Horoskooppimerkit

Asentohoroskooppi – Lue, mikä seksiasento sopii sinun horoskooppimerkillesi

Oinas villiintyy koira-asennosta, mutta kalat haluaa katsoa silmiin seksin aikana. Asentohoroskooppi paljastaa, mitkä seksiasennot sopivat eri horoskooppimerkeille ja miten voitte maustaa tuttuja asentoja vielä kiihottavammiksi.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Oinas villiintyy koira-asennosta, mutta kalat haluaa katsoa silmiin seksin aikana. Asentohoroskooppi paljastaa, mitkä seksiasennot sopivat eri horoskooppimerkeille ja miten voitte maustaa tuttuja asentoja vielä kiihottavammiksi.

Koira-asento villitsee oinaan

Oinas on uhkuu räjähtävää intohimoa. Jos et saa piehtaroida lakanoissa tarpeeksi usein, tulet ärtyisäksi ja levottomaksi. Rakastat rajua seksiä, etkä nolostele voihkimista, tukistamista ja näykkimistä. Toivot salaa, että löydät dominoivan seksikumppanin, joka laittaa sinut aisoihin. Miesten rakastama koira-asento on myös oinasnaisen suosikki. Tässä asennossa mies voi työnnellä nopeasti ja syvälle, ja sinä tunnet, että kumppanisi todella ottaa sinut.

Muunnelkaa asentoa näin: Jos olet rajulla tuulella, voit pyytää kumppaniasi läpsimään pakaroitasi ja vetämään sinua hiuksista. Kun haluat hellyyttä, pyydä miestä suutelemaan selkääsi ja hyväilemään rintojasi käsillään.

Lue myös: 10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla

Lue myös: Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Härkä nautiskelee lähetyssaarnaajassa

Sensuelli härkä rakastaa hierontaa ja hidasta nautiskelua. Sinulle on tärkeää, että rakasteluympäristö on aistikas ja rauhallinen. Sulkekaa kännykät ja tietokoneet, himmentäkää valot ja sytyttäkää kynttilät. Tarvitset pitkää esileikkiä ja haluat mahdollisimman paljon ihokontaktia. Klassinen lähetyssaarnaaja on sinulle oivallinen asento, sillä siinä tunnet kumppanisi kehon päästä varpaisiin. Asentoa on myös helppo soveltaa tunnelman mukaan.

Muunnelkaa asentoa näin: Nosta jalkasi miehen olkapäille ja kohota lantiotasi, jotta hän pystyy työntymään todella syvälle. Saatte molemmat lisäkiihotusta, kun hyväilet itse rintojasi ja klitoristasi ja katsot miestä syvälle silmiin.

Lue myös: Tantra saa laimentuneen suhteen kukoistamaan – lue tantraohjaajan vinkit

Lue myös: Raju oinas, romanttinen vaaka – suuteluhoroskooppi paljastaa, miten mies suutelee

Akrobatia kiihottaa kaksosta

Kaksonen on utelias ja leikkisä horoskooppimerkki. Olet estoton, ja mielikuvitukselliset asennot kiihottavat sinua erityisen paljon. Sinua ei haittaa, vaikka asento olisi haastava – kunhan et pääse kyllästymään. Kokeilkaa koira-asennosta kehitettyä kottikärryasentoa, jossa makaat vatsallasi sängyn reunalla, jalat lattialla. Mies työntyy sisääsi takaapäin, tarttuu jalkoihisi ja nostaa ne ylös lantionsa tasolle, kuin pitelisi kottikärryjen kahvoja.

Muunnelkaa asentoa näin: Mies voi säädellä tiukkuuttasi levittämällä jalkojasi ja puristamalla niitä välillä yhteen. Jos kumppanisi käsivoimat hiipuvat, laske jalkasi maahan, kohota takapuoltasi ja nojaa sänkyyn, kun hän jatkaa perinteisesti takaapäin.

Lue myös: 12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista

Lue myös: Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppisi suhde seksiin

Rapu syttyy intiimistä syliseksistä

Rapu on kaikista horoskooppimerkeistä hellyydenkipein. Seksi ei ole sinulle vain seksiä, vaan läheisyyden huipentuma. Haluat tuntea itsesi halutuksi ja osoittaa himosi. Ihosi on erittäin herkkä, ja tarvitset paljon kosketuksia ja suudelmia. Sylikkäin rakastelu on ravulle oivallinen asento. Sinä määräät tahdin, ja mies uppoutuu syvälle sisääsi. Voitte suudella ja katsoa toisianne silmiin, ja pääset kietoutumaan miehen ympärille rapumaiseen tyyliin.

Muunnelkaa asentoa näin: Kun kaipaat jännitystä, istahda miehen syliin selkä häneen päin. Tuntoaistisi herkistyy äärimmilleen, kun et näe häntä. Jos olette tuhmalla tuulella, mies voi kiskoa hiuksiasi, ja voitte molemmat hyväillä rintojasi ja klitoristasi.

Lue myös: Vinkit rakkausseksiin – näin syvennätte suhdettanne hellyyden avulla

Lue myös: Raju oinas, romanttinen vaaka – suuteluhoroskooppi paljastaa, miten mies suutelee

Leijona saa huomiota lusikassa

Leijonan ulkokuori on itsevarma ja dramaattinen, mutta makuukammarissa tämä horoskooppi on yllättävän herkkä. Olet kuin auringonpaisteessa kiskotteleva, raukea kissaeläin. Haluat, että mies omistautuu sinulle täysin seksin aikana ja huomio kehosi jokaisen sopukan. Intiimi lusikka on kuin sinulle luotu asento. Se on samaan aikaan herkkä ja jännittävä, sillä olette täydellisessä ihokontaktissa, mutta et näe kumppaniasi, ja hän säätelee rytmiä.

Muunnelkaa asentoa näin: Kiusoittele miestä painamalla jalkasi tiukasti yhteen ja hellittämällä välillä puristusta. Sivelkää ihonne tuoksuvalla öljyllä, sillä liukkaus tekee tästä rauhallisesta asennosta yllättävän kuuman.

Lue myös: Hyödynnä 5 aistiasi seksissä

Lue myös: Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppisi suhde seksiin

Suihkuseksi vapauttaa neitsyen estot

Neitsyttä pidetään turhankin konservatiivisena horoskooppina. Sinua on turha houkutella pikaseksiin eteisen likaisella lattialla hikilenkin jälkeen. Kaipaat silti salaa sähäkkää toimintaa ja toivot, että kumppanisi ottaa ohjat. Kokeilkaa seksiä suihkussa. Vesi tekee ihosta kiihottavan liukkaan, ja ympäristö on neitsyen makuun takuulla tarpeeksi puhdas. Anna meikkien valua kasvojasi pitkin ja kuvittele, että rakastelette rankkasateessa.

Muunnelkaa asentoa näin: Suihkuseksi on erityisen intohimoista, kun mies nostaa sinut syliinsä ja ottaa sinut kiihkeästi seinää vasten. Voitte kokeilla myös rauhallisempaa rakastelua sylikkäin kylpyammeessa tai paljussa.

Lue myös: Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

Lue myös: Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Vaaka on kuningatar ratsastaessaan

Esteettinen vaaka haluaa, että erotiikka sekä tuntuu että näyttää hyvältä. Ihailet haastavia seksiasentoja, jotka lähentelevät taidetta. Esileikki, kauniit alusvaatteet ja taustamusiikki ovat tärkeitä kiihottumisesi kannalta. Haluat tuntea itsesi viekoittelevaksi kuningattareksi, joka lumoaa miehen. Lehmityttö on tälle sensuellille horoskoopille oiva asento. Sinä saat määrätä tahdin, olet miehen huomion keskipisteenä ja voit hyväillä helposti klitoristasi.

Muunnelkaa asentoa näin: Ratsasta selkä mieheen päin ja tarjoile hänelle unohtumattomat näkymät. Voitte kokeilla myös lehmitytöstä varioitua lootusasentoa. Sinä ratsastat normaalisti, mutta nojaudut mahdollisimman pitkälle taaksepäin, ja mies nousee istumaan.

Lue myös: Nämä 5 seksiasentoa ovat miesten suosikit

Lue myös: Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppisi suhde seksiin

Skorpioni haluaa huomiota pepulleen

Peppu, lantio ja sukuelimet ovat skorpionin kehon hallitsevia osia. Et säikähdä pakaroiden läpsimistä tai peräaukon kutittelua – päinvastoin. Vaikka et innostuisi anaaliseksistä, sinulle sopivat kaikki asennot, joissa mies voi keskittyä pakaroihisi. Kokeilkaa koira-asennon hurjempaa versiota, jossa seisotte lattialla. Sinä taivutat itseäsi eteen pää alaspäin, otat käsilläsi tukea lattiasta ja kohotat takapuoltasi. Mies työntyy sisääsi takaapäin ja rakastelee sinua seisoaltaan.

Muunnelkaa asentoa näin: Jos haluat, että mies dominoi asentoa täysin, anna hänen kannatella ylävartaloasi pitämällä käsivarsistasi kiinni. Jos olette perinteisessä koira-asennossa, pyydä miestä hieromaan, puhaltelemaan ja nipistelemään pakaroitasi.

Lue myös: Anaaliseksi – näin nautit peppuseksistä turvallisesti

Lue myös: Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Jousimies etsii aktiivisia asentoja

Fyysinen jousimies suhtautuu seksiin vapautuneesti. Haluat, että olet seksin jälkeen hiestä märkä, sydämesi hakkaa ja olosi on yhtä aikaa uupunut ja voimaantunut. Ei ole yllätys, että olet hulluna ratsastamiseen. Olet kapinallinen myös sängyssä, ja haluat kivuta lehmityttöasentoon takaperin. Tässä asennossa voit kontrolloida kumppaniasi, ja penis osuu nautinnollisesti g-pisteeseesi. Miehen kädet ovat vapaat, ja hän voi kiusoitella sinua mielin määrin.

Muunnelkaa asentoa näin: Lehmityttö takaperin on paras asento miehen herkkien kivesten hyväilyyn. Kutittele kiveksiä ja paina sormellasi miehen välilihaa. Tämä kosketus luo nautinnollista painetta myös hänen g-pisteeseensä.

Lue myös: Nämä asiat yhdistävät naisia, jotka saavat lähes aina orgasmin

Lue myös: Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppisi suhde seksiin

Kauris haluaa hallita miestä

Varauksellinen kauris pääsee petipuuhissa valloilleen. Haaveilet rajusta seksistä, joka saa sinut tuntemaan itsesi maailman himoittavammaksi naiseksi. Olet kontrolloiva, ja haluat säädellä sekä omaasi että miehen hekumaa. Asetu selällesi, koukista jalat rintaasi vasten ja risti ne. Mies työntyy sisällesi konttausasennossa, ja voit säädellä tiukkuuttasi puristamalla jalkojasi tiukemmin ristiin. Hän tekee työn, mutta sinä päätät, koska on kliimaksin aika.

Muunnelkaa asentoa näin: Tartu miestä reisistä ja liikuttele itseäsi häntä vasten, kun hän pysyy paikoillaan. Vaikka makaat selälläsi, saat tässä asennossa vielä suuremman hallinnantunteen. Mies hullaantuu, kun kiusaat häntä hitaalla keinuttelulla ja tiukalla puristuksella.

Lue myös: Naisten salaiset seksifantasiat – näistä haaveistaan naiset eivät puhu

Lue myös: Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Vesimies kaipaa seksikkäitä näkymiä

Vesimiehellä on mutkaton suhde seksiin. Olet kokeilunhaluinen ja haluat nauttia seksistä paitsi tuntoaistillasi, myös silmilläsi. Kokeilkaa lähetyssaarnaajan hienostuneempaa ja haastavampaa versiota, jossa sinä et makaa, vaan nojaudut taaksepäin kyynärpäidesi varassa. Pidä toinen jalkasi suorana sängyllä ja nosta toinen suorana ylös. Saatte molemmat nauttia rohkeista näkymistä, ja miehen on helppo liikkua, kun hän tukeutuu nostettuun jalkaasi.

Muunnelkaa asentoa näin: Laskeudu välillä selinmakuulle ja hyväile itse klitoristasi. Saat kaksinkertaista nautintoa, ja mies tulee villiksi saadessaan katsella, kun sinä tuotat itsellesi mielihyvää.

Lue myös: 7 helppoa tantraseksikikkaa, joita sinun kannattaa kokeilla

Lue myös: Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppisi suhde seksiin

Kalat katsoo rakastellessaan silmiin

Seksi kalojen kanssa on ravisteleva kokemus sekä fyysisesti että henkisesti. Tämä horoskooppi pitää intiimeistä asennoista, joissa on helppoa katsoa silmiin. Sytyt etenkin saksiasennosta, jossa istutte jalat koukussa vastakkain sängyllä tai lattialla. Voitte molemmat säädellä yhdynnän rytmiä, ja teillä on esteettömät näköalat intiimialueelle. Istuessanne vastatusten voitte katsoa toisianne silmiin koko ajan, mikä on tärkeää kiihottumisesi kannalta.

Muunnelkaa asentoa näin: Keinukaa edestakaisin ja hallitkaa tilannetta vuorotellen. Voit välillä painaa miehen selinmakuulle ja nousta ratsastamaan hänen päälleen. Hän voi tämän jälkeen painaa sinut makuulleen, nousta polvilleen ja nostaa jalkasi olkapäilleen.

Lue myös: 7 helppoa tantraseksikikkaa, joita sinun kannattaa kokeilla

Lue myös: Raju oinas, romanttinen vaaka – suuteluhoroskooppi paljastaa, miten mies suutelee

Lähteet: BuzzFeed, Mom.me, Rebel Circus, Your Tango, Zodiac Realm 7

X