Horoskoopit

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

Oliko eronne tähtiin kirjoitettu? Erohoroskooppi kertoo, mistä syistä entinen kumppanisi ei ollut sinulle astrologian mukaan se oikea. Kenties seuraavan kerran exääsi törmätessäsi voitkin todeta: ”Syy ei ollut sinussa, vaan horoskooppimerkissäsi”.

Teksti:
Johanna Jantunen

Oliko eronne tähtiin kirjoitettu? Erohoroskooppi kertoo, mistä syistä entinen kumppanisi ei ollut sinulle astrologian mukaan se oikea. Kenties seuraavan kerran exääsi törmätessäsi voitkin todeta: "Syy ei ollut sinussa, vaan horoskooppimerkissäsi".

Oinas (20.3.–19.4.)

Oinas voi olla musertava kumppani. Oinaat ovat usein kärsimättömiä, kiihkeitä ja vaativia. Toisaalta heitä ei voi myöskään syyttää siitä, että he olisivat turhan hitaasti lämpeneviä. Et ehkä itse pysynyt oinaan vauhdissa mukana. Tai ehkä vain ymmärsit, kuinka epäkypsiä oinaat voivat välillä olla.

Erosta oinaan kanssa voi seurata jotain hyvää: osaat nykyisin arvostaa hiljaisuutta, omaa rauhaa ja hitaampaa elämänmenoa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Härät ovat uskomattoman jääräpäisiä ja pitävät oman kantansa viimeiseen asti. Heihin on usein myös iskostoitunut tiettyjä tapoja, joista he eivät hevillä luovu. Yrititkö muuttaa jotain exässäsi? Onnistuiko se?

Jos erositte myrskyisissä merkeissä, älä odota entiseltä kumppaniltasi anteeksipyyntöä lähiaikoina. Toisaalta voit tuudittautua siihen, että luultavasti exäsi kaipaa sinua vielä pitkään: härkä voi olla liian jääräpäinen luopumaan menneestä ja jatkamaan elämäänsä ilman sinua.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksoset ovat oikukkaita romantikkoja, jotka eivät eivät ikinä ole aivan varma siitä, mitä haluavat. Vaikka kaksonen olisi ollut sitoutunut sinuun, hänen tunteensa saattoivat kuitenkin vaihdella laidasta laitaan. Kaksosen kanssa on-off-suhteet eivät ole harvinaisia.

Älä ihmettele, jos et erosi jälkeen hetkeen kuule kaksosesta mitään, mutta yhtäkkiä puhelimeesi kilahtaa ”Hei, mitä kuuluu?”-viesti – ihan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Rapu tarvitsee varmuutta. Kumppanina rapu on taipuvainen varovaisuuteen ja – luultavasti pelätessään menettävänsä sinut – vaatii jatkuvaa vakuuttelua parisuhteenne tulevaisuuden suhteen. Ravut kaipaavat varmuutta myös taloudellisesti ja ovat rahankäytön kanssa tarkkoja. Tämä voi olla hyvä piirre avioliitossa, mutta jatkuva saituus käy helposti hermoille.

Ravut ovat luonteeltaan herkkiä ja tunteellisia. Rapu on taipuvainen avautumaan ja pitämään itseään syvällisenä ihmisenä. Vaikka tunteista puhuminen on yleensä hyvä juttu, ravun kanssa voi olla pidemmän päälle raskasta elää.

Leijona (23.7.–22.8.)

Leijona haluaa tulla palvotuksi, eikä pelkkä rakastetuksi tuleminen hänelle riitä. Koska leijonan on saatava jatkuvasti huomiota, hänen onnellisuuttaan on työlästä ylläpitää. Jos leijona tuntee itsensä laiminlyödyksi, hän saattaa olla myös epäkypsä.

Uskottomuus ei ole epätavallinen ongelma leijonan kanssa. Jos leijona ei ole aivan mahtava persoona, hän menettää uskottomuuden jälkeen helposti kumppaninsa huomion. Leijonan voi olla eron jälkeen vaikea ymmärtää sitä, että joku todella lähti pois hänen luotaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Neitsyet voivat olla raivostuttavia, sillä he suhtautuvat omiin kiinnostuksen kohteisiinsa niin intohimoisesti. He rakastavat työntekoa ja voivat keskittyä työhönsä jopa liikaa.

Jos erosit neitsyen kanssa, saatat tuntea itsesi huonoksi ihmiseksi. Olihan exäsi loppujen lopuksi kuitenkin ystävällinen ja luotettava kumppani. Toisaalta voit kuitata huonon omantunnon sillä, että neitsyen tavoitteet parisuhteenne – ja muidenkin elämän osa-alueiden suhteen – olivat epärealistisia.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaa’at ovat kuuluisia siitä, että heidän ajatuksensa ovat usein aivan päinvastaisia kuin muiden. Riitely vaa’an kanssa on toivotonta. Jos sinusta tuntui siltä, ettet ikinä voittanut riitaa vaa’an kanssa, et luultavasti ole väärässä. Vaaka perustelee oman mielipiteensä niin hyvin, että hänen näkemykseensä on mahdotonta olla taipumatta.

Vaaka on käytökseltään välillä epäjohdonmukainen, joten et voi ikinä olla aivan varma, mikä vaakaa ärsyttää. Ero vaa’an kanssa on usein helpotus, mutta vaatii paljon tahtoa ja päättäväisyyttä.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Luultavasti jo tiesit mihin ryhdyit, kun aloitit parisuhteen skorpionin kanssa. Skorpionit rakastavat kumppaniaan maasta taivaaseen, mutta ei ole mitään yhtä raivokasta kuin torjuttu skorpioni.

Skorpionit ovat intensiivisiä ja ylpeitä, ja luultavasti tienaavat enemmän kuin sinä. Skorpionin mysteeristä luonnetta ja itsevarmaa olemusta voi olla vaikeaa vastustaa, mutta heidän omistushalunsa voi olla suorastaan uuvuttavaa – jollet sitten pidä sitä imartelevana. Seurusteltuasi skorpionin kanssa tarvitset kunnon hengähdystauon.

Jousimies (22.11.–20.12.)

Jousimiehet vihaavat sidotuksi ja rajoitetuksi tulemista. Heidän kanssaan sinun on oltava jatkuvasti valmiina spontaaneihin reissuihin ja tapahtumiin. Mutta kuka sellaista koko ajan jaksaa?

Mikään ei ole pysäyttävämpää kuin jousimiehen kaunistelematon rehellisyys suhteenne päättyessä. Eron jälkeen jousimieheen ei sitten enää haluakaan pitää minkäänlaista yhteyttä.

Kauris (21.12.–19.1.)

Kauriit ovat maltillisia ja vaatimattomia mutta raivokkaan intohimoisia persoonia. Heillä ei ole leijonan egoa, mutta he ottavat itsensä toisinaan turhan vakavasti.

Kauriista ei ole kepeään suhteeseen. Hän kunnioittaa auktoriteetteja ja perinteitä ja vihaa kontrolloimattomia tunteita ja julkisia rakkaudenosoituksia. Suoraan sanottuna kauriin kanssaan voi olla joskus hieman tylsää.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Vesimiehet rakastavat perinteisten tapojen vastustamista, ja he saattavat haluta sinunkin tekevän jotain radikaalia. Vesimiehet ovat usein hauskoja vapaita sieluja, mutta he myös elävät omassa pienessä kuplassaan ja ovat kevytmielisiä persoonia. Tämä tekee parisuhteesta vaikeaa.

Vesimiehen sydän ja mieli ovat aina auki. Eronne jälkeen hän todennäköisesti kysyy, voisitteko yhä olla ystäviä.

Kalat (19.2.–19.3.)

Kalat rakastavat rauhaa, eikä heillä ole ongelmia läheisyyden kanssa. He ovat juuri niitä hyviä tyyppejä, jotka romanttisissa komedioissa näyttelevät naapurin avuliaan ja kiltin miehen roolia.

Toisaalta kalat jäävät helposti tossun alle, ja heidän jatkuva anteeksipyytelynsä voi käydä hermoille. Seuraavaksi kumppaniksesi todennäköisesti haluat voimakkaamman persoonan. Huhuu, missä ovat kaikki härät?

Lue myös: Ystävyyshoroskooppi – Mitkä merkit tulevat hyvin toimeen, keillä ei synkkaa?

Lue myös: Onnellisuushoroskooppi – Näin löydät kestävän onnen ja tasapainon

Lue myös: Isähoroskooppi – Lue, minkä tähtimerkin kanssa kannattaa perustaa perhe

Lähde: Popsugar

X