Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 31.7.-6.8.

Teksti: Anna.fi

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikostasi!

Oinas 20.3.–19.4.

Jakson mottona voisi olla: Päästä irti kaikesta turhasta. Vaihtoehtoja riittää: nurkkien siivoaminen roinasta, irtautuminen negatiivisesta ystävyyssuhteesta, turhien töiden karsiminen. Ole vähän spontaanimpi. Tarve muutokseen on voimakas. Mikä painaa eniten vaakakupissasi?

Härkä 20.4.–20.5.

Työelämä korostuu tällä viikolla. Asiat etenevät nopeasti, ja sinun täytyy olla valmis reagoimaan. Älä unohda kuitenkaan läheisiä ystäviä. Auttavaisten ja rohkaisevien ystävien verkosto ei synny itsestään. Mihin tahansa ryhdytkin tällä jaksolla, niin huomaat hienon edistymisesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Yllättävät koukerot kotona ja töissä voivat aiheuttaa viivästyksiä. Toisaalta saat näin lisäaikaa henkilökohtaisen päätöksen harkintaan. Vaikka pidät rauhallisesta elämästä, niin saatat menettää hienon mahdollisuuden, jos olet liian passiivinen. Älä nuku onnesi ohi.

Rapu 21.6.–22.7.

Kärsimättömyys kotona voi viestiä siitä, että kaipaat kenties jonkinlaista vaihtelua. Mene ulos ihmisten pariin. Käsityksesi eri asioista voi muuttua nopeasti. Sinun täytyy tehdä vakaa päätös, ja vaikka se ei olisi helppoa, niin tämä vie sinua kuitenkin parempaan suuntaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Kohtaat tällä jaksolla haasteita yksi toisensa perään. Useimmat niistä koskevat sosiaalista elämääsi ja nykyistä ihmissuhdettasi. Tiedät jo valmiiksi, mitä aiot tehdä, vaikka se ei ole todellakaan helppoa. Vaistosi kertovat, että olet vihdoin menossa oikeaan suuntaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Varaudu kiireiseen viikkoon. Eteesi saattaa tulla hankalia valintatilanteita. Saatat loukata erästä, jos et pysty vastaamaan myönteisesti esitettyyn kutsuun. Voit pehmentää tilannetta sopimalla tarkkaan uuden tapaamisajankohdan. Näin saat lisää harkinta-aikaa itsellesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Huomaat iloksesi, että aavistuksesi erään asian suhteen oli aivan oikea. Näkemyksesi on erittäin selvä tällä hetkellä. Jos joku haluaa ratkoa ongelmiaan, kannattaa hänen lähestyä sinua. Toiset uskoutuvat sinulle helposti, mutta älä itse vielä paljasta salaisuuksiasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Monet ongelmat tuntuvat ratkeavan nyt kuin itsestään. Myös taloudellinen huolenaihe saa tyydyttävän ratkaisun. Hankalat ihmiset näyttävät loistavan poissaolollaan. Tietty kysymys vaatii tosin vielä selvittelyä. Puhu asiat halki, niin voit jatkossa paljon paremmin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet loistavalla tuulella, ja kaikki näyttää kristallinkirkkaalta. Saatat ihmetellä, miksi olit aiemmin niin huolissasi. Älä murehdi hukkaan mennyttä aikaa, vaan jatka oikeaan suuntaan. Jos et heti pääse juttusille toivomiesi ihmisten kanssa, älä lannistu, vaan yritä uudelleen.

Kauris 21.12 –19.1.

Jaksosta tulee sopuisa ja hyväntuulinen. Uusien ihmisten tapaaminen viikonloppuna voi olla hauskaa. Varo kuitenkin lainaamasta rahaa. Joku saattaa ehdottaa yhteistä hanketta, mutta ota ensin selvää taustoista. Kokeile uutta lähestymistapaa etsiessäsi itsellesi jotain tärkeää.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saat osaksesi ihailevia katseita. Kaikista merkeistä juuri sinut on valittu huomaamaan jotain erityistä. Onko se selkeä kuva tulevasta? Älä luule, että se, mitä tunnet, on pelkkää toiveajattelua. Ole avoin uusille ihmisille ja mahdollisuuksille. Sinun täytyy nyt luottaa itseesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Koeta etsiä käsiisi henkilö, jota et ole tavannut pitkään aikaan. Muistele, miten mukavaa teillä oli yhdessä. Voisiko saman tunteen kokea uudelleen? Saatat yllättyä iloisesti vastauksesta! Viikonlopusta tulee onnellinen, eikä sinun tarvitse edes nähdä minkäänlaista vaivaa sen eteen.

Teksti: Cassandra Nye

Lue myös: 

Kuukausihoroskooppi 7/2015

Viikkohoroskooppi viikolle 31/2015

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

X