Horoskooppimerkit

Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Pidättyväinen kauris onkin dominoiva rakastaja, tasainen vaaka haaveilee kimppakivasta. Lue tähtimerkkien salaiset seksifantasiat ja yllätä kumppanisi toteuttamalla hänen tuhmat haaveensa.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Colourbox

Pidättyväinen kauris onkin dominoiva rakastaja, tasainen vaaka haaveilee kimppakivasta. Lue tähtimerkkien salaiset seksifantasiat ja yllätä kumppanisi toteuttamalla hänen tuhmat haaveensa.

Oinas haluaa tukistaa ja raapia

Oinas pursuilee räjähtävää seksuaalienergiaa. Seksi on hänelle tapa purkaa paineita ja latautua. Arkirutiinit turhauttavat oinasta, ja hän pakenee villeihin fantasioihin. Tylsässä työpalaverissa oinas haaveilee eläimellisestä sm-henkisestä seksistä, jossa hän saa dominoida. Hän nauttii raapimisesta, tukistelusta ja näykkimisestä, mutta ei uskalla aina tehdä tätä, koska pelkää kumppanin säikähtävän kovia otteita. Fetissien salaaminen turhauttaa oinasta entisestään.

Näin tyydytät oinaan: Lähetä oinaalle kesken työpäivän tuhma viesti. Kerro, että haluat hänen ottavan sinut kyselemättä illalla. Saat oinaan vauhkoksi, ja hän rakastelee sinua rajusti seinää vasten, suihkussa tai jopa sidottuna.

Keskustele: Pidättekö puremisesta ja raapimisesta?

Härkä fantasioi tantrasta

Härkä rakastaa hidasta ja nautiskelevaa seksiä. Hän on mielellään antajan roolissa ja haaveilee pitkästä seksisessiosta, jossa hän toteuttaa kaikki toiveesi. Härkä on herkuttelija ja yhdistää seksiin mielellään ruokaa, taustamusiikkia ja suitsukkeita. Hänen unelmansa on eroottinen sushitarjoilu, jossa hän syö ruokapaloja alastomalta vartaloltasi – ja sinut jälkiruoaksi. Härkä ei pidä pikaseksistä, sillä hän tarvitsee aikaa ja aistien herättelyä kiihottuakseen.

Näin tyydytät härän: Kokeile härän kanssa tantraseksiä, johon kuuluu pitkä öljyhieronta, paljon koskettelua ja silmiin katsomista. Varaa jääkaappiin kuohuviiniä ja härän lempiruokia, sillä hän nauttii rakastelun jälkeen mielellään hyvän aterian.

Lue myös: 7 helpooa tantraseksikikkaa, joita sinun kannattaa kokeilla

Kaksonen villiintyy tuhmista puheista

Levoton kaksonen janoaa vaihtelua. Hän haaveilee seksiyllätyksestä – oli yllätys sitten pikapano hississä tai eroottinen kylpyläviikonloppu. Tärkeintä on, että kaksonen saa virikkeitä ja voi käyttää mielikuvitustaan. Hän on erittäin verbaalinen ja kiihottuu tuhmien puhumisesta ja seksiviesteistä. Jo pelkkä ajatus siitä, että joku voi kuulla likaisen puhelunne, sytyttää kaksosen. Seksin ajatteleminen ja odottaminen on hänelle jopa tärkeämpää kuin itse akti ja orgasmi.

Näin tyydytät kaksosen: Yllätä kaksonen aamulla herättämällä hänet suuseksillä. Voit jopa sitoa hänet sänkyyn, kun hän nukkuu. Intiimiin kosketteluun herääminen on kokemus, jota kaksonen muistelee pitkään jälkeenpäin.

Lue myös: Vinkit tuhmien puhumiseen

Rapu kaipaa elokuvaseksiä

Rapu liittää seksin aina rakkauteen. Rapumiehenkin on vaikea harrastaa seksiä pelkän seksin vuoksi. Hän fantasioi intohimoisesta rakastelusta, joka päättyy helliin suudelmiin ja rakkaudentunnustuksiin. Älä koskaan jätä rapua seksin jälkeen yksin sänkyyn ja tokaise meneväsi suihkuun. Ympäristö on aistilliselle ravulle tärkeä. Pelkkä ajatus seksistä rannalla tai vedessä kiihottaa häntä. Lämmin elokuun yö, kuutamo ja aaltojen pauhu ovat yhdistelmä, jota rapu ei unohda koskaan.

Näin tyydytät ravun: Anna ravulle seksikokemus, joka on kuin elokuvasta. Houkuttele hänet heinälatoon tai ulos salamointiin ja sateeseen. Revi ravun paita auki ja pyydä hänet ottamaan sinut heti.

Keskustele: En osaa yhdistää romantiikkaa seksiin

Leijona kiihottuu paljastelusta

Leijona haluaa olla esillä ja pääroolissa, myös makuuhuoneessa. Hänen salaiset fetissinsä liittyvät seksiin julkisella paikalla, paljastaviin vaatteisiin ja seksivideoihin. Leijona kiihottuu ajatellessaan kiinnijäämistä. Oikeastaan hän toivoo sitä ja miettii, voisiko yllättäjä jopa liittyä seuraanne. Ujostelijan on turha hypätä leijonan kelkkaan. Leijona tarvitsee paljon seksiä, eikä tavallinen rakastelu tyydytä häntä pitkään. Hän rakastaa seksiasuja ja haluaisi käydä katsomassa rohkeaa striptease-esitystä.

Näin tyydytät leijonan: Jos rakastelu julkisilla paikoilla jännittää, mausta seksiänne kotioloissa. Rakastelkaa erikoisissa paikoissa, kuten portaikossa ja ruokapöydällä. Tarjoa hänelle yksityinen striptease-show.

Lue myös: Kysely paljastaa – fantasioimme ryhmästä ja julkiseksistä

Neitsyt haluaa palvella

Neitsyen väitetään olevan viileä, mutta hänellä on elävä seksuaalinen mielikuvitus. Neitsyt on luonteeltaan palvelija ja perfektionisti. Hänen salaiset fetissinsä liittyvät juuri tähän. Neitsyt on valmis ohjailtavaksi, ja hän haluaa toteuttaa toiveesi moitteettomasti – kunhan voi luottaa sinuun täysin. Heittäytyessään neitsyt on valmis sitomis- ja dominointileikkeihin, joissa sinä määräät ja hän tottelee. Neitsyt tulee hulluksi, kun lähettelet hänelle pitkin päivää käskyttäviä viestejä.

Näin tyydytät neitsyen: Pukeudu asialliseen kauluspaitaan, mutta vihjaile neitsyelle sen alla olevasta seksikkäästä alusasusta. Tee hänelle selväksi, että tiedät mitä haluat, ja odotat hänen noudattavan ohjeitasi pilkulleen.

Lue myös: Aikuisten leikkejä Villi-Iran luona

Vaaka kiihottuu eleganssista

Sulava vaaka nauttii flirttailusta ja vihjailusta. Vaakamies on fantasioissaan James Bond. Hän viettelee naisen elegantissa hotellissa ja nautiskelee seksin jälkeen samppanjaa silkkilakanoissa. Vaaka on leikkisä ja ennakkoluuloton, joten voit kertoa hänelle rohkeasti haaveistasi. Hän nauttii saadessaan miellyttää sinua. Vaakamiehen salaisin fetissi on seksi kahden naisen kanssa. Hän nauttii sekä toisiaan hyväilevien naisten katselusta että molempien tyydyttämisestä.

Näin tyydytät vaa´an: Viettele vaaka juhlissa. Pue leningin alle sukkanauhaliivit ja kuiskaa hänelle, mitä vaatteidesi alla on. Kun pääsette tositoimiin, riisu vaaka määrätietoisesti. Hän nauttii, kun kiskot häntä kravatista ja avaat paidannapit.

Keskustele: Miten vietellä mies?

Skorpioni syttyy salailusta

Skorpionia pidetään eroottisimpana tähtimerkkinä, eikä suotta. Seksi pyörii hänen mielessään tauotta, eivätkä skorpionin fantasiat ole keveitä päiväunia. Hän haaveilee astetta rajummasta sm-seksistä, rooliasuista, parinvaihdosta ja salaisista seksiklubeista. Jos alat toteuttaa skorpionin fantasioita, älä ole mukana puolivillaisesti. Seksi on skorpionille sitoutumisen merkki. Hän on erittäin mustasukkainen ja kostaa ikimuistoisesti, jos petät hänet tai pilkkaat hänen fantasioitaan.

Näin tyydytät skorpionin: Skorpionille on tärkeää, että seksiin liittyy salaisen ja kielletyn tunne. Kuiskaa hänelle rivous julkisella paikalla. Muistuta, että kyseessä on teidän salaisuutenne, jota ei ole tarkoitettu muiden korville.

Lue myös: SM-seksin hyvät ja huonot puolet

Jousimies haluaa kymppikerhoon

Jousimies on kokeilunhaluinen ja hiukan hullu. Hän haaveilee seksistä mitä uskomattomimmissa paikoissa. Ajatus pikaseksistä junan tai lentokoneen vessassa ei pelota häntä, päinvastoin. Jousimies toivoo pääsevänsä kymppikerhoon, ja ajatus seksistä oudoissa paikoissa saa hänen moottorinsa hyrräämään. Jousimies toivoo, että pyytäisit hänet iltakävelylle ja livahtaisitte graffiteilla töhrittyyn autiotaloon rakastelemaan. Ajatus kiinni jäämisestä on hänelle piste iin päälle.

Näin tyydytät jousimiehen: Seikkailun lisäksi jousimies rakastaa eksotiikkaa. Tarjoa hänelle aasialainen ateria, pukeudu värikkääseen silkkiin, polta suitsukkeita ja vedä hänet lattialle muhkeaan tyynykasaan.

Lue myös: 10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

Kauris määrää tahdin sängyssä

Kauris haluaa edetä hitaasti ja rakentaa luottamusta. Pidättyväisen kuorensa alla hänellä on kuitenkin yllättävän villejä fetissejä. Kauris haluaa purkaa padottuja tunteitaan rajulla dominoinnilla. Kaurismies haluaa tuntea itsensä sängyssä voimakkaaksi, määrätietoiseksi ja maskuliiniseksi. Kiihottuessaan hän voi käyttää yllättävän karkeaa kieltä ja peittää suusi kädellään. Kauris on kuitenkin nirso, ja tusinassa ihmisessä on korkeintaan yksi, jonka kanssa hän voisi harkita seksiä.

Näin tyydytät kauriin: Kaikkein tärkeintä kauriin viettelyssä on luottamus. Älä kiirehdi sänkyyn, vaan kasvata himoanne sietämättömäksi. Korosta olevasi kiltti tyttö ja hieman pidättyväisempi kuin oikeasti olet.

Keskustele: Miksi mies haluaa dominoida?

Vesimies haaveilee sivusuhteista

Vesimies etsii hengellisyyttä ja uusia ulottuvuuksia myös seksistä. Hänen haluaisi kokeilla ryhmäseksiä, johon liittyy seremoniallisia menoja. Älyllinen vesimies haaveilee eroottisesta kirjeenvaihdosta salaperäisen ja haastavan naisen kanssa. Hänellä on myös fetissi sivusuhteisiin. Ajatus kielletystä hedelmästä kiihottaa häntä, ja hän kuvittelee myös sinut harrastamaan seksiä muiden kanssa. Vesimies sitoutuu kumppaniinsa syvästi henkisellä tasolla, mutta ei ajattele sivusuhteita pettämisenä.

Näin tyydytät vesimiehen: Jos ajatus sivusuhteista tai parinvaihdosta ei innosta, kiusoittele vesimiestä fantasioinnilla. Kerro hänelle tarina, jossa toinen mies viettelee sinut. Kuvaile yksityiskohtaisesti, mitä mies tekee sinulle.

Lue myös: Onko sinulla seksiälyä?

Kalat koukuttuu seksivideoihin

Kalat haluaa käyttää huikeaa mielikuvitustaan myös sängyssä. Kaloilla on fetissi erikoisiin seksiasentoihin. He haaveilevat rakastelusta pää alaspäin, sivuttain, kädet ja jalat monimutkaisesti toisiinsa kietoutuneina. Kalat kiihottuu, kun peität hänen silmänsä ja hän saa jännittää ja arvailla, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kalat on erittäin visuaalinen ja rakastaa elokuvia – luonnollisesti myös seksifilmejä. Hän haluaisi kuvata itse seksivideon ja katsella sitä seuraavilla kerroilla esileikkinä.

Näin tyydytät kalat: Hanki kamasutra ja haasta kalat kokeilemaan kanssasi mitä erikoisempia asentoja. Kalat nauttii vielä enemmän, jos seksikokeiluihin liittyy silmien sitomista ja ihon sivelyä silkillä ja sulilla.

Lue myös: Tällaista pornoa naiset katsovat netissä

Lähteet: Astrawoman, Fanpop, Hbomb, Horoscope.com

X