Horoskooppimerkit

Annan suuri kesähoroskooppi 2017: rakkaus, työ, terveys

Kiinnittäkää turvavyöt, sillä tänä kesänä tähdet lupaavat roppakaupalla energiaa. Horoskooppimerkkien luovuus virtaa ja romanssit leimahtelevat. Välillä voi jopa rytistä, ja syksyn tullen moni asia on muuttunut!
Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Sissi Sundell Kuvat: MVPhotos

Kesä 2017: oinas (20.3.–19.4.)

Kate HudsonLuovana merkkinä etsit tänä kesänä ihmisiä ja mahdollisuuksia, jotka edistävät hyvinvointiasi. Laitat peliin viehätysvoimasi ja lahjasi. Ole avoin ja luottavainen sen suhteen, mitä annettavaa sinulla on. Joskus uskollisuus itseäsi kohtaan voi vähentää joustavuuttasi muita kohtaan. Toimi silti oman parhaasi eteen kotona ja työelämässä. Tavoittele unelmiasi!

Lue lisää

Kesä 2017: härkä (20.4.–20.5.)

Penelope CruzHaluat saada kaiken mahdollisen irti tästä kesästä. Vähitellen lisääntyvä tyytyväisyyden tunne saa sinut ymmärtämään perheen ja ystävien tärkeyden. Huolehdi terveydestäsi. Lyhyetkin matkat ja maisemanvaihdokset piristävät elämääsi. Saat erityistä energiaa ja innoitusta musiikista, taiteesta ja kirjoista, ehkä uuden ystävän ansiosta.

Lue lisää

Kesä 2017: kaksoset (21.5.–20.6.)

Naomi CampbellHerkkyytesi ja tunteikkuutesi saavat luovuutesi virtaamaan. Tänä kesänä pääset loistamaan sekä työ- että yksityiselämässä. Saat osaksesi ihailua näyttämällä toisille, mitä osaat. Sinun on helppo päästää ihmiset lähellesi, mutta ihmissuhteesi kaipaavat pientä skarppausta. Voisitko kuvitella kirjoittavasi kirjan tai runoja? Oikeassa paikassa luovuutesi saattaisi päästä valloilleen, ja kesästä voisi tulla todella erityinen.

Lue lisää

Kesä 2017: rapu (21.6.–22.7.)

Pamela AndersonMoni asia näyttää mahdolliselta, kun ympärilläsi on niin paljon rakkautta ja tukea kuin nyt. Rakenna nykyisten suhteiden varaan. Toisten suojelemisen tarve voi viedä sinut jonkinlaiseen vapaaehtoistyöhön, mitä et olisi ennen pitänyt mahdollisena. Saatat tehdä henkilökohtaisia järjestelyjä, joiden ansiosta elämästäsi tulee entistä mukavampaa ja täydempää. Muista kuitenkin kertoa toisille toiveistasi, sillä he eivät ole ajatustenlukijoita.

Lue lisää

Kesä 2017: leijona (23.7.–22.8.)

MadonnaNautit, kun saat ystävät ja sukulaiset viihtymään. Vaikka rahat olisivat tiukassa, löydät aina keinon järjestää yhteisiä kokoontumisia. Olet kuitenkin saattanut unohtaa, että myös toiset haluaisivat osallistua kustannuksiin. Pienet harharetket taideharrastusten pariin saattavat sinut yhteen ihmisten kanssa, joita et ole pitänyt ominasi. Entä sitten? Ehkä hekin haluavat rentoutua hyvän tyypin kanssa.

Lue lisää

Kesä 2017: neitsyt (23.8.–22.9.)

Victoria SilvstedtLevottomuuden purkauksesi voi häiritä toisia ja saada heidät ihmettelemään ajatuksiasi. Alituinen tarpeesi petrata itseäsi, tilanteita tai toisia voi tuntua nalkutukselta. Jos toiset eivät tee parastaan, voit toki joskus sanoa siitä. Ole kuitenkin tahdikas. Jatkuva oman käytöksen tarkkailu voi olla väsyttävää, mutta ympärilläsi on niin paljon rakkautta, että et voi hävitä, jos kohtelet muita hyvin.

Lue lisää

Kesä 2017: vaaka (23.9.–22.10.)

Catherine Zeta-JonesRakenna tänä kesänä lahjojesi, fyysisen vahvuutesi ja kontaktiesi varaan. Aiempaa valikoivampana katsot tarkkaan, kenen kanssa haluat viettää aikaasi, mikä voi houkutella pysyttelemään tutuissa ja turvallisissa kuvioissa. Mieti kuitenkin, mitä jännittävää saatat tällä asenteella menettää. Yritä päästää irti rutiineista ja antaudu seikkailuun. Anna toivon olla kumppanisi ja optimismin ystäväsi.

Lue lisää

Kesä 2017: skorpioni (23.10.–21.11.)

Anne HathawayTänä kesänä tiedät, mitä haluat. Saat lentävän ja tapahtumarikkaan alun kesälle. Huomiota tulee eri suunnista ja yllättäviltä tahoilta. Uudet kokemukset vahvistavat luottamustasi elämään. Kotoiset ympyrät tuovat kuitenkin tasapainoa maailmaasi, samalla kun ystävät ja perhe pitävät jalkasi maassa. Pysähdy nauttimaan hienoista ja ikimuistoisista hetkistä perheen ja ystävien kanssa.

Lue lisää

Kesä 2017: jousimies (22.11.–20.12.)

Miley CyrusTänä kesänä sinua ympäröi tuen ja rakkauden verkosto, jota olet omalta osaltasi ollut luomassa. Rakkauden suhteen odotuksesi ovat korkealla, kuten yleensä. Tämä voi aiheuttaa joitakin pettymyksiä, mutta onneksi olet luonteeltasi päättäväinen. Pitkän tähtäimen suunnitelmasi saattavat lopulta typistyä muutamaksi onnen hetkeksi. Keskikesästä lähtien näyttää onneksi valoisammalta.

Lue lisää

Kesä 2017: kauris (21.12.–19.1.)

Vanessa ParadisEi ole mikään salaisuus, että olet vaikutusvaltainen ja saat helposti ystäviä. Tänä kesänä nämä piirteet tulevat esiin erityisen voimakkaina. Jos tänä kesänä eräs osoittaa sinulle tunteesi, tee parhaasi ollaksesi odotusten mukainen. Puoleensavetävät ihmiset kiehtovat sinua, mutta onko heidän keskustelunsa taso arvoistasi? Älykkyys on sinulle yleensä paljon tärkeämpää kuin ulkonäkö.

Lue lisää

Kesä 2017: vesimies (20.1.–18.2.)

Paris HiltonKekseliään mielen pitää olla liikkeellä kaiken aikaa, ja tänä kesänä ainakin sinä olet vauhdissa. Monet kysyvät neuvojasi, sillä he pitävät sinua älykkäänä ja luotettavana. Tarpeesi puhua totta ei aina toimi tässä yhtälössä. Haluat tietää asioista aina vain enemmän ja enemmän. Kesän lopussa huomaat, että tarvitset vain uskoa ja halua seurata avoimina olevia mahdollisuuksia.

Lue lisää

Kesä 2017: kalat (19.2.–19.3)

Drew BarrymoreJahtaatko yhä unelmiasi? Nyt kun huomaat, ettei onneen ole oikotietä, paineet putoavat harteiltasi. Tuleva palkinto on kaiken vaivan arvoinen, etkä anna pienten vastoinkäymisten nujertaa päättäväisyyttäsi. Saatko tukea tänä kesänä joltakin erityiseltä ihmiseltä? Hieno kumppanuutenne vahvistuu ja lähtee lentoon heinä–elokuussa.

Lue lisää

Lue myös:

Vuosihoroskooppi 2017 – lue, mitä uusi, upea vuosi tuo horoskooppimerkillesi

Horoskooppimerkkien kauneimmat puolet – mitkä ovat upeimmat piirteesi?

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

X