Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.-30.7.

Teksti: Anna.fi

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikostasi!

Oinas 20.3.–19.4.

Kaipaatko seikkailua? Levoton puolesi nousee esiin tällä jaksolla. Ajatus paikoillaan pysymisestä ei yksinkertaisesti houkuttele sinua. Jotta saisit mahdollisimman paljon irti vapaa-ajastasi, täytyy 
sinun luultavasti järjestää toimintaa itse. Näin saat juuri sitä, mitä haluat.

Härkä 20.4.–20.5.

Ystävät ympärilläsi näyttävät olevan juhlatuulella, joten miksi et järjestäisi heille yllätysjuhlaa? Jos kärsit tilanpuutteesta, järjestä piknik puistoon tai rannalle. Kun saat toiset poikkeamaan rutiineistaan, omaankin elämääsi tulee ihan uutta potkua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Koeta muistaa, että miellyttämisen halulla on rajansa. Joitakin ihailijoita voi olla vaikea hätistää kannoilta, joten ole varovainen. Pidä romanttiset signaalit selvinä. Yritä jättää aikaa luovalle hiljaisuudelle. Vapaa-aikaa voi käyttää myös uuden oppimiseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Seuraa vaistojasi, kun tapaat tällä jaksolla uusia ihmisiä. Jos tunnet epäilyksen häivähdyksen, niin kuuntele sitä. Kuka tahansa osaa olla viehättävä, jos todella haluaa. Sisimpäsi osaa kyllä kertoa, keneen voit luottaa. Lämmin, turvallinen olo viestii omaa kieltänsä.

Leijona 23.7.–22.8.

Kumppanisi haluaisi luultavasti viettää enemmän aikaa kahden kesken. Yritä löytää tasapaino. Vaikka haluaisit lomalla ystäviä ympärillesi, niin eikö kahdestaan olisi paljon romanttisempaa? Sinkkujen kannattaa luottaa vaistoihinsa, sillä kaikki ei ole aina 
sitä miltä näyttää.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tunnet olosi vähän levottomaksi etkä välttämättä pysty keskittymään kunnolla. Pura liika energia liikuntaan ja ulkoiluun. Etsi laji, jossa voit testata rajojasi ja saat uusia kokemuksia. Mikä tahansa liikunta on aina parempi kuin tuskaantuminen toimettomuuteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

On olemassa monenlaista rakkautta, ja sinä tiedät sen. Lapset ja vanhemmat sukulaiset saattavat kaivata seuraasi nykyistä enemmän. Aluksi se voi tuntua ainoastaan lisätaakalta. Mutta usko pois, se voi olla hauskaa. Älä tähyä tulevaisuuteen, vaan pyri elämään tässä hetkessä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Riippumattomuuden kaipuu valtaa ajatuksesi. Kadutko joitakin siteitä, jotka olet solminut? Eräs voi kaivata läheisyyttä yhtä paljon kuin sinä omaa tilaa. Kompromissi voi edellyttää, että päästät jostain irti. Ole rehellinen toisille. Nauti romanssista, vaikkei sitä kauan kestäisikään.

Jousimies 22.11.–20.12.

Onko sinulla ihana, ruusunpunainen käsitys tietystä henkilöstä? Kaikin mokomin! Elämä on suurelta osin sitä, miksi sen teet. Jotkut ihmiset, kuten sinä, pystyvät ottamaan tilanteesta kaiken hyödyn irti ja nauttimaan siitä täysin siemauksin. Anna vaistojesi johdattaa sinua.

Kauris 21.12 –19.1.

Tunnepuolella on nyt säpinää joko uuden tai uudelleen syttyneen romanssin ansiosta. Ajoittain haluaisit ehkä vähän hidastaa, mutta nauti nyt kun voit. Milloin elämäsi voisi olla yhtä vauhdikasta taas? Tunnet olevasi osa jotain suurempaa kokonaisuutta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sanotaan, ettei ole mitään uutta auringon alla. Tämä voi olla osittain totta, mutta paljon on vielä koettavaa. Saatat löytää erään, 
joka tekee elämästä nautittavamman. Jos haluat enemmän, kerro se ja tee se pian! Joustavuus voi johdattaa sinut uusiin ja jännittäviin tilanteisiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Epävarmuus saattaa huolestuttaa sinua, vaikka asiat olisivat ihan hyvällä mallilla. Ajattele positiivisesti, sillä ei ole mitään syytä olla noin pessimistinen. Jos haluat, niin aloita puhtaalta pöydältä. Suhtaudu jokaiseen päivään kuin se olisi kaiken uusi alku.

Teksti: Cassandra Nye

Lue myös: 

Kuukausihoroskooppi 7/2015

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2015

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

X