Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.7.-20.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Rapu 21.6.–22.7.

Hyppää mukavuusalueesi ulkopuolelle. Jos et näytä itsevarmuuttasi, muutkaan eivät huomaa sitä. Tartu mahdollisuuteesi loistaa ja näytä, mihin sinusta on. Rakkaasi on tukenasi, mutta muistatko arvostaa sitä?

Leijona 23.7.–22.8.

Kun asiat sujuvat, on helppo olla ystävällinen itselleen ja läheisilleen. Pyyhi pois pessimismi, joka valtaa mielesi tuon toista. Arvosta tällä viikolla sitä, mitä sinulla on, ja elä hetkessä. Älä koskaan ajattele, ettet ansaitsisi vain parasta. Kun se, minkä eteen olet työskennellyt kovasti, tulee elämääsi, nauti siitä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko välillä, että sinulla on aivan liikaa tekemistä? Joskus pitää tehdä valintoja. Ole kunnianhimoinen ja kurkota niin kauas kuin pystyt. Vielä senkin jälkeen suuntaa katseesi eteenpäin. Mitä tulevaisuus voisikaan tuoda tullessaan?

Vaaka 23.9.–22.10.

Muut eivät ole yhtä suoraviivaisia tai rehellisiä kuin sinä. Joku joka lähestyy sinua hymyillen, saattaa odottaa päästäkseen kamppaamaan sinut. Ärsyttävätkö negatiiviset ihmiset? Unohda heidät. Huomiosi tulisi joka tapauksessa kiinnittyä nyt rakastavaan kumppaniisi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinulla on niin paljon annettavaa. Sekä rakkautesi että lahjakkuutesi loistavat sinusta kauas. Kun annat muiden nähdä sen, he alkavat haikailla luoksesi. On sinusta kiinni, kenet päästät lähelle. Valitse joka tapauksessa vain ne, jotka tuovat sinulle hyvän fiiliksen. Yksi intohimosi kohteista tuo sinulle paljon tyydytystä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet aloittamassa matkaa, joka tuo sinulle pitkällä tähtäimellä suuren tyydytyksen. Se ei ole muita vaan sinua itseäsi varten. Ole kumppanisi lähellä jakamalla hänen huolensa ja auttamalla häntä. Muutoksen vastustaminen joillain elämän osa-alueilla on täysin hyväksyttävää.

Kauris 21.12.–19.1.

Näin yllätysten ja intohimon täyteisellä viikolla on vaikea kontrolloida itseään. Jotkut asiat herättävät liikaa tunteita, mutta yritä silti. Todistat, että olet luotettava, kun otat hitaamman ja kypsemmän lähestymistavan. Se on tärkeää ihmisille ympärilläsi. Näytät tällä viikolla hyvää esimerkkiä, kuten aina.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oman inhimillisyyden näyttäminen voi tehdä joskus kipeää, mutta se tuo suurimman tyydytyksen. Tällä viikolla näytät vahvuutesi olemalla rehellinen. Sinulta ei puutu kärsivällisyyttä mutta et myöskään mielelläsi siedä idiootteja. Muista, että kaikilla ei ole elämässään yhtä hyvät lähtökohdat kuin sinulla.

Kalat 19.2.–19.3.

Toisinaan sinusta saattaa tuntua, että olet kaikesta ulkopuolinen. Toisaalta, joissain tilanteissa et oikeasti haluaisikaan olla osallisena. Valitettavasti voimme harvoin valita. Asioita voisi saada vietyä eteenpäin vapaaehtoistyön tai -yhdistyksen kautta. Uskoudu rakkaalle ihmiselle tunteistasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä viikolla sinulla voi olla paras mahdollisuus lähentyä jotakuta erityistä henkilöä. Työkaverisi saattavat osoittautua vähemmän avuliaiksi kuin yleensä. Voisivatko he tarvita hieman maanittelua? Missä on kuuluisa charmisi? Pienet huomionosoitukset ovat tärkeitä kumppanillesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on hieman väljähtänyt? Sen sijaan että syöksyisit eteenpäin, istu alas ja tee kunnollinen pitkän tähtäimen suunnitelma. Nyt ei ole oikea aika mennä vain sinne minne tuuli kuljettaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viimeaikainen inspiraatio näyttää kantavan pidemmälle kuin odotit. Jos tunnet meneväsi oi­keaan suuntaan, pysy liikkeessä. Pitkän tähtäimen unelmat alkavat tuottaa tulosta. Älä pelästy viivästyksiä, niistä lannistuminen saattaa olla ennenaikaista. Omiin ­ideoihin ja tulevaisuuteen uskominen ei ole aina helppoa.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Rakkausenneagrammi kertoo, millainen olet ja mitä tarvitset parisuhteessa

Suomalainen rakkaushoroskooppi: oletko vakaata suhdetta kaipaava karhu vai intohimoinen villisika?

X