Horoskoopit

Heinäkuun 2009 horoskooppi

1.7.2009 Teksti: Anna.fi

Heinäkuun kuukausihoroskooppiHeinäkuu on aivan mahtava kuukausi lomailuun silloin kun elämä on suurin piirtein kohdallaan, mutta kaikki mahdolliset epäselvyydet kertaantuvat tämän kuukauden aikana niin ihmissuhteissa kuin muussakin elämässä. Mars tekee Härän merkistä neliötä Jupiterin, Chironin ja Neptunuksen stelliumille Vesimiehessä. Intuitio ohjaa maailmanmenoa kaikilla sektoreilla, eikä mitään asioita pysty nyt pitämään järkipelillä kasassa. Sama teema tulee jollain tavalla näkymään myös talouselämässä ja politiikassa. Enpä ihmettelisi, vaikka kurssit tekisivät vielä yhden rankan syöksyn jo heinäkuun aikana.

Mitä lujemmin joku tai jotkut yrittävät saada asioita etenemään ennalta asetettujen kaavojen mukaan, sitä suurempia ongelmia on odotettavissa. Kosminen maailmankaikkeus ottaa hetkeksi vallan omiin käsiinsä, eikä meillä pienillä ihmisillä ole siihen mitään sanomista. Heinäkuun aikana on tärkeätä oivaltaa, että jokaisen meistä henkilökohtainen rytmi on ainoa oikea ja tällä kertaa vain sen seuraaminen tuottaa elämäsi kannalta hyviä tuloksia.

Juuri nyt elämän on annettava virrata vapaasti ja ikään kuin ajelehdittava mukana. Ainakin minulle itselleni tämä kuulostaa juuri oikealta energialta heinäkuun helteisiin. Jokainen väkisin puserrettu tekeminen aiheuttaa pelkkiä ongelmia, joten miksi ihmeessä sortua sellaiseen. Kova läksy myös meikäläiselle, mutta olen täysin vakuuttunut tämän seikan paikkansa pitävyydestä. Siksi tulen muistuttamaan itseäni joka ainoa aamu siitä, että annan asioille luvan tapahtua ja edetä omaan tahtiinsa samalla kun annan itselleni luvan rytmittää omaa elämääni sekunti sekunnilta, minuutti minuutilta… päivä päivältä.

Sinulla tai minulla on juuri nyt loppuelämämme ensimmäinen päivä, joka määrää tämänkertaisen elämämme laadun siihen saakka, kun henki pihisee. Miten voisin edes kuvitella tuhlaavani hetkeäkään tästä päivästä johonkin, josta en pidä. Silloin tuhlaan koko loppuelämäni.

Vesimies

Planeettayhtymä Jupiterin, Chironin ja Neptunuksen välillä jatkuu edelleen tiukkana merkissäsi. Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla se ottaa vastaan Marsin neliötä Härän merkistä. Intuitiosi ja herkkyytesi joutuvat tämän kuun aikana tiukkaan testiin, sillä vain alitajunnan ohjaama tekeminen johtaa nyt toivottuihin tuloksiin. Lomailevat Vesimiehet selviävät tästä kokeesta hiukan helpommalla, mutta liian tiukkaan aikataulutettu loma on silti varmin keino lisätä stressikuormaa rentoutumisen sijasta. Mitä väljemmät lomakuviot, sitä onnistuneempi loma. Sama pätee tietysti myös työelämässä puurtaville Vesimiehille, sillä monet asiat menevät hakauksiin ja toimitusajoista tulee tavallista pidempiä suuntaan jos toiseen.

Kalat

Heinäkuu on Kalojen juhla-aikaa Uranuksen ottaessa vastaan Auringon ja Merkuriuksen kolmiota Ravun merkistä. Luova ja kekseliäs energiasi on korkeimmillaan, eikä mikään ole sinulle mahdotonta. Jos lomasi osuu heinäkuulle, niin varaudu iloisiin uusiin käänteisiin niin kotimaassa kuin ulkomaisissa kohteissa. Mitä ikinä päähäsi nyt pälkähtää, niin anna itsellesi lupa heittäytyä uusiin kuvioihin suurella sydämellä. Luota omiin oivalluksiisi ja uskalla toimia itsenäisesti niiden kanssa. Näin vauhdikkaan jakson aikana sinun on turha odottaa juuri keneltäkään varauksetonta hyväksyntää tempauksillesi. Vasta jälkeenpäin muilla on mahdollisuus huomata, että olit sittenkin oikeassa ja iskit hakkusi timanttisuoneen.

Rapu

Aurinko ja Merkurius vaikuttavat merkissäsi ja tekevät sieltä kolmiota Uranukselle Kaloissa. Nyt on syytä heittää kaikki negatiiviset tunnereaktiot niin kauas kuin ikinä jaksat, sillä luovuutesi on aivan mahtavissa lukemissa, mutta se toimii eduksesi vain silloin kun sinulla on hyvä olla. Jos lomailet heinäkuussa, niin ota mukaasi aimo annos ennakkoluulottomuutta, sillä monia odottamattomia mahdollisuuksia avautuu eteesi mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Sinun on oltava valmis seuraamaan omia hetkellisiä oivalluksiasi sillä sekunnilla, kun ne juolahtavat mieleesi. Tuloksena tällaisesta rennosta ja elämää syleilevästä asenteesta tulet löytämään eväät erittäin menestykselliseen loppuvuoteen urallasi ja elämässä yleensä.

Leijona

Keskikesällä on ihmeellinen vaikutus Leijoniin ja toivottavasti myös sinuun, sillä auringon valo on kirkkaimmillaan ja Aurinko on merkkiäsi hallitseva planeetta. Heinäkuun alkupuolella Marsin neliö Oppositiomerkissäsi vaikuttaville Jupiterille, Chironille ja Neptunukselle aiheuttaa todennäköisesti lukuisan joukon odottamattomia hankaluuksia kaikkeen sellaiseen tekemiseen, missä olet sitoutunut noudattamaan liian tiukkaa aikataulua tai suunnitelmaa. Suosittelen heinäkuun alkuosan viettämistä lomailun merkeissä, jos suinkin mahdollista, sillä lomalla on enemmän varaa joustaa aikatauluongelmien edessä. Loppukuusta asiat alkavat taas rullaamaan vaivattomasti ja saat loistavan lähtölaukauksen alkavaan syyskauteen.

Neitsyt

Saturnuksen vaikuttaessa merkissäsi yhtymässä Cerekseen, olet vaarassa ajautua huolehtimaan läheistesi hyvinvoinnista enemmän kuin mihin voimasi sovinnolla riittävät. Astrologinen tilanne on heinäkuun alkupuolella erittäin epämääräinen, mikä saa vaikutusalueellasi olevat ihmiset turvautumaan apuusi tilanteissa, jotka eivät kuitenkaan ole sinun vaikutusalueellasi. Sinun kannattaa olla tarkkana ennen kuin lähdet lupailemaan aikaasi ja järjestelykykyäsi muiden käyttöön. Jos olet heinäkuussa lomalla, niin pidä lujasti kiinni omista lomasuunnitelmistasi. Ellei sinulla ole lomasuunnitelmia, niin tee niitä ja vähän äkkiä, sillä muuten loma-aika saattaa heilahtaa ohi ilman, että teet mitään lomaan kuuluvaa koko kesänä

Vaaka

Venus ja Mars vaikuttavat kolmiossa merkkiisi heinäkuun aikana ja se lupailee kaikin puolin mukavaa loma-aikaa, missä sitten päätätkin lomasi viettää. Viehätysvoimasi on loistavassa vireessä ja seurasi tulee olemaan sitä kysytympää, mitä hauskemman heinäkuun päätät viettää. Vaikka suurimmalla osalla muista ihmisistä on pieni kaaos elämässään heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla, pääset intuitiosi ja hereillä olevan herkkyytesi ansiosta kokonaan päinvastaisiin tunnelmiin. Ongelmia toki ilmenee sinulle siinä missä muillekin, mutta sinä keksit niihin ratkaisun paljon muita helpommin. Älä kuitenkaan yritä liikaa selvitellä muiden juttuja, sillä siihen ei nyt ole annettu lupaa. Jokaisen on keksittävä omat ratkaisunsa ihan itse.

Skorpioni

Uranuksen, Auringon ja Merkuriuksen kolmiot tekevät Skorpionien heinäkuusta loistokkaan ja takuulla ikimuistoisen lomakuukauden, sillä yllätykset ovat tällä kertaa sinun puolellasi. Ainoana ehtona on tietysti se, että sinulla on elämässäsi riittävästi tilaa ottaa nämä silmänräpäyksessä ilmestyvät mahdollisuudet avosylin vastaan. Ei haittaa, vaikka olisit heinäkuun työn touhussa, kunhan vain olet silloinkin valmis tekemään nopeita siirtoja heti tilaisuuden ilmaantuessa. Anna erityisesti tilaa pinnan alta kohoavalle riehakkuudelle ja sisimmästäsi kumpuavalle iloiselle rohkeudelle, joka saa sinut tekemään kokonaan uusia asioita ja löytämään itsellesi mahdollisesti hyvinkin kiinnostavia ennen kokemattomia harrastuksia.

Jousimies

Venuksen ja Marsin oppositio merkkiisi tuo heinäkuuhun Jousimiehelle arvokasta säpinää, vaikkakaan ei aina niin innostavassa tunnelmassa kuin toivoisit. Oppositiot nimittäin herättävät sisäisen tekemisen tarpeen ja elämisen halun sellaisilla alueilla, joilla meno on käynyt liian puuduttavaksi. Parhaiten tätä toimintavajetta pystynee paikkaamaan lomatunnelmissa sikäli kun et ole rakentanut aikataulua liian kireäksi etukäteen. Parhaat jutut eivät koskaan synny suunnittelemalla ainakaan Jousimiehelle. Ne vain ilmestyvät elämääsi ja vaativat sinulta sen ensimmäisen askeleen ottamista. Tässä kuussa näitä herätteitä on luvassa niin romantiikan kuin muunkin seikkailun muodossa, joten siivet selkään ja menoksi.

Kauris

Heinäkuussa on viisasta siirtyä mahdollisimman selkeästi lomatunnelmiin vauhdikkaan kesäkuun jälkeen, sillä vauhti hiljenee huomattavasti ja monet projektit pysähtyvät hetkeksi kuin seinään. Siitä ei nyt kuitenkaan kannata huolestua, sillä kysymys on vain tämän kuukauden yleisenergiasta, joka laittaa kapuloita sopivassa määrin kaikkiin rattaisiin. Tärkeintä on, että pidät kirkkaana mielessäsi omat tavoitteesi ja päämääräsi. Tee vain se mikä sopivasti on tehtävissä ja käytä kaikki muu liikenevä aika auringosta ja kesän muista ihmeistä nauttimiseen. Hyvän ja rentouttavan loman merkitys on suurin juuri Kauriille, koska sinulla on luontaisesti taipumusta ottaa itsestäsi kaikki irti silloin kun on tekemisen aika. Nyt on loma-aika.

Härkä

Mars vaikuttaa etenkin heinäkuun alkupuolella sinun merkissäsi ja tekee sieltä neliötä Jupiterin, Neptunuksen ja Chironin stelliumille. Sinun tulee olla todella huolellinen ja tarkka siinä, että tekemisesi on heinäkuun aikana pakotonta ja rentoa. Heinäkuu on sinulle ehdottomasti paras mahdollinen lomakuukausi, sillä se antaa mahdollisuuden leijua jossain olemisen ja olemattomuuden välimaastossa. Jos kuitenkin olet ihan normaalisti työelämässä, niin koeta löytää itsellesi tavallista enemmän vapaa-aikaa, sillä stressioireet heilahtavat helposti punaiselle tällaisena aikana, jolloin asiat eivät pysy millään ilveellä totutuilla raiteilla. Leijuvaa olotilaa ei ole viisasta hakea alkoholista tai muista vastaavista aineista, sillä niiden vaikutus on helposti liian tehokasta.

Kaksoset

Venus vaikuttaa merkissäsi koko heinäkuun ja Mars saapuu merkkiisi hiukan ennen puolta kuuta. Heinäkuu on sinulle loistokkainta aikaa, teitpä sitten mitä hyvänsä. Venuksen ansiosta lomasuunnitelmilla on taipumus toteutua kirkkaasti yli odotusten, mutta silti on viisainta lähteä reissuun avoimin mielin ja mahdollisimman väljällä aikataululla. Etenkin kuun alkupuolella vaikuttava yleinen sekavuus sotkee aikatauluja ja kaikkea mahdollista ohjelmatoimintaa, joka väistämättä vaikuttaa jollain tavalla sinunkin elämääsi. Heinäkuun loppupuolella tarvitset tavallista enemmän tilaa itsellesi ja hermostut, ellet pääse tekemään omia juttujasi täysin omalla aikataulullasi. Perusenergialtaan kuitenkin huippukuukausi sinulle.

Oinas

Juno tekee merkistäsi neliötä Plutolle heinäkuun aikana ja siksi rakkauselämässä on liikkeellä valtava määrä tunnetason energiaa. Sinulla ei ole varaa väheksyä omaa tunnemaailmaasi, sillä solusi pelaavat nyt omaa peliään ja laittavat sinut kohtaamaan todellisen rakkauden haasteen. Kiintymyksen tunteet ovat paljon tavallista vahvempia ja sinun tulee pystyä tekemään yksi tai useampia lopullisia päätöksiä heinäkuun aikana. Välimaastossa sooloilu kostautuu ankarammin kuin ikinä osaisit kuvitella, joten ole koko ajan tietoinen siitä, mikä sinulle on elämässäsi tärkeintä. Hetkellinen intohimo sammuttaa rakkauden valon, ellet uskalla olla itsellesi ja toiselle täysin rehellinen. Sinun on tehtävä koko ajan lopullisia ja ehdottomia päätöksiä.

Astro.fi