Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 19.8.−1.9.

Teksti: Christina Boman Kuvat: Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikostasi!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jakso on sopivaa aikaa tärkeille tapaamisille, sillä tunnet olevasi henkisesti vahva. Saatat jättää liikunnan vähemmälle työkiireiden vuoksi. Ehkä saat samalla enemmän aikaa rakkaallesi? Hänellä voisi tosiaan olla sinuun rauhoittava vaikutus. Edistyminen edellyttää suunnittelua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet olevasi entistä varmempi äskettäin tapaamasi henkilön suhteen. Onko hän tosiaan niin hyvä kuin miltä tuntuu? Tiedät sen kohta. Reipas liikunta voi tuoda takaisin intosi ja rakkautesi elämää kohtaan. Ei ole aina helppoa erottaa todellisia tarpeita haluistaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Laaja tunteiden kirjo voi aiheuttaa hämmennystä. Joskus voit tuntea olevasi eksyksissä. Päästäksesi takaisin raiteillesi pohdi asioita, joita pidät tärkeinä. Sinulla on enemmän valtaa ja voimaa kuin uskotkaan. Vai etkö halua sitä? Mieti, mitä hyötyä siitä voisi olla läheisillesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Rakkauselämä korostuu tällä viikolla, ja näet uuden ystävän eri valossa ensi kertaa. Oletko kahden vaiheilla? Et tarvitse syytä muuttaaksesi mielipidettäsi, mutta sen tietäminen helpottaa. Uskoutumalla vanhalle ystävälle tai sukulaiselle saat tilanteesta aiempaa tasapainoisemman kuvan.

Kauris 21.12.–19.1.

Näet rahatilanteesi aiempaa selvemmin ja saat mahdollisuuden hoitaa asiat kuntoon. Haluaisitko edistää uutta ihmissuhdetta? Vai haluatko sittenkin parantaa entistä suhdetta? Toiset eivät ehkä jaa unelmiasi tai ymmärrä motiivejasi. Mutta merkitseekö se lopulta sinulle paljoakaan?

Vesimies 20.1.–18.2.

Ystävät ja rakkaat voivat joskus aiheuttaa hämmennystä. Nyt näet kuitenkin selvästi, kehen kannattaa sijoittaa aikaa ja kehen ei. Suhtaudu uusiin tuttavuuksiin innolla. Kun joudut tuttuun tilanteeseen, älä oleta, että asiat menevät samalla tavalla kuin edellisellä kerralla.

Kalat 19.2.–19.3.

Raha-asiat ja harrastukset näyttävät liittyvän nyt yhteen. Voisiko jostain harrastuksesta jopa poikia tuloja? Saatat uneksia erilaisesta elämästä, kumppanista tai taloustilanteesta. Voimme tosiaan unelmoida melkein mistä vain, mutta ripaus todellisuudentajua ei tekisi pahaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Yritä saada kiinni ideoista, jotka pyörivät päässäsi. Aiheuttaako henkilökohtainen ongelmasi sinulle keskittymisvaikeuksia? Ongelmaa ei ehkä ole helppo ratkaista, mutta kannattaa yrittää. Saat hyviä neuvoja, jotka auttavat sinut oikealle tielle. Valitse jatkossa sanasi huolella.

Härkä 20.4.–20.5.

Nykyinen ihmissuhdetoimintasi voi tuntua monista rasittavalta. Voisit harkita kevyempää otetta. Monet ottavat sinut vakavammin kuin mitä nykyään ansaitsisit. Peräänny, jos et kerran halua tehdä päätöstä. Sinun täytyy kuitenkin hyväksyä tulos, jos kärsit tappion.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tällä viikolla voi olla vaikeaa ymmärtää toisten tekemisiä. Tiedät tarkkaan, mitä itse haluat, joten muiden poukkoilu voi tuntua oudolta. Et voi kuitenkaan auttaa toisia, elleivät he auta itseään. Ota iloiten vastaan saamasi tunnustus työelämässä, vaikka se tulee jälkijunassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Suunnitelmat ovat muuttuneet, ja sinulle siunaantuu aikaa tavoitella kaipaamaasi romanttista viritystä. Tuo esiin luonteesi ja ulkonäkösi parhaat puolet, jotta teet vaikutuksen! Ota enemmän vastuuta itsellesi, niin elämäsi tuntuu olevan heti tukevammalla pohjalla.

Leijona 23.7.–22.8.

Jaksoon mahtuu paljon kysymyksiä ja vähän vastauksia, joten yritä olla kärsivällinen. Ilmassa on epävarmuutta ja kateutta. Olisiko nyt aika tehdä päätöksiä rakkauselämässäsi? Lisävastuut voivat tuntua pelottavilta, mutta ajan mittaan ne tekevät elämästä helpompaa.

Lue myös:

Kuukausihoroskooppi 8/2016

Matkahoroskooppi – Missä maassa sinun horoskooppimerkkisi kokee unelmaloman?

Teksti: Cassandra Nye

X