevat huoneen läsnäolollaan. Vaniljan ystävät rakastavat sosiaalisia tilanteita, ja löydät heidät todennäköisemmin juhlista tai tanssilattialta kuin kotisohvan uumenista.

Vinkki! Pehmeä vaniljan tuoksu Sheer Vanilla Blossom löytyy sekä Glade 5in1 ja  Glade Touch & Fresh -tuoteperheistä.

Puuhailija-puuvilla

Raikkaan pyykin ja puhtaan puuvillan raikkaudesta nauttivat pitävät haasteista. He saattavat juosta maratonin testatakseen itseään tai koetella kestävyyttään erilaisilla fysiikkaa tai päättelyä vaativilla tehtävillä. Nämä puuhailijat huokuvat määrätietoa sekä itsevarmuutta.

Vinkki! Kokeile tuoksua Clean Linen, joka antaa huoneeseen pyykinraikkaan miedon tuoksun.

Lue lisää tuoksuista – bloggaaja Xenia kertoo tuoksumuistista ja tuoksujen merkityksestä!

Glade Touch & Fresh -tuoksuista on helppo löytää itselleen mieluisin.

 

Kilpailu on päättynyt!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi ihanaa tuotepakettia, jotka sisältävät Glade-tuoksuja ja siivoustuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 15.4.–5.5.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X