Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.6.-6.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Rapu 21.6.–22.7.

Toisten auttamisesta ei saa aina kiitosta. Joskus sitä voidaan pitää jopa itsestäänselvyytenä. Tee, mitä pystyt, ja jatka sitten eteenpäin. Yritä ymmärtää myös toisten tilanne. Ole joustava, älä tuomitse heitä omien tunteidesi perusteella. Tee parhaasi, niin kuin yleensäkin.

Leijona 23.7.–22.8.

Perheen ja ystävien tarpeet ovat etusijalla tällä jaksolla. Vaikka heidän toiveensa eivät olisi suuren suuria, vievät ne silti aikaasi, joten organisoi ajankäyttösi kunnolla. Ole aloitteellinen työelämässä. Mitä rohkeammin esiinnyt, sitä tyytyväisempi olet lopputulokseen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluatko välttyä pettymyksiltä? Älä sitten yritä miellyttää kaikkia! Pystyt hoitamaan jotkin asiat paremmin, jos lykkäät niitä ensi viikkoon. Erilainen lähestymistapa voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen ja käytettyyn aikaan. Hoida sosiaalisia suhteita työkiireistä huolimatta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Raha-asiat ovat joskus rasittavia. Tarvitset kuitenkin pitkän tähtäimen suunnitelman. Ajatus liikekumppanuudesta kiehtoo, mutta huolehdi aina omista eduistasi. Ihmiset reagoivat paremmin, jos he tuntevat itsensä tärkeiksi ja arvostetuiksi. Mikäli unohdat tämän, tulet pettymään.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pelkäämäsi isommat riskit töissä eivät välttämättä toteudukaan, mutta joitakin pienempiä konflikteja voi ilmaantua. Noudata alkuperäistä suunnitelmaasi. Joidenkin ihmisten lyhyt pinna kysyy neuvottelutaitojasi. Rauhallinen järkeily voisi tehota heihin parhaiten.

Jousimies 22.11.–20.12.

Heittämällä hyvästit vanhoille ideoille teet samalla tilaa uusille. Asiat selkenevät, kun pystyt yhdistämään kokemuksia toisiinsa. Et taida vielä käyttää kaikkea viehätysvoimaasi ja lahjojasi täysillä. Pieni muutos ulkoisessa olemuksessasi antaa vauhtia tulevaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos kaipaat hiljaista jaksoa, saatat pettyä. Ihmiset, jotka vaikuttavat sinusta ensisilmäyksellä ikävystyttäviltä, osoittautuvat aivan päinvastaisiksi. Eräät, jotka näyttävät kulkevan vailla päämäärää, kaipaavat ohjaustasi. Spontaanit, viime hetkellä järjestetyt juhlat yllättävät.

Vesimies 20.1.–18.2.

On kaksi eri asiaa, että asiat menevät pieleen tai että asioita täytyy muuttaa. Joustavuus on nyt avain menestykseen. Romanssin suhteen on parasta antaa asioiden mennä omalla vauhdillaan. Halukkuutesi ja kyvykkyytesi muuttaa mieltäsi pienissä asioissa hillitsee stressiä.

Kalat 19.2.–19.3.

Mielenkiinnonkohteesi ovat mitä moninaisimmat. Sinulle se on luultavasti itsestään selvää, mutta monet arvostavat vähän hillitympää asennetta. Työstressi häiritsee usein rakkauselämää. Kun opit hyväksymään tämän, kerro siitä rakkaallesi. Avoimuudesta on apua teille molemmille.

Oinas 20.3.–19.4.

Ihmissuhteet voivat olla hämmentäviä. Etenkin eräs suhde antaa sinulle ajattelemisen aihetta. Tämän jakson aikana asiat selkenevät. Viikonloppuna paljastuva salaisuus yllättää, mutta ei järkytä. Vastauksen löytäminen herättää henkiin vanhan unelman.

Härkä 20.4.–20.5.

Salaisen toiveen jakaminen erään kanssa voi aiheuttaa yllättävän reak­tion. Älä huolestu, sillä toiset kaipaavat ennemmin selitystä kuin ratkaisua. Ole rehellinen ja päättäväinen. Aiemmin tavoittelemasi ihmiset ja tilanteet eivät välttämättä enää sovellu tarpeisiisi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Toisten päättämättömyys voi ärsyttää kiireisenä viikkona. Älä anna sen kuitenkaan pidätellä sinua. Työmenetelmiisi saattaa tulla muutoksia. Jakson lopulla keksit keinon, jonka avulla pystyt välttelemään raivostuttavia ihmisiä, jotka haluavat tehdä asioista turhan vaikeita.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Rakkausenneagrammi kertoo, millainen olet ja mitä tarvitset parisuhteessa

Suomalainen rakkaushoroskooppi: oletko vakaata suhdetta kaipaava karhu vai intohimoinen villisika?

X