Mainos: Transmeri
Mainos | Transmeri Hohdokasta kotoilua

Tämän vuoksi viemärit kannattaa puhdistaa ennen joulua

Kun joulukiireet ovat mielessä, et ehkä uhraa aikaa kodin vesijärjestelmän tai viemäreiden miettimiseen. Nopealla huoltotoimenpiteellä vältät katastrofit jouluna.

Teksti:
Transmeri
Teksti:
Transmeri

Kun joulukiireet ovat mielessä, et ehkä uhraa aikaa kodin vesijärjestelmän tai viemäreiden miettimiseen. Nopealla huoltotoimenpiteellä vältät katastrofit jouluna.

Valtaosa kodin viemäriongelmista liittyy tukoksiin, ja tärkeintä olisikin huolehtia, ettei viemäriin huuhtoudu mitään sinne kuulumatonta.

Kodin putkistoihin saisi huuhtoutua ainoastaan vessanpöntön huuhteluvesiä sekä wc-paperia, astian- sekä pyykkipesuvesiä ja peseytymisessä sekä siivouksessa käytettyjä vesiä – mutta toisinaan viemäriin päätyy sinne sopimatonta tavaraa.

Varo rasvaa!

Vaikka tiskiveteen sekoittuvat pehmeät ruoantähteet harvemmin tukkivat viemäriä, kannattaa ne suodattaa esimerkiksi tiskialtaan viemärin päälle asetettavan ritilän avulla.

Rasva kuitenkin on se yleisin tukosten aiheuttaja, sillä esimerkiksi lämmin nestemäinen rasva kovettuu putkistoon huuhtoutuessaan ja muodostaa lopulta pahaa hajua ja harmaita hiuksia aiheuttavan rasvatukoksen.

Joulun alla putkistoon päätyy erityisen paljon rasvaa, kun tuhtien jouluaterioiden jäänteet huutoutuvat viemäreihin. Muista, että kinkun paistosta tulevaa rasvaa ei saa kaataa viemäriin.

Ennaltaehkäise tukoksia

Fiksu tapa ennaltaehkäistä tukoksia olisi esimerkiksi imeyttää paistinpannulle jääneet rasvat talouspaperiin ja heittää ne biojätteeseen yhdessä muiden kiinteiden tai hyytyneiden rasvojen kanssa.

Suljettuun rasiaan pakattu nestemäinen rasva puolestaan kuuluu sekajätteeseen, öljymarinadit taas voi uusiokäyttää vaikkapa kastikkeissa tai mausteena. Ennen joulua viemärit voi taas käsitellä ennaltaehkäisevästi Mr. Muscle Kodin Putkimiehellä, joka irrottaa putkistoon jo kertynyttä rasvaa sekä saippuajäämiä.

Muista myös kylpyhuoneen viemärit

Meistä jokainen myös tietää sen hajun, jonka vain kylpyhuoneen viemäreihin ajan myötä kasaantuneet hiukset sekä karvat voivat saada aikaan.

Viemärit voi käsitellä ennaltaehkäisevästi Mr. Muscle Kodin Putkimiehellä, joka irrottaa putkistoon jo kertynyttä rasvaa sekä saippuajäämiä.

Jos karvat pääsevät muhimaan esimerkiksi kylpyhuoneen viemäreissä pitkään, ilmaan vapautuu viemärikaasuja sekä bakteeri-ilmaa. Tätä ongelmaa voi ennaltaehkäistä esimerkiksi lattiakaivosuodattimella, joka olisi hyvä tyhjentää mahdollisimman usein, asukkaiden määrästä riippuen.

Osallistu kilpailuun ja voita tuotepaketti!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi tuotepakettia, jotka sisältävät laadukkaita Mr Muscle -tuotteita. Yhden palkinnon arvo on noin 15 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 27.11.–30.12.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUMISESTA! VOITTAJILLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI.

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X