Horoskoopit

Horoskooppi: Vesimies 20.1.-19.2.

Teksti:
Anna.fi

Vesimiehet ovat eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi, vaikka vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään. Into tutkia ja keksiä uutta ovat vesimiehen hallitsevimmat piirteet. Selkeänäköisyys, omaleimaisuus, ennakkoluulottomuus ja arvaamattomuus ovat tyypillisiä vesimiehen ominaisuuksia.

Vesimies
Luonne Boheemi, avara ja herkkä
Elementti Ilma
Hallitseva planeetta Uranus
Onnenpäivä Lauantai
Onnennumerot 4, 6, 8, 13, 17, 22, 26
Väri Violetti, indigonsininen ja ruskea
Onnenkivet Safiiri, ametisti ja opaali
Hallitsee kehossa Nilkkoja, luustoa
Mielenlaatu Aktiivinen, vakaa
Temperamentti Toiveikas, vilkas ja eloisa
Hyvät puolet Ystävällisyys, kekseliäisyys, rehellisyys, uskollisuus, itsenäisyys ja älykkyys
Huonot puolet Arvaamattomuus, uppiniskaisuus, jääräpäisyys ja tunteettomuus
Metalli Platina, alumiini ja uraani
Eläimet Kurki, joutsen, kotka
Kukat ja kasvit Orkidea, orvokki, esikko, keltanarsissi
Puut Hedelmäpuut
Yrtit ja mausteet Islanninjäkälä, keto-orvokki, kultapiisku, leskenlehti, kamomillasaunio, misteli
Aromaterapia Anis, maruna, laventeli, rautayrtti, parsa, patsuli, mänty
Terveys Vesimies hallitsee nilkkoja, joten nyrjähdykset, venähdykset ja puutumiset ovat merkille yleisiä. Vesimiehellä on myös taipumus alkoholismiin.
Elokuvasuositus vesimiehelle Sielulleen värikästä ilottelua kaipaavan vesimiehen luonnollinen valinta on Om Shanti Om, joka on Hairin täydellinen nykypäivän korvaaja.
Ruoka-aine Mantelit, pavut, hassel-, pekaani-, ja pistaasipähkinät ja salaattisikurit.
Kuuluisia vesimiehiä Paris Hilton, Shakira, Jennifer Aniston, Bob Marley, Clark Gable, Robbie Williams, James Dean, Alvar Aalto, J.L. Runeberg, Charles Darwin, Wolfgang Amadeus Mozart, Michael Jordan, Charles Dickens, Thomas Edison, Abraham Lincoln, Franklin D Roosevelt, Clark Gable, Galileo, Oprah Winfrey, Thomas Edison, Karl Marx, John Travolta
Symbolinen merkitys Vesimies symboloi yhteiskuntaa sekä veljeyttä ja edustaa ystäviä ja sukulaisia.
Avainsanat Sosiaalisuus, kaukonäköisyys, individualistisuus, kapinallisuus, älyllisyys, lojaalisuus, riippumattomuus, tasavertaisuus

Luonne

Vanhetessaan naispuolinen vesimies oppii olemaan välittämättä mielialansa vaihteluista ja se antaa hänelle lisää itseluottamusta ja sisäistä rauhaa. Vesimiesnainen on hyvin sopeutunut maailmaan ja ihmisiin, ja hän nauttii seurustelusta pienissä ja suurissa yhteisöissä. Usein hän myös tukee ryhmiä, jotka pyrkivät parantamaan muiden elämää. Vesimiesnaisen täytyy seurata omatuntonsa ääntä, ja hän on onnellinen vasta ymmärrettyään, miten voi noudattaa omia periaatteitaan. Hän haluaa löytää kumppanin, joka pystyy hyväksymään hänen itsenäisyytensä ja ymmärtämään hänen laidasta laitaan heilahtelevaa mielialaansa.

Vesimies on epäitsekäs, herkkä ja antelias henkilö, joka on hyvin itsenäinen ja monesti myös hieman kapinallinen. Heitä hallitsevat alitajunnassa piilevät voimat, jotka yleensä pistävät heidät toimimaan hyvinkin ristiriitaisesti ja se saa heidät näyttämään omalaatuisilta ja erikoisilta.

Vesimiehen luonne on pohjimmiltaan arvaamaton. Hänen tunteensa muuttuvat usein ilman ennakkovaroitusta, ja tämä voi aiheuttaa hämmennystä. Toisinaan hän kaipaa muiden ihmisten seuraa, mutta sitten yhtäkkiä hän vetäytyy yksinäisyyteen etsimään mielenrauhaa.

Vesimiehillä on vahvasti vaikutteille altis, mutta riippumaton luonne. Vesimies on ystävällinen ja humaani sekä omaperäinen ja kekseliäs. Vesimiehen avainsanana voisikin olla ’ystävät’, joita hänellä on paljon sosiaalisen ja juhlista pitävän luonteensa ansiosta. Kuitenkin syvien tunteiden ilmaiseminen on vesimiehelle hyvin haastavaa.

Vesimies haluaa ja kykenee sovittelemaan asioita, vaikka hänen oma näkemyksensä olisikin varsin varma. Vesimies on kerännyt lukemalla runsaan tietovaraston, josta riittää ammennettavaa. Tarpeen tullen vesimies kuitenkin pitää järkähtämättä kiinni periaatteistaan. Hän toimii aina vakaumuksensa mukaan antamatta kenenkään ohjailla ratkaisujaan.

Vesimiehen käsityksen mukaan kaiken maailmassa voi muuttaa, parantaa tai käytännöllistää. Hänen kokeilunhalunsa tuntuu pakottavan hänet jatkuvaan kehitystyöhön. Vesimiehet tuntevat pohjatonta uteliaisuutta tieteellisiin asioihin. He ovat usein niin ajatuksiinsa ja ideoihinsa syventyneitä, että monet todellisen elämän ongelmat jäävät heiltä huomaamatta.

Omia ideoitaan vesimiehet toteuttavat harvinaisen sitkeästi. Lopputulos onkin heille kaikkein tärkein asia. Tästä syystä vesimiehiä pidetään usein hieman hajamielisina – he kun tuppaavat unohtamaan kaiken muun töitä tehdessään.

Vesimies on myös hyvin itsenäinen, eikä hän anna tavanomaisten käsitysten rajoittaa tekemisiään. Idealistisena ja innovatiivisena hän tuo asioihin tuoreita näkökulmia. Vesimies on kiinnostunut humanitaarisista kysymyksistä, ja hän kokeilee kaikenlaista löytääkseen oman identiteettinsä.

Vesimiehet inhoavat hemmottelua ja kuulustelumaista uteliaisuutta. He ovat tietoisia omasta älykkyydestään ja viihtyvät paremmin miesten kuin naisten seurassa. Virkavallan tai muiden auktoriteettien tahtoon alistuminen on vesimiehille vaikeaa, sillä hän haluaa olla itse johtamassa ja hallitsemassa.

Raha

Vesimiehen mielestä raha on kattilaan tai polkupyörään verrattava käyttötavara, jonka säästämisessä ei ole mitään mieltä. Jos vesimies ei ole vaarassa kuolla nälkään ja hänellä on katto päänsä päällä, hän ei kiinnitä rahaan paljonkaan huomiota. Jos tilillä on riittävästi rahaa, hän ostaa kaiken haluamansa. Riittää, että jäljelle jää vielä sen verran, että sillä elää seuraavaan palkkapäivään asti. Vesimies ei tavallisesti koskaan elä yli varojensa.

Ammatit

Koska vesimiehet ovat älykkäitä, he soveltuvat käsittelemään suuriakin tietomääriä. Heistä voi tulla professoreja ja tutkijoita tai keksijöitä ja tuotekehittäjiä.

Vesimiehestä voi tulla myös oivallinen kirjailija sillä he tuovat aina julki uusia ja mullistavia aatteita ja asioita jotka voivat horjuttaa vanhoja käsityksiä ja yhteiskuntarakenteita.

Ihmisten käyttäytyminen kiinnostaa vesimiestä aina ja hänestä saattaakin tulla psykologi tai psykoanalyytikko. Filosofia ja erilaiset uskontoihin liittyvät asiat kiinnostavat heitä suuresti.

Tavat

Ulospäin vesimiehet ovat tyynen rauhallisia, mutta sisällä tuulee – ja lujaa. Vesimiehillä on aina meneillään jokin projekti, johon he uhraavat omaa ja lähimmäistensä aikaa. Vesimiehet elävät aina vähän omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan.

Vesimies on tulevaisuuteen suuntaava, kapinallinen ja uusia uria aukova. Hän uudistaa ja on mukana erilaisissa järjestöissä. Hän on aina mukana, kun jotain uutta on kehitteillä. Vesimiesihmiset ovat usein aikaansa edellä. Siksi toiset eivät eitä aina ymmärräkään. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään, eikä kukaan saa estää häntä. Vesimies ei koskaan pyri tekemään asioita normaalisti, vaan hän on mielellään oman uransa uurtaja.

Terveys

Vesimiehelle lankeaa kyseenalainen kunnia altistua vaikeasti määriteltäviin hermostoperäisiin sairauksiin. Jatkuva liikekannalla olo ja pakonomainen tarve uudistaa itseään ovat usein syynä vesimiehen stressioireisiin.

Vesimiehen terveydelliset ongelmat ovat tavallisesti yhteydessä heikkoon verenkieroon: vesimiehen varpaat ovat viileät, vaikka ulkona olisi helle. Talvisin hän tutisee lakkaamatta.

Koska aineelliset seikat eivät herätä vesimiehessä suuria tunteita, ei hän paneudu ruokailuunsakaan kovin syvällisesti. Pelkkä hengenravinto saattaa pitää hänet pitkäänkin pystyssä. Lounaaksi saattaa riittää pala tummaa leipää, toisinaan hän ei muista syödä lainkaan.

Ruoka

Koska vesimies on uudistusmielinen, hän syö usein tavallisuudesta poiketen. Melko usein hän on kasvis- tai kala-kasvis–syöjä. Vesimiehen tulisi syödä paljon vihanneksia, erityisesti juureksia, hedelmiä, marjoja ja sieniä, mutta vain vähän viljatuotteita. Kalaa, pähkinöitä ja happamia maitotuotteita vesimies voi syödä huoletta, ellei ihosairauksia tai allergiaa ilmene.

Erinomainen juures vesimiehelle on porkkana. Se neutralisoi elimistöä ja parantaa allergiataipumusta. Ajoittainen porkkanamehun käyttö on suositeltavaa.

Vesimiehelle on taipumusta syödä ja nukkua epäsäännöllisesti. Tämä rasittaa luonnollisesti niin mieltä kuin kehoakin. Vesimiehen olisikin tärkeää saada elintapansa tässä suhteessa korjatuksi.

Vesimies voi olla todella hyvän ruoan ystävä sanan klassisessa merkityksessä. Täten hän voi olla varsinainen punkero jo keski-iässä. Varsinkin miesvesimiehillä on taipumusta lihomiseen. Vesimiehen kannattaa siis olla tarkkana, sillä esteetikkona hän inhoaa itseään, jos linjat pääsevät levähtämään. Solakkana pysyminen on vesimiehelle terapiaa parhaasta päästä.

Vesimiehelle sopivat yrtit, kasvit ja marjat

  • Islanninjäkälän säännöllinen käyttö on vesimiehelle suositeltavaa, sillä se parantaa ja ehkäisee kaikkia hengityselimiin liittyviä tulehdussairauksia.
  • Keto-orvokkia voidaan käyttää sekä teenä että uutteena, joita saa luontaistuotekaupoista. Keto-orvokki on hyvä kasvi hoitamaan ihottumia ja allergioita.
  • Kultapiiskua voi nauttia sekä teenä että uutteena. Se poistaa kehosta ja etenkin jaloista, ylimääräistä nestettä.
  • Leskenlehden lehtiä on käytetty vuosisatojen ajan keuhkosairauksien hoitoon. Lehdistä tehty tee parantaa ja ehkäisee hengityselintulehduksia.
  • Kamomillasaunio ja misteli auttaa vesimiestä rentoutumaan. Ne syventävät unta. Lisäksi misteli alentaa verenpainetta.
  • Muita hyviä kasveja vesimiehelle ovat orapihlaja, kanerva, nokkonen ja humala.

Uranus vesimiehessä

Vesimiestä hallitseva planeetta Uranus edustaa ihmisen yhteyttä korkeampaan tietoisuuteensa ja kosmisiin rytmeihin. Vesimiehet elävät aina vähän omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin, niin mikään ei saa estää häntä. Tästä syystä vesimies ei halua jäädä kenellekään kiitollisuuden velkaan, vaan hoitaa mahdollisimman tarkasti itse omat asiansa ja laskunsa.

Harrastukset

Vesimies pitää liikkumisesta ja urheilusta. Oman suorituskyvyn testaaminen ja fyysisten rajojen etsiminen aktivoi Vesimiestä.

Ulkomuoto

Liikunnallisten harrastustensa ansiosta Vesimiehet ovat hoikkia. Koska Vesimies myös harrastaa täysillä, loukkaantumiset eivät ole hänelle vieras käsite. Vesimiehen silmät ovat  pyöreät ja suorakatseiset. Varsin usein Vesimiehen nenänvarressa on kohouma.

Tyypillisellä naispuolisella vesimiehellä on vahva luusto ja sopusuhtaiset kasvot. Hänellä on kirkkaat, eloisat silmät, kaunis iho ja avoin luonteenlaatu. Kiihtyessään hän heiluttaa kovasti käsivarsiaan, ja silloin hänen koko vartalonsa aivan kuin sähköistyy.

Tyyli

Koska omaehtoisuus ja yksilöllisyys kuvaavat vesimiestä, hänen pukeutumisensa taustalla on usein jokin ideologia, kuten luonnonmukaisuus, vegaanius tai kierrätys. Vesimiehellä voi olla itsevärjätyistä langoista kudottu villapaita, kapinallinen nahkarotsi tai hänen tyylinsä voi olla niin paljon edellä aikaansa, että sitä pidetään hieman omituisena. Vesimies käyttää usein nilkkakorua.

Vesimiesnainen tarvitsee paljon aikaa pukeutumiseensa, mutta riisuutuu sitäkin nopeammin.

Seuraelämä

Vesimiehet osaavat olla mainioita seuramiehiä, vaikka ovatkin luonnostaan itsenäisiä. He kunnioittavat muiden ihmisten persoonallisuutta ja nauttivat suunnattomasti oman älykkyystasonsa seurasta. Vesimiehet liittyvät usein yhdistyksiin ja seuroihin, joissa tuntevat viihtyvänsä ja joiden aihepiiri heitä kiinnostaa.

Vesimiehen elämässä on monia tärkeitä ihmisiä – sukulaisia ja ystäviä – ja hän viettää mielellään aikaa heidän kanssaan, kunhan keskustelut vain ovat Vesimiehestä kiinnostavia. Turhaa lörpöttelyä, aikaa tuhlaavia kokouksia ja “on ilmoja pidellyt”-tyyppisiä keskusteluja Vesimies inhoaa sydämensä pohjasta.

Vesimiehet ovat älykkäitä ja auttavat mielellään toisia. He ovat ihanteellisia työtovereita ja hienotunteisia, herkkiä ystäviä.

Rakkaus

Vesimiehet saattavat rakentaa itselleen hyvinkin rajoittavat olosuhteet parisuhteessa, joten kovin pitkää ikää tällaisille omistusliitoille ei voi ennustaa. Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan.

Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta. Vesimiestä ei ole helppo miellyttää, sillä hän ei ajattele eikä toimi suoraviivaisesti – eli ei koskaan niin kuin voisi odottaa. Vesimiehen kanssa tulee olla rehellinen itselleen, sillä muuten ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä hänen kanssaan samassa vauhdissa. Vesimiehelle täytyy uskaltaa sanoa mistä pitää ja mistä ei.

Läheisyys sekä kiehtoo että pelottaa Vesimiestä. Hän kaipaa kiihkeästi läheistä suhdetta, mutta toisaalta hän pelkää kovasti sitoutumista ja haluaa viettää aikaa myös yksin. Tästä voi aiheutua todellista turhautumista. Vain kokemuksen kautta Vesimies oppii sovittamaan yhteen läheisen suhteen ja itsenäisyyden tarpeen.

Vesimiehessä on sähköistä vetovoimaa. Itse hän kiinnostuu ihmisistä, jotka erottuvat väkijoukosta. Hän etsii henkistä yhteenkuuluvuutta ja nauttii älyllisestä flirttailusta. Ihastunut Vesimies saattaa kätkeä tunteensa käyttäytymällä torjuvasti ja esittämällä vaikeasti valloitettavaa. Juuri kun toinen on luovuttamaisillaan, Vesimies voi yhtäkkiä lyödä korttinsa pöytään.
Vesimies on joskus hyvin pidättyväinen partneri ja hänen on vaikea ilmaista tunteensa. Pinnan alla piilee viileää intohimoa, jota monet pitävät kiehtovana. Vesimiehestä on kiihottavaa jakaa ajatuksensa kumppaninsa kanssa, ja hänen aistillisuutensa on erittäin kekseliästä. Jos suhde kuitenkin syvenee liian kiihkeäksi, Vesimies saattaa muuttua jälleen pidättyväiseksi.

Vesimiehellä ei ole mitään kiirettä sitoutua pysyvästi. Mikäli hän saa suhteessa tarpeeksi yksityisyyttä, hän on huomaavainen, virkistävä ja hauska kumppani. Ajan mittaan ja oikean kumppanin avulla Vesimies pystyy avautumaan ja solmimaan syvän suhteen.

Vesimies etsii kumppania, josta hän saisi sekä ystävän, että rakastajan. Nimenomaan tässä järjestyksessä. Vesimies ihailee vahvoja, itsenäisiä ihmisiä, jotka eivät alistu kenenkään komenneltaviksi.

Vesimies asuu mielellään yksin. Hän vastustaa avioliittoa viimeiseen asti. Hän pelkää, että puoliso vie häneltä ensin vapauden ja tappaa sitten hänen ainutlaatuisuutensakin. Sitä paitsi avioliiton kaltainen muodollinen yhteiskunnallinen perinne sotii voimakkaasti hänen persoonallisia ratkaisuja suosivaa ideologiaansa vastaan.

Vaikka vesimies ei pääse koskaan huoletonta huulenheittoaan ja viatonta flirttailua kohtaan tuntemastaan viehtymyksestä, vakiinnuttuaan hän on uskollinen kumppani. Hän ei myöskään harrasta mustasukkaisia temppuja, vaan luottaa siihen, että kauluksesta löytyneille huulipunatahroille ja puhelinmuistioon raapustetuille salaperäisille numeroille on olemassa täysin viaton selitys.

Vesimies pystyy ironisoimaan tunteita ja voi paeta niitä avoimesti älyllisiin harrastuksiin tai sosiaaliseen toimintaan. Niinpä hän luo ystävyyssuhteita helpommin kuin pysyviä tunnesiteitä. Hän on outo sekoitus etäistä, ironista ja älyllistä ihmistä sekä porukoissa viihtyvää sosiaalista ihmistä, joka hallitsee suuret yleistykset ja linjanvedot elämässään, mutta joka parisuhteessa voi olla melko tottumaton tai korkeiden kynnyksien taakse vetäytyvä nainen tai mies. Tunteiden paljastaminen on Vesimiehelle heikkouden merkki tai hänen sitten tunnetasonsa ei yksinkertaisesti ole kovin syvä ihmissuhteissa. Sen sijaan avoin kumppanuusliitto sopii hänelle hyvin ja voit olla poikkeuksellisen omistautunut ja uskollinen onnistuneessa liitossa.

Sitoutuminen ei ole ilman merkeille helppoa, eikä myöskään Vesimiehelle. Vesimies on joskus melkeinpä sairaalloisen tarkka omasta riippumattomuudestaan ja vapaudestaan. Kapina sitomista vastaan voikin kääntyä Vesimiehen itsensäkään huomaamatta kapinaksi itseä vastaan, kapinoinniksi kapinoinnin vuoksi. Vesimiehen kumppanin onkin ymmärrettävä antaa Vesimiehelle paljon vapautta ja myös hyväksyttävä se tosiseikka, että usein Vesimiehelle saatat olla pitkänkin seurustelun jälkeen vieläkin tasaveroinen muiden kumppaniehdokkaiden kanssa.

Seksi

Seksuaalisesti Vesimies on täynnä yllätyksiä ja salaperäistä vetovoimaa, joka juontaa juurensa hänen alitajuiseen riippumattomuuden tarpeeseensa. Vesimies vaikuttaa jollain tavalla saavuttamattomalta ja mikäpä voisi olla tehokkaampi magneetti rakkauden maneesilla! Vesimies ei kuitenkaan ole mikään suvereeni erotiikan mestari, sillä häntä kalvaa myös tällä sektorilla tietoisuus omasta erilaisuudestaan, joka valitettavan usein esittäytyy epävarmuutena ja varautuneisuutena seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Rakastunut ja kumppaniinsa luottava Vesimies hallitsee erotiikan vivahteet ja osaa varmasti ennakoida rakastettunsa salaisimmatkin toiveet. Kun Vesimies rakastuu kaikki mahdolliset raja-aidat kaatuvat ja hän on valmis tekemään suuriakin muutoksia elämäänsä. Silloin kuitenkin toisenkin täytyy olla valmis heittäytymään leikkiin sata lasissa. Vesimies ei ymmärrä empimistä, vaan kokee sen vakavana epäluottamuslauseena itseään kohtaan. Se taas merkitsee lorun loppua sillä kertaa.

Erityisen kiihkeänä rakastajana Vesimiestä tuskin voidaan pitää, mutta kokeilunhalua löytyy sitten sitäkin enemmän. Toden totta, Vesimies ei kieltäydy hulluiltakaan tuntuvista ideoista, mikäli ne eivät ole vaaraksi henkiselle tai ruumiilliselle hyvinvoinnille. Vesimiehen omat toiveet saattavat olla hyvinkin omalaatuisia, sille hänen ideointiaan ei sido maanpäälliset lait ja tekniikan rajoittuneisuus.

Vesimiesnaisen kanssa haasteena

Vesimiesnainen ei jätä ketään kylmäksi. Hän on yllättävä ja ristiriitainen; välillä hillityn eteerinen ja kuninkaallisen välinpitämätön, toisinaan taas hurmaavan huumorintajuinen. Vaikka häntä syytetään salaperäisyydestä ja jopa umpimielisyydestä, hän saattaa yllättää kuulijansa puhkeamalla kertomaan avomielisesti henkilökohtaisista elämää koskevista visioistaan. Vaikka vesimiesnaisen ulkomuoto olisi ikävän vakavamielinen, hänen kaksoiselämänsä on taatusti tutustumisen arvoinen.

Raha ei kiinnosta Uranuksen hallitsemaa naista, eikä hänen sydäntään osteta setelipinkalla. Mies, joka lopulta saa hänet omakseen, on taatusti älykäs, itsenäinen ja arvaamaton. Hänellä on varmasti myös jokin vesimie-naisen huumorintajuun vetoava omituinen harrastus.

Kosijan haasteena on estää asioista tulemista tylsäksi tai rutiininomaiseksi, jotka voivat tuhota suhteen Vesimiesnaiseen. Hän ei ole helppo pyydystettävä: juuri kun luulit saaneesi hänet käsivarsillesi, huomaatkin hänen jo lentäneen pois. Vesimiesnainen tarvitsee oman tilansa, ja kun niin moni muukin yrittää voittaa hänen sydämensä omakseen (joita hän kutsuu ystävikseen) miehen täytyy teroittaa hermonsa.

Kuinka käsitellä Vesimiesnaista?

Mies rakastuu yleensä Vesimiesnaiseen siksi, ettei hän ole takertuvaa sorttia. Päinvastoin hän on hyvin itsenäinen: hänellä on laaja ystäväpiiri ja hän on älykäs, kuten kumppaninsakin. Lisäksi hän seisoo taloudellisesti omilla jaloillaan. Moni Vesimiesnainen on johtaja omalla alallaan, hänen analyyttinen kykynsä on korkea. Jos mies haluaa tutustua Vesimiesnaiseen paremmin, hänen kannattaa käyttää ennemmin logiikkaa kuin tunteita Vesimiesnaiseen.

Vesimiesnaisen kanssa treffeillä

Hänen parhaat värinsä ovat fuksia, koboltin sininen ja hiilenharmaa. Vesimiesnaisella on taipumus pukeutua viratviibaisesti, futuristisesti ja hieman shokeeraavasti. Hänen korumakunsa on uniikki ja yksilöllinen joten hänelle kannattaa ostaa esimerkiksi kristallia. Vesimiesnainen on aina hieman erilainen kuin muut, joten hänelle ei kannata ostaa mitään tavallista tai jollakin hetkellä trendikästä.

Toinen hyvä valinta voisi olla piippari, jossa on äänipostiasetus. Se olisi miehelle itselleenkin hyvä, koska silloin mies voi jättää Vesimiesnaiselle piippariin rakkausviestejä. Jos viet Vesimiesnaisen ulos syömään, on parempi kysyä häneltä etukäteen millaisesta ruoasta hän pitää, sillä monet Vesimiehet ovat kasvissyöjiä. Vesimiesnainen ei kaipaa viidentähden luksusravintolaa; hänelle riittää eläväinen bistro, joka tarjoaa hyvää ruokaa ja piakan, jossa hän saattaa törmätä ystäviinsä.

Vesimies ei ole koskaan estoinen sängyssä ja hän tuokin hauskuutta ja leikkisyyttä rakasteluun. Hän voi ehdottaa, että katsotte ensin aikuisviihde-elokuvan, sillä hän on hyvin visuaalinen ihminen. Jos tunnette toisenne jo hyvin, Vesimiesnainen saattaa ehdottaa myös, että teette oman videon – hänen ehdoillaan tietenkin. Koska hän rakastaa huomionkeskipisteenä oloa, kerro hänelle, että haluat rakastella puolijulkisella paikalla. Voit ehdotta hänelle myös pikasessiota – Vesimiesnainen innostuu takuulla ajatuksesta!

Vesimies ystävänä

Kun Vesimiehen on saanut ystäväkseen, sellaisena hän tulee pysymään läpi elämän ylä- ja alamäkien. Vesimiehet elävät elämäänsä täydellä antaumuksella. Vesimiehet ovat seurallisia, joten heillä on aina ystäviä. Talkoohenkiseltä Vesimieheltä onnistuu yhteistyö ja muutkin yhteiset riennot.

Vesimiehet paneutuvat omiin ja ystäviensä ongelmiin tehokkaasti ja pyrkivät keksimään kaikkia miellyttäviä ratkaisuja ongelmatilanteissa. Vesimiehen itsenäinen luonne ei tee hänestä parasta mahdollista puolisoehdokasta ja vain harvoin Vesimies marssiikin avioliiton satamaan. Vesimiehet ovat miellyttäviä ja ymmärtäväisiä seurustelukumppaneita ja ystäviä mutta he haluavat loppupelissä aina säilyttää itsenäisyytensä ja päätösvaltansa.

Vesimiehenä sinä olet synnynnäinen ystävä, ja se on sinulle helppoa. Vesimies ojentaa kätensä ystävyydelle ja on yleensä puolueeton. Mutta jotkin asiat motivoivat sinua sitoutumaan ystävyyssuhteeseen, joka menee tavanomaista hauskanpitoa syvemmälle. Yksi päämotiiveistasi ystävystyä muiden kanssa on se, että tunnet voivasi auttaa heitä. Olet erinomainen neuvonantaja ja haluat tuntea, että annat oman panoksesi ihmisten elämänlaatuun tarjoamalla arvokkaita näkemyksiä siitä, miten heidän tulisi kehittää itseään.

Vesimies puolisona ja vanhempana

Voitettuaan pelkonsa ja mentyään naimisiin Vesimies on uskollinen ja määrätietoinen puoliso. Hän tarvitsee riittävästi vapautta ja varauksetonta rakkautta ja tukea. Jos Vesimiehen kumppani on vaatelias ja riippuvainen, tiedossa on väistämättä ongelmia. Herkkä Vesimies tuntee olonsa turvalliseksi vain todellisen ystävän seurassa.

Vesimies tuo avioliittoon lukuisia harrastuksia ja paljon uusia ihmisiä. Hän ei koskaan laiminlyö laajaa tuttavapiiriään avioliiton vuoksi, sillä hänen on vaikea viettää aikaa vain yhden ihmisen seurassa.

Vesimiesvaimo odottaa miehensä osallistuvan aktiivisesti kotitöihin ja perheen kasvattamiseen. Hän ei ole materialistinen. Miespuolista Vesimiestä voi ahdistaa herttainen kotielämä. Hän on idealistinen ja valmis tekemään omat velvollisuutensa, mutta silti hän haluaa vaimon, joka ottaa päävastuun lasten kasvatuksesta.

Uranus-ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita tulevaisuudesta ja senpä takia saattaakin olla ällistyttävää huomata, etteivät he ole hullun lailla innostuneet lisääntymään ja täyttämään maata. Voisi kuvitella, että uusien sukupolvien synnyttäminen ja heidän kasvattamisensa olisi konkreettinen tapa vaikuttaa tulevaisuuteen. Mutta käytännön toimet eivät ole aivan vesimiehen alaa…

Kun yksinäinen vesimies sitten lopulta pariutuu ja pyöräyttää itselleen pesueen, hän saattaa aluksi olla hieman hämillään tilanteesta. Tähänkö loppui alituinen juhlissa juokseminen ja kokouksissa ravaaminen? Pitääkö hänen maailman miljoonien mielenkiintoisten asioiden sijasta keskittyä vain ja ainoastaan perillisten hyvinvointiin? Kun vesimies pääsee pahimman kulttuurishokkinsa yli, hän huomaa, että itse asiassa vilkkaat leikki-ikäiset tuovat rutkasti jännitystä elämään, eikä yksikään päivä ole samanlainen, vaikka vesimies sitä ehkä jo toivoisikin.

Vesimies seuraa herkeämättömällä kiinnostuksella lastensa kehitystä, eikä hän kyllästy kuuntelemaan heidän hengästyneitä selontekojaan päivän tapahtumista. Hän ei ehkä halaile ja suukottele nuhaneniään ylenpalttisesti, mutta laiminlyödyiksi lapset tuskin tuntevat itseään. Sitä paitsi vesimiestä parempaa kamua saa hakea. Hän on nimittäin tosi nasta tyyppi ja johdattaa omat ja naapurin vekarat seikkailuihin, joita he eivät itse edes keksisi.

Koska vesimies itse inhoaa turhanpäiväisiä rajoituksia, ei hän niitä lapsilleenkaan mielellään aseta. Vesimiehen lapsilla on oikeus kutsua päivällisvieraita ja pitää pyjamabileitä ja railakkaatkin leikit ovat sallittuja, jos vesimiehelle pyhitetty soppi vain jätetään rauhaan. Mutta kun vesimies vetäytyy omiin oloihinsa mietiskelemään, puolison on parasta huolehtia, ettei jälkikasvu pääse häiritsemään häntä. Rauhoittumistuokionsa menettänyt vesimies voi heittäytyä todella hankalaksi!

Uranuksen hallitsema kasvattaja kannustaa jälkeläisiään itsenäiseen ajatteluun, eikä murrosiän kapinallisuus häiritse häntä lainkaan. Päinvastoin, hän saattaa huolestua, jos lapsessa ei olevan minkäänlaista särmää. Vesimiehen mielestä lasten itsenäistyminen on upeaa. Hän antaa heille vapauden lähteä heti kun lapsuudenkoti alkaa tuntua ahtaalta. Kun lapsista viimeinenkin on lopulta lentänyt pesästä, vesimies pitää pienimuotoiset juhlat sen kunniaksi. Hän sytyttää sikarin, nostaa jalat pöydälle ja ryhtyy suunnittelemaan tulevaisuuttaan.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Millainen olet horoskooppimerkkisi mukaan? Luonnehoroskooppi paljastaa

X