Horoskoopit

Astrologia auttaa ymmärtämään minuutta

18.6.1999 Teksti: Anna.fi

Maarit Laurento on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori ja viimeistelee parhaillaan tutkintoa myös astrologiasta Lontoossa Faculty of Astrological Studies -instituutissa. Tie astrologian ammattilaiseksi alkoi jo 80-luvun alussa. ”Hankin aikoinaan pari merkittävää astrologian perusteosta. Luin niitä kerran bussissa, jossa vieressä istunut nuori mies sattui olemaan astrologi. Keskustelimme, ja ehkä tuosta keskustelustakin kimposi halu opiskella ja syventyä asiaan enemmän. Perehdyin sitten intensiivisesti asiaan, tein karttoja ja analyysejakin jo lähipiirille.” Sitten tuli muutaman vuoden tauko, joka päättyi 90-luvun alussa, jolloin aloitin opiskelut uudestaan, Maarit kertoo ohjautumisestaan vielä melko harvinaiselle uralle.

Astrologia auttaa ymmärtämään minuutta

Kiinnostus astrologiaan pohjautuu yleensä kiinnostukseen ihmismieleen. Järjestelmän ymmärtämistä syventää opintojen lisäksi elämänkokemus. Maarit Laurento sanookin, että astrologia on kuin kieli, jonka perusteet voi oppia helposti, mutta vivahteiden ymmärtäminen syntyy vasta pidemmän ajan kuluessa.

Tukea elämän teille

Astrologiaa käytetään tällä hetkellä yksityisten ihmisten avuksi mutta myös yrityselämän tueksi.
”Olin juuri finanssiastrologian kongressissa New Yorkissa. Tuossa kaupungissa yksin työskentelee neljä astrologia, jotka keskittyvät pelkästään talousasioiden hahmottamiseen yritysten hyväksi.”

Maarit Laurento työskentelee itsekin yksityisten ihmisten lisäksi yritysten parissa. ”Astrologiaa voidaan käyttää hyvin mm. tiimityöskentelyä suunniteltaessa. Astrologia ei ole determinististä tulevaisuuden ennustamista, vaan sen avulla voidaan hahmottaa ihmisen minuutta ja parhaimpia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.”

Arkipäivän astrologiaa Maarit Laurento kehottaa käyttämään lähinnä affirmointina, positiivisten ajatusten ja mahdollisuuksien vahvistajana. Tällaista tarkoitusta palvelevat mm. horoskooppimerkeille tehtävät kuukausihoroskoopit. Tarkempi henkilökohtainen analysointi onnistuu vain syntymäajan- ja paikan tarkoilla tiedoilla.

Elleissä Maaritin alueena on myös arvioida elokuvia astrologisesta näkökulmasta.

”Elämä on ihanaa -elokuva oli uranus-transiittinen leffa. Sisältö oli siis yllätyksellistä ja uudistavaa. Jos ihmisellä on meneillään tämänkaltaisten tarpeiden kausi, sitä leffaa voi suositella. Astrologian kautta voi selventää siis myös minkälaiset elämykset tällä hetkellä veisivät parhaiten eteenpäin.”

Entä miten astrologi itse hyödyntää työvälinettään?
”No, nyt esimerkiksi tiedän, että meneillään on selvästi sellainen aktiivinen raatamiskausi. Pyrin käyttämään sen hyödyksi sekä työssä että kotielämässä”.

 

Teksti: Johanna Tarpila / A4 Media Oy