Horoskoopit

Härän rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Suvi Ruotsi. Kuvat: Karine Daisay

Kumppanina pystyt olemaan innostava, rakastettava ja luova olento. Kesän aikana pystyt näyttämään lukuisille ihmisille, kuinka tärkeinä osasina he kuuluvat elämääsi. Kerro, miten paljon arvostat heitä, äläkä pelkää näyttää, mitä kaikkea voit heille tarjota. Kerro myös avoimesti, mitä itse kaipaat heiltä. Käytännönläheisyys ei vaikuta kaikkein romanttisimmalta ratkaisulta, mutta se tuottaa parhaat tulokset.

Kesäkuu

Kesän alussa vedät puoleesi tutustumisen arvoisia kumppaniehdokkaita. Osallistu ihmeessä aktiiviseen hauskanpitoon, kun kutsutaan. Näin tapaat suuren määrän erilaisia ihmisiä. Vakiintuneet paritkin nauttivat nyt yhteisistä seuraelämän riennoista, vaikka olisivat kuinka tyytyväisiä illanviettoihin omalla kotisohvallaan. Uudet tavat viettää aikaa yhdessä piristävät ja ilahduttavat kummasti. Muita tavatessasi ymmärrät myös pitää itseäsi varsinaisena onnenmyyränä, kun olet onnistunut nappaamaan nykyisen kumppanisi kaltaisen helmen itsellesi. Unelmoit usein toiveesi täyttävästä rakkauselämästä. Unelmat saattavat muuttua todeksi. Ystävällisyys ja huomaavaisuus kumppaniasi kohtaan tarjoavat nopeimman tien iloon ja onneen.

Heinäkuu

Vaikka useimmiten haluat pitää tunteesi omana tietonasi, niiden jakaminen saattaa lähentää sinua kumppanisi kanssa.
Keskikesän lämpö vetää ihmisiä hakeutumaan toistensa seuraan tavanomaista helpommin. Ota tilaisuudesta vaarin puutarhajuhlissa, kävelyretkillä ja muiden aktiviteettien parissa. Ulkoiluharrastukset kohentavat kuntoasi sekä saavat ihosi hehkumaan. Eihän sinua voi vastustaa. Tutustut sivistyneeseen ja viehättävään ihmiseen, joka on mahdollisesti kotoisin ulkomailta. Tämä tuntuu avaavan pääsyn aivan uudenlaiseen maailmaan. Onko kyse kevyestä flirttailusta vaiko pidempiaikaisesta ystävyydestä? Sinähän sen päätät.

Elokuu

Ystävät, naapurit ja sukulaiset vaikuttavat vahvasti elämääsi. Perhejuhlissa huomio kiinnittyy myös suhteeseesi. Kuinka tärkeänä pidät sitä, että myös kaikki muut hyväksyvät kultasi? Joku vinoilee aina, mutta se on aivan tavallista, joten älä turhaan hikeenny. Sinä tiedät, mitä haluat ja mihin olet menossa.
Haluat olla onnellinen hyvältä tuntuvan kumppanisi kanssa. Sinun luonteeseesi ei kuulu vaatia kaikkea aina vain enemmän ja enemmän. Kumppanisi on kuitenkin parasta olla täysin uskollinen. Sen vaatimuksen suhteen olet ehdoton.

Parhaat kumppanit

Kauris, neitsyt ja rapu.

Kuumat deittailukaverit

Skorpioni ja kauris.

Lue myös:

Annan rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X